Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נזילה

Amit123
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי נזילה ברכב מהמיכל של הרדיאטור, או יותר נכון מהצינור כפי שזה נראה.

מדובר ברכב מסוג פורד פוקוס 2002.

הטפטוף הוא מאוד איטי אבל החשש שלי הוא לא מאיבוד המים כי זה יקח המון זמן ואני בודק אותו מפעם לפעם אלא מבעיות שמים יכולים ליצור כמו קורוזיה , חלודה וכדומה.

האם יש לי ממה לחשוש? ואיך אני פותר את הבעיה במינימום עלות (סטודנט).

צירפתי תמונות של מיקום הנזילה.

70228914.jpg

87896630.jpg

פורסם

החשש שלך לנזילה איטית מאוד, יכול שלא להיות מוצדק. לא היית רוצה שסדק קטן במיכל המים למשל, (או צינור סדוק), ימשיך להתבקעות המיכל (או הצינור), ליציאת כל המים ולנזק למנוע. יש לטפל בהקדם מפני שאף פעם לא תדע מתי זה יחמיר.

רשום מהיכן אתה, וימליצו לך כאן על מוסך אמין שיוכל לטפל בבעיה.

(נ.ב. - בקש מהמנהלים לערוך את הכותרת שאיננה תקינה)

alfa 156 2.5.

פורסם

בשביל לתקן/להחליף צינור נוזל קירור (בהנחה שמדובר באמת בצינור כפי שציינת), לא חייבים ללכת למוסך מורשה.

כל מוסכניק שמבין טיפה יכול לסייע לך בבעיה.

עכשיו אין לך את התירוץ שזה יעלה הרבה כסף, אם לא תטפל בזה עכשיו, זה יכול לעלות המון כסף יותר מאוחר.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

אלפי תודות על התגובות המהירות והעינייניות!

יש לכם המלצה על מישהו שמתמחה בעיניינים האלה.

אני צריך מישהו מאיזור המסגר.

מה סדר גודל העלות של הסיפור פלוס מינוס?

וכן, מדובר בנזילה מהצינור ולא מהמיכל. חור קטן מאוד.

פורסם
בשביל לתקן/להחליף צינור נוזל קירור (בהנחה שמדובר באמת בצינור כפי שציינת), לא חייבים ללכת למוסך מורשה.

כל מוסכניק שמבין טיפה יכול לסייע לך בבעיה.

עכשיו אין לך את התירוץ שזה יעלה הרבה כסף, אם לא תטפל בזה עכשיו, זה יכול לעלות המון כסף יותר מאוחר.

האמת שהתלבטתי אם לחכות ולתקן את זה עם הטיפול של ה120,000 שהרכב שלי צריך לעבור עוד מעט.

(היום עומד על 117,000) חשבתי לחכות עד 18,500 בערך.

אתה ממליץ לטפל בזה לפני הטיפול הגדול או ביחד?

ושוב, אני אשמח לקבל המלצה על מוסך אמין (לא מורשה) באזור רחוב המסגר - לה גוארדיה.

פורסם

ברכב הקודם שלי היו המון בעיות עם מערכת הקירור אז יש לי קצת טראומה מכל מה שקשור לזה, והאמת בצדק.

לפני כמה חודשים זיהיתי ממש טיפטוף קטן של נוזל קירור מצינור גומי, ממש באותה שניה עזבתי הכל ורצתי למוסך.

יש דברים שאפשר לסדר אותם ב 5 דקות עבודה של מוסך ואם לא עושים את זה קיים סיכוי שתשלם על זה ביוקר, אז למה לא לסדר?

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

• תוכן חדש...