Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

קניתי מכונס נכסים לנסר.

מודל 2007.

ידוע לי שהרכב הנ"ל "עמד" במגרש לפחות חצי שנה בלי שיתניעו אותו אפילו לשניה אחת.

ברור לי שהמצבר לא יניע ואני יזדקק לכבלים או בוסטר השאלה היא האם המצבר הזה אבוד ואין מנוס אלא לקנות חדש או שאחר נסיעה מסוימת הוא יטעין את עצמו ויהיה בסדר...

כ"כ רציתי לשאול האם יש טיפולים מיוחדים שצריך לעשות לרכב בגלל שהוא עמד כ"כ הרבה זמן?

תודה מראש.

פורסם

לדעתי (הבלתי מחייבת) - החלפת מצבר + החלפת כל הנוזלים ברכב (כל השמנים - מנוע, שמן הגה כח אם יש, שמן בלמים, החלפת נוזל קירור). בדיקה וויזואלית של כל הצינורות הגמישים ברכב (והחלפה לפי הצורך), בדיקה של הצמיגים (אפילו החלפה יזומה תלוי גם בשנת ייצורם). חיבור לסורק תקלות לראות אם יש תקלה אקוטית כלשהי.

אני מניח שיוסיפו על דבריי. כ"כ מקווה שלאחר כל זאת הקנייה תהייה כדאית (והמחיר ששולם - יהיה משתלם).

alfa 156 2.5.

פורסם

אני מניח שאתה הולך להחליף מיד את השמן מנוע, לכן אני מציע לך להוציא את הפלאגים ולרסס פנימה WD40.

אם אתה רוצה לבצע נסיעה, אז תשים ממש מעט שמן מנוע ותסגור את הפלאגים.

כמו כן, תבדוק נוזל קירור לפני הנסיעה, ותחכה עם הרכב עד שהוא יגיע לטמ' עבודה ואז תמתין מספר דקות וחפש נזילות וכדו' לפני שאתה מתחיל לנסוע, וכמובן לראות שהמאוורירים עובדים אחרת תיתקע באמצע הנסיעה עם מנוע שהתחמם.

באופן כללי יש להכניס את הרכב לטיפול ישור קו, בו יבדקו את כל המכלולים, יוחלפו שמנים ונוזלים ויבדקו הברקסים.

קובי

• תוכן חדש...