Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

עשיתי אתמול כיוון פרונט מקדימה ומאחורה לפוקוס 2002 שלי, ובמכון הראו לי שהצמיג האחורי ימני קיבל "סכינים" מאחר ולא היה כיוון ובנוסף הג'אנט קיבל מכה והתעקם. 4 הצמיגים הם של מישלין מלפני שנתיים. לקחנו את הספייר ושמנו אותו במקומו.

הספייר הוא צמיג GT ונראה במצב מצויין, רואים שנסע מעט אבל תאריך היצור שלו הוא 47.04, כלומר מלפני כשש וחצי שנים.

הלכתי לברר לגבי צמיג חדש ואמרו לי שם שאין צורך להחליף ושאני יכול להמשיך איתו.

אם אני קונה צמיג אני לא רוצה לקנות ג'אנק, ומצד שני חבל לי לשים צמיג טוב ועוד שנתיים להחליף את כל הארבעה.

מה המלצתכם?

תודה

פורסם

לא הייתי סומך על צמיג GT בן שש שנים לשימוש קבוע ברכב.

הייתי ממליץ להחליף את שני הצמיגים האחוריים (כך שיהיו מאותו דגם ותאריך ייצור) ולהשתמש בצמיג המישלין השמאלי הישן כרזרבי .

כאשר הצמיגים הקדמיים ייתבלו- החלף אותם כצמד ולא תצטרך להחליף רביעייה.

פורסם

המשלין קצת יקר יותר, קונטיננטל (מומלץ!) תוכל למצוא ב 600 ש"ח לזוג (בהנחה שהמידה שלך היא 185/65-14. יש לי יכולות טלפתיות!)

בצע חיפוש, יש מחירים עדכניים!

פורסם

בררתי אצל אנטון ברחובות

280 ש"ח - dunlop sp490

300 ש"ח - continental conti contact 3

מישלין 350 ש"ח

התכוונת לדגם הזה של הקונטיננטל?

פורסם
בררתי אצל אנטון ברחובות

280 ש"ח - dunlop sp490

300 ש"ח - continental conti contact 3

מישלין 350 ש"ח

התכוונת לדגם הזה של הקונטיננטל?

כמו שאמרו כאן לפניי לא הייתי סומך בשיט על אף צמיג בן 6 שנים. לא יודע אם אתה רווק או שיש לך משפחה. לפי דעתי גם אם אתה צריך להחליף את כל הארבעה צמיגים החיים שלי ושל המשפחה שלי בהחלט שווים יותר מ1400 שח מקסימום שתצטרך להוציא על 4 צמיגי מישלין. שזה דרך אגב מחיר בדיחה לעומת שני צמיגים של אופנוע.

עוד דבר, אם תוכל בעתיד, אני ממליץ לך לעולם לא לקנות רכב מתוצרת פורד.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

את זוג הצמיגים מתוצרת מישלין הפחות שחוקים בני שנתיים אין שום צורך להחליף!

די להעביר אותם לציר הקדמי (בהנחה שאינם פגומים, כפי שעולה מהבדיקה. וזהים, כלומר התגלגלו יחד מיום היוולדם)

מה העניין עכשיו עם פורד? ובעיקר - מה זה קשור לצמיגים?!?

• תוכן חדש...