Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכונים בקבלת תשלום דרך paypal ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הגיע הזמן לשדרג מצלמה ובהתאם לזאת פירסמתי את המצלמה שלי למכירה.

קיבלתי פנייה ממישהו שמעוניין לרכוש את המצלמה שלי במחיר שביקשתי (ללא מיקוח) אך מכיוון שגר בחו"ל (מלזיה) הוא מבקש לשלם לי באמצעות פייפל, כמובן בתוספת עלות המשלוח.

כמובן שאת המצלמה אשלח רק בכפוף לקבלת הכסף בפייפל, העניין הוא שתמיד הייתי בצד שמשלם למישהו דרך פייפל, לא בצד שמקבל את התשלום, ולכן מספר שאלות:

1.נתתי ללקוח את חשבון הפייפל שלי, מתי אני רואה את הכסף בחשבון שם ?

2.ברגע שהכסף הופיע לי שם בחשבון, זה אומר שהוא שם "פיזית" או שזה כמו העברה בנקאית, אני יכול "לראות" את זה אבל לא לגעת בזה עד שהכסף תכל'ס עבר ?

3.האם לאחר שכבר ראיתי את הכסף בחשבון שלי אותו קונה יכול לבטל את התשלום ?

4.ראיתי את הכסף בחשבון הפייפל, מה הלאה ? כלומר, הכסף הזה בעצם מחוייב לזכות כרטיס האשראי שלי ? איך אני "מוציא" אותו מהפייפל ומעביר אותו לחשבון הבנק שלי ?

רוב תודות למקצוענים.

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

1.נתתי ללקוח את חשבון הפייפל שלי, מתי אני רואה את הכסף בחשבון שם ? ברגע שהוא יעביר את הכסף - ישלח אליך מייל שמבקש שתאשר את קבלת הכסף (לא יכולים להפקיד לך בלי רשותך). לאחר שתאשר את ההעברה לחשבונך, הכסף יהיה שם.

2.ברגע שהכסף הופיע לי שם בחשבון, זה אומר שהוא שם "פיזית" או שזה כמו העברה בנקאית, אני יכול "לראות" את זה אבל לא לגעת בזה עד שהכסף תכל'ס עבר ? ברגע שהכסף בחשבון הוא למעשה "פיזית" בחשבון ואתה יכול למשוך אותו, למעט מקרים של העברוות סכומי כסף גדולים שעשויים להדליק אור אדום וחשד לשימוש בחשבון הפייפאל להלבנת כספים

3.האם לאחר שכבר ראיתי את הכסף בחשבון שלי אותו קונה יכול לבטל את התשלום ? כן, בהחלט!! הוא יכול לפתוח DISPUTE ולבקש את כספו חזרה בשל מוצר לא תקין וכולי (צריך סיבה מוצדקת)

במקרה כזה תקבל הודעה מפייפאל ותתבקש להגיב ולתת את הצד שלך בסיפור + להציע פתרון. אם לא משכת את הכסף לפני פתיחת DISPUTE, הכסף יוקפא בחשבון עד לפתרון התלונה

4.ראיתי את הכסף בחשבון הפייפל, מה הלאה ? כלומר, הכסף הזה בעצם מחוייב לזכות כרטיס האשראי שלי ? איך אני "מוציא" אותו מהפייפל ומעביר אותו לחשבון הבנק שלי ? אתה צריך לקשר את חשבון הבנק שלך לחשבון הפייפאל,

בכדי לעשות זאת אתה צריך למצוא בתפריט את האפשרות להוספת ח-ן בנק ואז מפייפאל יפקידו לך סכום זעום בחשבון ואתה תצטרך לכתוב את הסכום שהופקד או את מס' האסמכתא של ההפקדה (לא זוכר מה הם מבקשים), לאחר מכן תוכל לבקש העברה של כספים מפייפאל לח-ן הבנק שלך

חמש תווים

פורסם

הקונה עלול להשתמש בפרטי חשבון Paypal גנובים שאינם שלו. אתה, בעקבות התשלום תשלח את המוצר בדואר, ואז עלול הבעלים של החשבון לגלות את העסקה ולדרוש את כספו בחזרה. אתה עלול להשאר בלי כסף ובלי מצלמה.

לדעתי, עדיף העברה בנקאית.

:turn-l:
פורסם

המון תודה על המידע, בגדול לאחר שאקבל את הכסף לפייפל ואעביר אותו לחשבון הבנק שלי אין דרך להוציא לי כסף מחשבון הפייפל (נניח לחייב את כרטיס האשראי שבחשבון) כדי להחזיר את הכסף שלא בהסכמתי (גם אם נפתח דיספיוט) ?

פשוט אני מתכוון לעשות את המשלוח רק לאחר שאראה את הכסף בחשבון ואעביר אותו לחשבון הבנק שלי, רק אז אבצע משלוח למלזיה.

(הפחד הוא שלאחר שאשלח את המצלמה פתאום אגלה שהכסף נעלם לי מהחשבון ועקצו אותי).

הבעייה עם העברה בנקאית היא שיש עמלות מטורפות בהעברה ממלזיה.

פורסם

עידן,

למה מישהו ממלזיה צריך את המצלמה המשומשת שלך?

האם היא ייחודית באיזשהו אופן? האם היא נדירה? אספנות?

זה נראה לי חשוד. עד היום מכרתי באיביי, רק לצפון אמריקה, כשהיה יתרון יחסי למוצר שמכרתי.

אני לא רואה יתרון יחסי למצלמה דיגיטלית במלזיה, וייתכן שאני טועה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
בגדול לאחר שאקבל את הכסף לפייפל ואעביר אותו לחשבון הבנק שלי אין דרך להוציא לי כסף מחשבון הפייפל (נניח לחייב את כרטיס האשראי שבחשבון) כדי להחזיר את הכסף שלא בהסכמתי (גם אם נפתח דיספיוט) ?

בהחלט יכולים לחייב אותך גם אם העברת את הכסף מהחשבון. בפתיחת ח-ן פייפאל אתה מסכים לכל התנאים האלה ולכן מחוייב להם.

אם יהיה צורך, הם לא יהססו לתבוע אותך.

אמנם דיספיוט צריך להיות מוצדק ויש לך תמיד אפשרות להציג את הצד שלך אבל כמו שכתבו קודם, תמיד יש סיכוי ולו הקטן ביותר להונאה. הספקות עולים מעט בגלל שמדובר במדינה אסיאתית, שיעור ההונאות שם הוא לא קטן.

פורסם

המון תודה על האינפורמציה !

בהתחשב בעובדה שגם לי זה מריח קצת מסריח (ולכן פתחתי את השרשור) אני אוותר על העיסקה.

תודה רבה.

עידן

• תוכן חדש...