Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי A6 2004 - מבקש חוות דעת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין ברכב שבכותרת, ונפלה בחיקי הזדמנות לרכב מסוג זה, יד שנייה עם 120 ק"מ.

הרכב אוטומטי ונפח המנוע הוא 2400.

האם יש למישהו טיעונים בעד/ נגד הרכב?

אגב, הרכב נמצא במבצע במגרש רכב גדול ומוכר (יחד עם כל שאר הרכבים במגרש) ונמכר הרבה מתחת למחירון.

פורסם

בעד:

רכב מרווח,נוח,מאובזר

מחיר קנייה נמוך ותמורה גבוהה

נגד:

מחיר הקנייה הזול לא משקף את עלות האחזקה הגבוהה (לא שוטפת, אלא קילקולים למינהם)

גיר רציף לא מצטיין באמינותו

מסקנה:

מומלץ, אבל רק אם בארנק שלך יש רזרבות ל"הפתעות" למינהן.

נ.ב

אם זאת ההיא מאוטודיל סניף מרכז מומלץ לקחת אותה למוסך רון לקבלת חו"ד הרבה יותר מקצועית ומועילה מזאת של המכונים למינהם.

V5

פורסם

תודה רבה על התגובה המהירה.

אכן המליצו לי לקחת אותה למוסך רון לבדיקה, ועכשיו בטוח אעשה כך.

בנוגע לגיר, אם תוכל לפרט קצת אני אשמח.

המעבר בין ההילוכים לא חלק או שהוא ״נתקע״ כמו בפג׳ו של תחילת העשור? 

פורסם

לגיר רציף אין באמת הילוכים, כיר רציף זה בעיקרון שתי קונוסים עם רוצועה ועל ידי הגדלת\הקטנת הקוטר בקונוס אתה משנה את היחס.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

תיקח אותה לבדיקה ואחרי זה תדאג לגיר אם יש בו בכלל בעיה.

השאלות הנוספות שהייתי מעלה כאן הן - האם לגיר הזה כמו ברוב מכוניות VAG לפי מה שאני שומע כמובן, כדאי להוסיף קולר חיצוני?

ו - מה צריכת הדלק של הבהמה הזו?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הבעיה עם הגירים האלה היא לא בתפקוד , כי הם מתפקדים מצוין (אם הם תקינים)

הבעיה היא שבאזור ה- 100K ק"מ הם צריכים שיפוץ או החלפה

והמחירים הם נורא נורא גבוהים ,

10 אלף לשיפוץ או לגיר מפירוק , וגם אז השיפוץ שלהם לא תמיד מחזיק (אבל אם תעשה בצ'מפיון תהיה לך אחריות )

אגב לגבי המנוע , האוטו הזה גדול וכבד לכן עם מנוע 2.4 הוא לא כל כך בהמה

אם אתה מחפש קצת ביצועים הייתי ממליץ לך לחפש 3 ליטר או 2.7 BT

פורסם

אאוץ'

מה לגבי צריכת הדלק?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לגבי צריכת הדלק, בגיל הזה היא בערך 1:8, שזה לא שונה הרבה מהרכב הנוכחי שלי שהוא הרבה יותר קטן וקל.

אני חושב שבאמת עדיף לבדוק אם החליפו גיר ואיפה.

פורסם

הפאסאט שלי עליה השלום באה מאותו בית.

מנסיון שעלה לי לא מעט כסף, גיליתי שפסאטים אאודים וכו' לא אוהבים את החום בארץ.

המזגן עובד רוב השנה, הפקקים והרכבים הכבדים- מעלים את "טמפרטורת העבודה" בחלל שמתחת למכסה המנוע.

אמינות הגיר - (טיפולים ב- 100 K בערך), שים לב שהנתונים שהוצגו כאן הם של אנשי המרכז. אם אתה גר באיזור הררי - אתה מוצא את עצמך "מקדים" את הטיפולים.

גם מערכת החשמל לא "משתבחת" עם השנים. אני קראתי לאוטו שלי "דיסקו" כל פעם קפצה נורה אחרת. ששאלתי את המוסכניק שלי הוא אמר לי "כן, זאת בעיה ידועה".

תשאל את עצמך גם את שאלת זמינות החלפים ומחירם - לא פשוט ובטח לא טצל היבואן. כל הנתונים צריכים להדליק לך נורה אדומה. השוק מצביע ברגליים. קנה נעלי ריצה טובות ו - run Forrest- run.

פורסם
הפאסאט שלי עליה השלום באה מאותו בית.

מנסיון שעלה לי לא מעט כסף, גיליתי שפסאטים אאודים וכו' לא אוהבים את החום בארץ.

המזגן עובד רוב השנה, הפקקים והרכבים הכבדים- מעלים את "טמפרטורת העבודה" בחלל שמתחת למכסה המנוע.

אמינות הגיר - (טיפולים ב- 100 K בערך), שים לב שהנתונים שהוצגו כאן הם של אנשי המרכז. אם אתה גר באיזור הררי - אתה מוצא את עצמך "מקדים" את הטיפולים.

גם מערכת החשמל לא "משתבחת" עם השנים. אני קראתי לאוטו שלי "דיסקו" כל פעם קפצה נורה אחרת. ששאלתי את המוסכניק שלי הוא אמר לי "כן, זאת בעיה ידועה".

תשאל את עצמך גם את שאלת זמינות החלפים ומחירם - לא פשוט ובטח לא טצל היבואן. כל הנתונים צריכים להדליק לך נורה אדומה. השוק מצביע ברגליים. קנה נעלי ריצה טובות ו - run Forrest- run.

רוב מה שכתבת הוא שטות בטעם תות

כיום יש לי אאודי משנתון 99 (השלישית שלי במספר ) לעולם (!) לא הייתה לי בעיית חשמל למעט כפתור אורות מצוקה

ובאוטו הנוכחי החלפתי פלאנג' מים וטרמוסטט אחרי 7 שנים שהאוטו אצלי

אז אל תמהר לעשות בכללות ,

בכל מקרה , לגופו של עניין - רק הגיר בעייתי פה

ולדעתי המנוע הזה קצת קטן על הבודי (דעה אישית )

• שנתיים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...