Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אנחנו זוג צעיר המצפים לילד ראשון בקרוב :-D

כרגע אני נוהגת על דייהטסו שרייד שנת 1997, ומאוד מאוד מרוצה אבל הגיע הזמן להתקדם...

אנחנו זקוקים לייעוץ מקיף לגבי רכישת רכב משומש, ואלה הנתונים שחשובים לנו:

- רכב קטן יחסית אך מרווח (לא אוהבת רכבים "משפחתיים")

- תא מטען גדול יחסית לאחסון לעגלה

- תקציב עד 40,000 ש"ח

- נוח, יציב וקצת מפנק...:) אני בכל זאת רוצה להרגיש את השדרוג מהשרייד 97 שלי

- חסכוני בדלק

נשמח מאוד לקבל המלצות וטיפים חשובים.

תודה לכולם!!!

פורסם

אני מניח שתינוק קטן כולל גם עגלה ולכן למרות סלידתך מרכבים משפחתיים הם כנראה הכי יתאימו למשימה.

אני הייתי בודק פורד פוקוס מהדגם הקודם, מודל 2004-5, רכב מרווח ונוח, מפנק יותר בדגמים המאובזרים המאוד נדירים ואתה תרגיש שדרוג מאוד משמעותי מהשרייד הנוכחית שלך.

רוב הפוקוסים הם בעלי עבר ליסינגי אז יש כמובן להפחית מחיר בהתאם ולא לוותר על בדיקה, אבל זה כבר כולל כל דגם אחר שתבחר.

גם לאנסר קלאסיק מאותם מודלים תעשה את העבודה היטב אבל קשה לי להגדיר אותה נוחה או מפנקת. שוב בהתאם לרכב הנוכחי היא תהווה שדרוג מאוד משמעותי וגם כאן רוב הרכבים הם בעלי עבר ליסינגי.

כיוון אחר הוא פיג'ו 307 שהיא משפחתית קומפקטית שמוותרת על הישבן הגדול לעומת עיצוב נאה. זה רכב שבאמת ניתן להגדיר כמפנק ונוח בעיקר בדגמים המאובזרים והוא עונה על הדרישות שלכם, גם כאן השנתונים הם 2004-5 ואני ממליץ להתמקד בדגמים המאובזרים בעלי עבר פרטי ורצוי כאלה מטופחים שטופלו ביד אוהבת וסביר יותר שיפגינו אמינות עדיפה. בנוגע לאמינות אני אישית לא מכיר מקרוב את הרכב אבל יש המון סטיגמות שקשורות בתוצרת הצרפתית. אם אתה מעוניין לרכוש את הרכב מסוכנות טרייד אין אז נסה את לובינסקי טרייד שהם הטרייד אין של יבואנית פיג'ו ומחזיקים במלאי דיי רחב של 307.

בהצלחה.

פורסם

תודה רבה עם המידע!

אני נוטה יותר לכוון הפגו' 307. יותר מתחברת לקומפקטיות שלה על פני הרכבים המשפחתיים.

באמת ראיתי שאפשר למצוא אותה שנת ייצור 2005/6 ב 40-45 אלף.

מישהו יודע איך היא בצריכת דלק?

אובדן ערך במהלך השנים?

ומה לגבי תא המטען? מרווח מספיק לעגלה למרות גודלה?

ומה הקילומטראז' הסביר לרכישת רכב כזה?

תודה

• תוכן חדש...