Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום אנשים,

ברשותי דייהטסו אפלאוז 93 כבר כמעט 3 שנים ויש לי בעיה במזגן מאז.

עברתי שני קיצים בקושי רב ואני לא בטוח שאני אצליח לעבור עוד אחד בלי מזגן.

צירפתי תמונה המסבירה בדיוק את הבעיה..הצינור מזגן חתוך.

השאלה שלי היא למה בעצם חתכו את הצינור..מה זה הפריע?מה יכלה להיות הבעיה שחתכו את הצינור?!

במוסכים שהייתי ביקשו 500-600 שקל לתיקון אבל אף אחד לא הבטיח לי שהמזגן יעבוד אחר כך..

אני לא רוצה לזרוק סתם את הכסף לפח..

תודה.

IMG051.jpg

פורסם

המנוע מקורי.

בקשר לשאר הדברים..אני לא יודע.

קניתי את הרכב ככה ולא ביררתי על העניין הזה.

יכול להיות שהוא פשוט נשבר?

פורסם

שלום רב !

מהכרותי עם אסף ועם הרכב המדובר, מדובר בצינורות שנחתכו במזיד, לא ידועה הסיבה, מה שבטוח שהחלפת צנרת לחדשה ומלוי גז לא מבטיח שזה יפתור את הבעייה, יתכן והמדחס גם לא תקין, וההשקעה בו לא כלכלית.

את האבחנה הראשונית, ניתן לקבל רק אצל מזגניסט.

פנה לאון קור אזור התעשייה הישן בנתניה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

זה בעייתי לבדוק את הרכב במצב כזה,

בתור התחלה צריך לבדוק אם הקלץ מדחס נכנס לפעולה כשמפעילים את המדחס (המדחס לא יעבוד בלי גז, בעל מצקוע צריך פשוט לחבר ישירות את הקלאת למצבר) ואז תראה אם המדחס מגיב,

יכול להיות שהקלאץ' תקין אבל המדחס עצמו חלש, בכל מקרה במצב כמו שלך לא נראה לי שהתיקון יסתכם בהחלפת צינור,

כדי לעשות את התיקון בצורה מקצועית , יש להחליף ,צינור, מייבש, ורצוי גם שסתום, לשטוף את הצנרת מלכלוך שכבר נכנס, ורק אח"כ למלא גז +זרחן, ולבדוק שהכל עובד כמו שצריך , ובמיוחד שאין נזילות.

אבל זה יעלה לך הרבה כסף, בהנחה שהמדחס תקין, ולא צריך לעשות בו כלום.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...