Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מעוניין לקנות ג'טה עם מנוע 1.4 ראיתי שיש 3 גרסאות עם 122, 140, 160 כוחות סוס.

ההבדלים שאני מצאתי מלבד הכוח הנוסף בין הגרסה של 122 כ"ס ל160 כ"ס זו רמת גימור.

אני מתעניין בגרסת ה140 כ"ס שגם היא אמורה להיות ברמת גימור כמו ה160 כ"ס, והוחלפה בשנת 2009 בגרסה של ה122 כ"ס

מישהו יכול לאמר לי למה הפסיקו לייצר/ לייבא את הגרסה הזו ? מה הביצועים בעיקר מבחינת צריכת דלק מול הגרסה של 122 כ"ס?

ובכלל איזו מבין הגרסאות עדיפה אני מתכוון לרכוש את הרכב מיד שניה ולא חדש.

תודה

חזי

פורסם

לפי מיטב זכרוני הג'טה לא נמכרה בישראל בגירסת 140 כ"ס.

נמכרו רק ה-122 וה-160. רמות הגימור הן טרנדליין ל-122 וקומפורטליין ל-160. ההבדלים הם בעיקר בריפודים ובגוונים הפנימיים, מחשב דרך שקיים בדגם המפואר, מסגרת כרום מסביב לחלונות ועוד מספר פריטים קטנים. מאמצע 2010 התרחבה רשימת האיבזור של הקומפורטליים שקיבלה גג שמש וחישוקי מגנזיום כסטנדרט.

אני חושב שה-122 עדיפה משום שהיא מציעה תמהיל דיי טוב של ביצועים וחיסכון בדלק. היא חוסכת מהמנוע את המגדש הנוסף ומפחיתה את ייחודיות המנוע.

אגב מה התקציב שלך? ראיתי בלוחות מספר אוקטביות מודל 2009 עם מנוע 1.8 160 כ"ס שנמכרת סביב ה-100 אלף שקל ויכולה להיות גם כן כיוון מעניין.

בהצלחה.

פורסם

היי מייק

תודה על התשובה המהירה.

לפי מחירון של יד 2 בשנת 2008 נמכרו שלוש גרסאות 122 140 160.

מבחינת הסופרב אני ראיתי רכבים שמתחילים ב125K וזה קצת מעבר לתקציב אני מעוניין להוציא עד איזור ה100K.

חזי

פורסם

הג'טה נמכרה עם אותם מנועים כמו של הגולף.

גרסת ה-140 כ"ס שווקה במשך שנה ונמכרה במספרים קטנים, השיווק הפסיק שהתחיל השיווק של הגולף דור 6.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
היי מייק

תודה על התשובה המהירה.

לפי מחירון של יד 2 בשנת 2008 נמכרו שלוש גרסאות 122 140 160.

מבחינת הסופרב אני ראיתי רכבים שמתחילים ב125K וזה קצת מעבר לתקציב אני מעוניין להוציא עד איזור ה100K.

חזי

לא דיברתי על הסופרב, אני התכוונתי לאוקטביה שהיא אחות תאומה לג'טה. באיזור 100 אלף שקל תוכל לשים ידך על אוקטביה 1.8 TSI עם 160 כ"ס וגיר DSG 7. ישנן מעט מאוד מכוניות כאלה בלוחות.

בקשר לג'טה 140, אני לא ידעתי על קיומה אבל ממוטוקאר הבנתי שהיא נמכרה ברמת גימור קומפורטליין כמו ה-160 או לחלופין ה-2 ליטר הרגילה שנמכרה בעבר.

בהצלחה.

פורסם

צודק לא שמתי לב שכתבת אוקטוביה באופן אוטומטי הלכתי לסופרב בגלל המנוע.

בכל מקרה נראה שהדגם הזה נדיר אפילו יותר מה1.4 אבל אני ממשיך לחפש גם סקודה וגם ג'טה מה שיבוא ראשון אני קונה :-)

פורסם

גרסאות ה- 140 דומות יותר לאבזור ה- 122. ב- 160 הגיע אבזור עדיף, אני לא זוכר בע"פ אבל מדוע שלא תבדוק באתר VW?

השאלה היא, כמובן, אם אתה צריך את תוספת הכח הזו.

בדור V מכרו 140 ו- 170 כ"ס למנועי TSI. "איחדו" את שניהם לדגם 160 בדור VI, כאשר בעצם כבר ה- 140 היה חזק יותר מהמנוע 2.0 שלהם; וה- 122 מחליף, בעצם, בעיקר את ה- 1.6. הג'טה בישראל, עדיין בצורת דור V - רק עם מנועי דור VI.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

היי בר

לא מצאתי באתר של VW מידע על ה140 וגם שהרמתי טלפון לא ממש נטו לשתף פעולה.

אני לא חייב את התוספת כוח (אני מעדיף את הרכב החזק יותר כי גם היום אני נוהג על רכב טורבו ונוח לי לדעת שיש לי כוח זמין בכל לחיצה על הדוושה), מה שיותר חשוב לי זה בקרת שיוט שהבנתי שקיימת בדגם ה140 ולא קיימת ב122 וגם זה לא משהו שישבור עסקה אם אמצא רכב מתאים, אבל תמיד יותר כיף לנהוג ברכב עם יותר פינוקים שנראה טוב יותר משהו אמר מגנזיום :-)

מה שאתה אומר על הדגם נכון לא רק לגבי הג'טה גם הסיויק והפוקוס מקבלות דגמים חדשים בחודשים הקרובים,

אבל משום שאני כבר צריך להחליף רכב ולא רוצה להמתין עוד חצי שנה או יותר אני מחפש רכב יד שניה 2008 2009

שיוכל להשאר איתי שלוש ארבע שנים לפחות.

פורסם

בגלל שלא מצאתי שאלתי פה, עדיין אני אשמח אם מישהו יפנה אותי למקום שאוכל לראות בו בדיוק מה כולל האבזור של הרכב.

• תוכן חדש...