Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיה עם איתות ימין: הפסיק לעבוד, לפעמיים פועל לכמה שניות. גם כאשר ההזעקה מופעלת, איתות ימני אינו עובד.

מה יכול להיות הגורם (לפי דעתי מגע, אבל אני לא יודע איפה נמצאים המגעים של האיתות)

אגב- מדובר בלנצ'יה קאפפה.

פורסם

בדוק את הנורה, אולי נשרפה לגמרי. במקרה כזה האיתות היה משתגע ופועל בקצב מהיר יותר. האם זה קורה?

במידה ולא ככל הנראה משהו לא בסדר עם המגעים באמת.

יש את האיתות הקטן, נסה לשלוף אותו החוצה, הוא תפוס עם קליפסים.

במידה וזה האיתות הראשי פתח מכסה מנוע וחפש, לא אמורה להיות בעיה. לא מכיר את הרכב, אני מדבר בכלליות.

פורסם

הבעיה כאן היא לא במנורות, לפעמים אני מפעיל איתות ימינה וכל המנורות עובדות בקצב רגיל, אבל למספר שניות עד דקה.

בגלל זה חשבתי לבדוק את המגעים אבל אני לא מצליח למצוא (גם פיוז).

בכל מקרה תודה.

פורסם

ב 80% הבעייה נמצאת בידית האיתות שמאחורי ההגה.

עם הזמן הן מאבדות מיעילותן ורק החלפת הידיות פותרת את הבעייה, שים לה שיש להחליף את הידיות אך ורק במקום שיודע לבצע את ההחלפה כיוון שיש לפרק את גלגל ההגה עם כרית האויר וסליל כרית האויר.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

היה ברור בהתחלה שצריך להחליף את הידית (יש לי ידית איתות להחלפה), העניין הוא: שגם מתי שאני פותח את האוטו וסוגר בעזרת האזעקה, איתות ימין (כל הצד, 3 מנורות) לא עובד, זה כבר לא קשור לידית איתות למיטב הבנתי.

האם אתה יודע איפה אני יכול למצוא אולי פיוז, או חיבור של האיתות חוץ מידית האיתות?

תודה

• תוכן חדש...