Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב שהוא רשום על שם אבא שלי, אני רוצה שתהיה לי את האפשרות למכור ולהעביר בעלות לבעלים הבאים שיקנו את הרכב בלי המעורבות של אבא שלי, איך עושים זאת?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אני לא יודע אם זה אפשרי אבל

מה שכן אני מקווה שאתה לקחת בחשבון שגם אם זה יהיה האוטו

הכי שמור בארץ זה יהיה קצת קשה למכור אותו כי זה נראה דיי חשוד וקצת מרתיע.

אגב, באיזו מכונית מדובר?

שלומי.

פורסם

לא חשוד, לא מרתיע ולא נעליים

דאג לרשום במודעת המכירה- הרכב רשום על שמו של אבי. ת.ז ויפויי כוח יוצגו במעמד המכירה.

אם אתה ממש רוצה להשקיע, ואם זה אפשרי - לארגן שהקונה הפוטנציאלי יפגוש גם את אביך.

מי שלא מוצא חן בעיניו ועל זה יפסול עיסקה- זבש"ו.

בהצלחה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אין פה שום דבר חשוד אבא שלי קנה אוטו חדש, אני לקחתי לו את האוטו הישן הוא יד 1 ולא רציתי שיהיה רשום יד 2, לא נראה לי שזה ירתיע לשנינו אין שם משפחה נפוץ כמו כהן או לוי כך זה די אמין

שלומי הרכב הוא קורולה 95 שמופיעה בלוח מכירה

שביט לא אמרת לי איך אני עושה את היפויי איזה טפסים ומאיפה מביאים אותם?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אין פשוט מזה - הנה לינק לטופס של משרד הרישוי.

כאשר מכרתי רכב הרשום על שמי בשותפות עם אשתי - היא פשוט כתבה מכתב בכתב ידה שבו היא מיפה את כוחי לביצוע המכירה.

מעבר לכך - יהיה עליך להציג בדואר את תעודת הזהות של אביך.

תוכל להראות את שם אביך בתעודת הזהות שלך ולהוכחיח התאמה לתעודה שלו (ואולי אתה עדיין רשום בספח תעודת הזהות שלו - מה שמבטיח את האמינות).

כמוכן - כפי שצויין לעיל - הטוב ביותר אם אביך יהיה נוכח בהצגת הרכב לקונה הפוטנציאלי ובהעברת הב עלות - זה חוסך את כל החשדנות ואת הבעיות האפשריות עם יפוי כוח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הסר דאגה מליבך, אין דין "רכב על שם אביך" כדין "רכב של אמא של גיסתי מצד בן דוד שלי, שאני מוכר, ולא צריך ת.ז. שלה, משום שאני מכיר את הפקידה בדואר ויודע אותה (ואותך) באופן מזדמן".

או בקיצור: לא מחשיד! (ואני מהחשדנים!)

• תוכן חדש...