Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי טייטל אמריקאי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי אפשרי. לפחות כך במקרה הפרטי שלי.

אני ייצאתי מארה"ב בלי בעיה אופנוע שהטייטל שלו היה על שם אדם אחר מזה שממנו קניתי.

בעל האופנוע שרשום בטייטל מסר את האופנוע במסגרת עיסקת חליפין ואני קניתי מזה שקיבל את האופנוע.

במקרה כזה זה שקניתי ממנו הוא ה- agent. אבל אני חושב שצריך להיות מסמך כלשהו בין הבעלים שרשום בטייטל לבין הagent

להוכיח שהרכב לא גנוב.

בכל אופן אם בעל הרכב הרשום בטייטל לא נמצא/לא נגיש - הייתי מברר קצת יותר ולא מתחייב על קנייה בלי שהעניין הזה יובהר חד משמעית.

פורסם
האם ניתן ליצא מארה"ב רכב עם טיטל על שם הבעלים הקודמים?

המוכר מעולם לא טרח להוציא טיטל על שמו.

תודה

למיטב זכרוני היתה לי פעם בעיה עם נושא דומה, זה תלוי מאיזה מדינה בארה"ב אתה מייצא את הרכב ..

כשאתה כבר הולך לכיוון יבוא אישי , אל תיקח סיכון בשום מהלך. תרכוש רכב קבריולט מקורי עם טייטל נקי ( CLEAR )

על שם המוכר . נקודה .

פורסם

אני לייתר ביטחון הוצאתי טייטל על שמי, עלה לי כ-200$ אבל שווה את השקט הנפשי.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אל תיקח סיכון בשום מהלך. תרכוש רכב קבריולט מקורי עם טייטל נקי ( CLEAR )

על שם המוכר . נקודה .

אני לייתר ביטחון הוצאתי טייטל על שמי, עלה לי כ-200$ אבל שווה את השקט הנפשי.

אכן לא כדאי לקחת סיכונים, ושקט נפשי שווה כל מחיר, אבל שקט נפשי משיגים ע"י אישור מחברת בדיקה כמו Autocheck באיביי שמאשרת שהאוטו לא גנוב/מעוקל/משוקם וכו. התעקשות על טייטל על שם המוכר יכולה למנוע עיסקה, כי מדובר על עלות + התעסקות + זמן למוכר. להעביר טייטל על שמך זה כבר ממש זריקה של כסף לפח להבנתי, אם כל כוונתך לייצאו לישראל.

שלושת המכוניות שייבאתי יוצאו מארה"ב ללא קושי עם טייטל שלא היה על שמי. האחרונה ממש לאחרונה, כך שהמידע עדכני.

בראשונה, המוכר היה הבעלים הרשום. הוא חתם מאחור ומילא את הפרטים שלי כקונה.

בשניה קניתי מסוחר. הטייטל היה על שם הבעלים הקודמים וחתום, ואני קיבלתי bill of sale מהסוחר.

בשלישית, הטייטל היה על שם הבעלים שלפני-המוכר. גם כאן הבעלים הרשום חתם וז-ה-ו. כדי לחדד את הנקודה, האוטו עבר חלק את המכס האמריקאי והישראלי למרות שהמוכר לא היה הבעלים הרשומים על הטייטל, והקונה (אני) לא היה רשום בשום מקום.

נמרוד

פורסם

את האופנוע שלי הבאתי עם טייטל על שם המוכר שמעולם לא פגשתי.

פשוט חתמתי על הטייטל וצירפתי לבקשת רשיון הייבוא + הסכם רכישה שאני כתבתי....

פורסם

תודה לכולם על התשובות.

דיברתי עם חברת השילוח, הם אמרו ש-"bil of sale" חתום זה מספיק. אני גם אבקש מהמוכר להחתים נוטוריון עליו לייתר ביטחון. (כך גם יהיה לי אישור נוטוריון למחיר הרכב)

• תוכן חדש...