Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום לקראת הגשם גילינו שמצפה לנו הפתעה לא נעימה: המגבים לא עובדים. זזים לאט מאוד ונתקעים אחרי 10ס"מ. לא נשמעות חריקות. אם מנסים לעזור בידיים, מרגישים שהמנגנון ממש תקוע וקשה מאוד להזיז.

התקלה היא במנוע של המגבים?

זו מחלה ידועה או שדבר כזה בד"כ לא קורה?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אשמח לקבל חוו"ד בנושא. רק רציתי להוסיף שלדעתי הבעייה לא באלקטרוניקה אלא מכאניקה. כאשר מפעילים מגבים או שפריצרים המגבים "מנסים" לזוז ומהר מאוד נתקעים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

קורה אותו דבר. הם עדיין לא מצליחים לזוז בכוחות עצמם.

פורסם

בדרך כלל התופעה נגרמת בגלל כניסת מים למנגנון והיווצרות חלודה שגורמת להיתפסות המנגנון.

אתה יכול לנסות לפרק את המנגנון ולטבול אות בנפט ולהוריד את כול החלודה ולאחר מכן למרוח גריז על הציר ולבדוק את פעולתו.

מנגנון חדש עולה בסביבות 500 שקלים.

שים לב ! לפני פירוק או טיפול במנגנון יש לפרק את כבל המינוס של המצבר בכדי שחלילה המנגנון לא יפעל בטעות בזמן הפירוק דבר שעלול לגרום לקטיעת אצבעות.

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה רבה, עזרת לי מאוד. אני ינסה להחיות את המנגנון אם זה יהיה אפשרי.

• ספונסר פורום
פורסם

אכן זו בדרך כלל הבעיה כפי שתאר כאן מרקו .

בכל מקרה שחרור של המנגנון הוא לא דבר פשוט ולעיתים אתה

תצטרך להחליף את התותבים של הצירים או להחליף ממש את כל המנגנון .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

תודה רון. היום עם ספר היינס ניסיתי להתעסק בזה וראיתי שזה מסובך בשבילי ולא התחלתי בפעולת פירוק.

לא כ"כ ברור לי כיצד להוריד את הפלסטיק אחרי שמורידים זרועות של המגבים, גם הגומי בן 10 שאוטם מכיוון השמשה ניראה ייבש לחלוטין.

אפנה ככל הניראה למוסך (לצערי אני צפוני, לכן המוסך שלך רחוק, אחרת הייתי הולך עליך).

• תוכן חדש...