Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[מחפש]רכב דיזל לאבא, עד 70K.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, בגלל שהבנזין נורא היתייקר בשנים האחרונות ולאבא שלי יש הנחה ממש משמעותית על דיזל אז הוא רוצה דיזל.

הדרישות שהוא מבקש:

1.עלויות החזקה לא יקרות, מבחינת חלקים.

2.שיהיה מקום בנוח ל 3-4 אנשים.

3.ושלא יהיה בעל מנוע דיזל מיושן שלא מצליח לסחוב את עליות אילת, הוא רוצה דיזל שירגיש חזק כמו בנזין ויהיה זריז.

התקציב עד 70K עדיפות לאוטומט אך לא פוסל ידני, שנת 2004 ומעלה. הוא נוסע בממוצא כ 10K בשנה.

הוא ממש רוצה אוקטביה, אני ממש נגד בגלל שזה מרגיש לי כמו מונית וגם רוב האוקטביות למכירה באמת מוניות לשעבר.

הצעתי לו פאסאט. מה דעתכם אילו מכוניות יש עוד בתקציב הזה והן דיזל ?

פורסם

10K בשנה זה כול כך מעט שאני ממש לא חושב שכדאי לו דיזל,

מה גם שבטורבו דיזל, (רוצה זריז, זה רק טורבו דיזל) הבלאי בנסיעות קצרות גבוהה ולא רלוונטי לקילומטראג' כזה.

(נסיעות קצרות הכוונה -בערך 10-קילומטר, כיבוי, הנעה, 10 קילומטר חזור, כיבוי)

עדיף רכב בנזין קטן וחסכוני, בתקציב שנתת לא חזרות כאלו.

פורסם

אני אמרתי לו בידיוק אותו הדבר אבל בכל מקרה הוא רוצה רק דיזל, וכן ההנחה יותר מחצי מבנזין.

וכן הוא רוצה שזה יהיה טורבו דיזל. מה דעתכם על הפאסאט של שנת 2004-2006 ? איך היא מבחינת איכות חומרים בפנים ? נוחות נסיעה ? והאם היא זריזה מרכב משפחתי ממוצא ? (קורולה,סיוויק, מאזדה 3) ?

אני מדבר על ה 1.9TD 130כ"ס

פורסם

בכסף שיש לו אני ממליץ שיחפש סקודה פאביה. יש כאלה בחברות הליסינג מדי פעם וזה הרכב הכי חדש והכי פחות שחוק שהוא יכול למצוא בתקציב שלו.

פורסם
אני אמרתי לו בידיוק אותו הדבר אבל בכל מקרה הוא רוצה רק דיזל, וכן ההנחה יותר מחצי מבנזין.

וכן הוא רוצה שזה יהיה טורבו דיזל. מה דעתכם על הפאסאט של שנת 2004-2006 ? איך היא מבחינת איכות חומרים בפנים ? נוחות נסיעה ? והאם היא זריזה מרכב משפחתי ממוצא ? (קורולה,סיוויק, מאזדה 3) ?

אני מדבר על ה 1.9TD 130כ"ס

אני יכול להגיד לך על פאסאט שהרכב הוא באמת רכב טוב וחזק אבל רק אם הוא שמור...

הגיר שלהם הוא מאוד בעייתי בדגם הזה, ואם תשים לב לרוב הם עברו כבר שיפוץ/החלפת גיר ואם לא עברו אז הם יצטרכו לעבור לרוב המחלה מופיעה ב 150-250 אלף ק"מ

פורסם

תומך בהמלצה על הפאסאט TDI.

יש לנו אחת כזאת בבית, בנתיים גיר מקורי אך אכן עושה בעיות ברוורס מידי פעם (זו הבעיה היחידה, טפו טפו טפו). רכב זריז מאוד, עליות לא עושות עליו רושם בכלל. מאחורה יושבים בצורה נוחה מאוד, המון מקום לרגליים. רכב נוח ומפנק.

I Ride Because I Really Like Dessert

• תוכן חדש...