Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,אני כרגע מחפש מכונית בעלת 6-7 מקומות והסיטרואן נראת לי בחירה טובה,חיפשתי את דגמי הדיזל של אותה קטגורית גיר אך לא מצאתי אפילו מכונית אחת שמוצבת למכירה,אז פניתי לבנזין מכיוון שיש המון C4 שהם בנזין ורובוטיות מאשר דיזל.

אז,השאלה שלי היא כמה הסיטרואן C4 פיקאסו רובוטית בנזין אוכלת?

פורסם

כמובן שזה תלוי במאפייני הנסיעה וכו'. בדגמים אלו קיימים 2 מנועים: 2 ליטר אטמוספרי ו 1.6 טורבו.

האחרון נחשב לחסכוני יותר וזריז יותר - לכן אם אתה נוסע הרבה ומחפש חסכון בדלק, אזי ה 1.6 טורבו הוא עדיף מהבחינה הזו.

הראשון אמין יותר באופן וודאי - אבל גם לזה יש מחיר (כמו שכבר הזכרתי - צריכת דלק וכח).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אתה יודע..... צכריה משולבת כמו שיש בKML,פשוט אני לא מצליח למצוא את הדגם הנ"ל

1.6-כמה אוכל?

ממה שזכור לי, בנסיעה סבירה 1:10. יחסית למתחרות שלה עם מנוע 2 ליטר בנזין (ומעלה), היא דיי חסכונית.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני חושב שאתה מתבלבל בין הדגם של התיבה האוטומטית הרגילה לבין הרובוטית.

דגם הבנזין האוטומט 1.6 אוכל 1 ל 10 ואם אתה בטוח שלא התבלבלת אז תודה רבה בכל מקרה [=

פורסם

לא התבלבלתי, בכל מקרה הנתונים שאתה קורא פה ושם הם תאורתיים לחלוטין מבחינתך, כי הם לא משקפים את הדרך והשעות בהן אתה תיסע ברכב - ואיך תיסע ברכב. עניין של פקקים וסגנון נהיגה יכול להביא אותך להבדלים עצומים (בממוצע בין 10 ל 20 אחוז הבדל) בצריכת הדלק של הרכב.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה רבה בכל מקרה,ושאלה קטנה

האם אתם יודעים מדוע כ"כ קשה להשיק את הרכב Citroen c4 PIEACASO 1.6 Dieasel רובוטית?,כי פשוט אין ברשת מכוניות כאלה!

אין להשיג,אז אם מישהו נתקל במודעה,אדם כלשהו שמוכר רכב מסוג זה שיצור איתי קשר,תודה מראש

• תוכן חדש...