Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר עם קליאו ספורט נדרש לשלם סכום של כ-3K ש"ח על מנת להחליף מזגן בקליאו ספורט שלו (בת 10 שנים).

1. האם הסכום סביר?

2. האם סביר שמדובר במדחס ייחודי לדגם או שיש "מס ספורטיבית", שגובה יותר כסף על מדחס סטדנרטי, בשעה שניתן להתקין מדחס זהה/דומה שאיננו "רשמי" ו/או המדחס הייעודי של הדגם?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

במקרה היום אני מחליף לאבי בפיזו 607 מדחס מזגן בעלות של פחות מ 2000ש"ח.

מה מיוחד במדחס אצלו שהמחיר כזה גבוה?

פורסם

כדאי לקחת הצעות מחיר נוספות.

אני ממליץ לברר אצל עמוס מזגנים, הוא גם משפץ מדחסים (למרות שהוא לא נחשב זול) .

http://www.d.co.il/4184750/28280/ (סגור ביום שישי,בניגוד לפרסום בדפי זהב).

מקום נוסף לבירורים - עופר קצב:

http://caraircondition.allbiz.co.il/

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

זו ההצעת מחיר שגם אני קבלתי ממוסך מורשה בזמנו. אם תוכל לפרט מה הטיפול כולל ומה הבעיה ברכב של החבר זה יעזור מאוד.

במקרה שלי זה כלל גם החלפת מייבש ועוד כמה שטויות כדי "ליישר קו" למערכת הקרור.

מכיוון שה"בעיה" אצלי הייתה מיסב שטיפה הרעיש סירבתי וביצעתי את ההחלפה לבד.

ד"א, המדחס הוא סטנדרטי לגמרי מבית SANDEN (או איך שלא רושמים את זה).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

שיפוץ של המדחס לא אמור לעלות יותר מ 1500 ש"ח.

עם מיבש, שסתום התפשטות, סט גומיות אטימה מקוריות וואקום גז המחיר יכול להגיע ל3000 ש"ח.

SuckSqueezeBangBlow

פורסם

לא משתלם לשפץ מדחס מכיוון שאצל משפצי המדחסים מה שנקרא שיפוץ זה למעשה החלפת אטם/מיסבים/קלא'ץ בקיצור חארטא בארטא.

ניתן בדרך כלל למצוא מדחס חדש תחליפי תוצרת Sanden או DENSO במחיר נוח יחסית למדחס 'מקורי'.

איזה כייף לי :)

פורסם

ממליץ לבחור לקפוץ למשה מגינתון. הבחור מכיר את העבודה ויבצע אותה על הצד הטוב ביותר.

מה אני הייתי עושה? הולך למוסך (ממליץ על משה בחום) שיבצע פירוק של המדחס, הולך עם המדחס למשפץ מדחסים ומשפץ את שלי או לוקח אחר זהה משופץ וחוזר למוסך שירכיב.

לאחר מכן ממשיך למזגניסט, ממלא גז ומקווה לטוב. רוב הסיכויים שהשסתום התפשטות ישרוד את זה (במקרה שלי הוא שרד אפילו שבועיים ללא גז במערכת) וגם אם לא ישרוד אז ההחלפה של השסתום מאוד פשוטה בקליאו (עניין של 10 דקות עבודה, ממש PLUG & PLAY, רק צריך כמובן לעשות ניקוז של הגז לפני ולמלא מחדש אחרי).

איך החבר גזר את גזר דינו של המדחס? בדקתם שאין בריחה של גז?

אם לחבר יש ידיים טובות ובא לך לעזור לחבר (לך אני יודע שיש יד או 2) הפירוק של המדחס הוא לא סיפור (צריך לשחרר את הטמבון, לפרק פנס, להוריד גשר עליון ולשחרר רצועת אביזרים). הסיפור האמיתי הוא להחזיר את הרצועת אביזרים, בשביל לשחרר את המותחן צריך כלי מיוחד שיש רק במוסך מורשה (ראיתי במוסכים שונים העתקים של ה"כלי" הזה).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

זה מדחס בוכנתי כך שאפשר גם להחליף בוכנות.

בגדול אתה צודק, רוב המשפצים מנקים וצובעים, עם גרינוולד שלחתי מדחסים שלא דחסו והם חזר לעבוד כמו חדשים.

SuckSqueezeBangBlow

• תוכן חדש...