Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם.

אתחיל ואפנה לבעל הרכב:

את הקפיצים מתוצרת V-MAXX אנחנו מייבאים לישראל יותר מ 5 שנים כאשר קהל לקוחות החברה ,מונה מאות לקוחות מרוצים בישראל ומאות אלפי לקוחות ברחבי העולם.

ולכן:

1.כיוון שההתקנה בוצעה על ידך,יתכן והקפיצים לא הורכבו כשורה (קדימה הורכבו אחורה וכ"ו) ולכן גובה הרכב לא השתנה.

2.סביר יותר להניח ,שמערכת המתלים המקורית ברכב שלך,שקעה במרוצת השנים או שבוצעו בה שינויים ע"י הבעלים הקודמים ולכן אינך רואה את התוצאה המובטחת.

בכל אופן ,הנך מוזמן להגיע אלינו לסדנה,לצורך בדיקה ובמידה וההתקנה בוצעה כראוי ועדיין אינך מרוצה ,אתה מוזמן בזאת להחזיר את הקפיצים וכספך יוחזר.

בברכת שבוע טוב.

צוות "אי אנד איי -אוטוספורט"

פורסם

הדבר השני הוא שקפיצי הנמכה תופסים את ההנמכה האמיתית אחרי בערך שבוע ימים

(יורדים בערך עוד חצי ס"מ אחרי היומיים הראשונים )

אשמח אם תרחיב בנושא -

למה שקפיצי הנמכה ישנו את הגובה שלהם זמן ממושך אחרי ההרכבה?

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אני מאמין שמה ש"מתיישב" אחרי שבוע הוא תושבות הגומי ולא הקפיץ עצמו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
בכל אופן ,הנך מוזמן להגיע אלינו לסדנה,לצורך בדיקה ובמידה וההתקנה בוצעה כראוי ועדיין אינך מרוצה ,אתה מוזמן בזאת להחזיר את הקפיצים וכספך יוחזר.

אחרי הצהרה כזו על גבי הפורום, לא רואה שום סיבה למה לא להגיע לשם ולבדוק.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מצטרף לשירשור זה מסיבה דומה

התקנתי קפיצים של פונטו GT לפונטו רגילה ההתייחסות בפורומים בחול מדברים על הנמכה של 25 מ"מ

אתמול התקנתי אותם ולא רואה שום שינוי שנבדק לפני ואחרי.

האם הגובה נמדד כתוצאה מחוזק החומרים או גובה הקפיץ

שני הקפיצים יד 2

מצו"ב תצלום של שני הקפיצים השונים כך שהקצר הוא של ה-GT

תמונה 022.jpg

פורסם

אם היית מרכיב אחורה בקדימה ולהפך האוטו היה גבוהה בטירוף מאחורה ונמוך בהגזמה מקדימה,זה קרה לי כשקניתי להונדה קפיצים והם הורכבו הפוך,טלפון קטן לפיט סטופ והם פתרו את זה דרך הטלפון...יצאתי כבש.מה שכן,גם אני לקחתי 35 מ"מ ובהתחלה חשבתי שאין הבדל,רק שהעמדתי אותה ליד הונדה סטנדרטית ראו את זה,וזה התברר כבחירה מצויינת מבחינת מראה והתנהגות של הרכב,(יש סימון על הקפיצים אצלי זה היה אותיוית באנגלית,תבדוק בכל זאת.)

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

פורסם

אחרי התקנה ברכבים שלי 2 מערכות מתלים שכוללים גם הנמכה אני יכול להעיד שאחרי יום כבר לא היה שום שינוי גובה.

ותאמינו לי שאני מודד.

מה שכן:

- אחרי התקנה עצמה המליצו לי להעמיס את המיתלים (קצת בורות, קצת פניות עם עומס)

- סגירת כל הברגים נעשתה כאשר כל המתלה מקובץ (ז"א הרכב על הרצפה) - וזה כדי למנוע מצב שגומיות במצב לא אוטימלי (לאמרות שבעלי מקצוע אמרו שזה מיותר וגם אני לא ממש מבין איך זה אמור להשפיע - אבל עשינו מה שכתוב בהוראות של קיט אחד ומומלץ באופן כללי די הרבה ברחבי האינטרנט).

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

הקפיצים הורכבו במוסך ולא סתם חפר , לדעתי צריך להיות מאוד אבל מאוד אידיוט כדי לרכיב את האחורה לקדימה וההפך .

מאחורה הרכב ירד בצורה משמעותית נישאר לי בהרך 1 או2 ס"מ מהכנף וזה בסדר ,אבל מיקדימה לא ירד מספיק יש לי בהרך 5 או6 ס"מ מהכנף , הייתה ירידה של 3 ס"מ או2 אבל אין שום שיוויון בין האחורה לקדימה ,הרכב גובה יותר מקידה אומנם זה לא משהו רציני אבל צריך שהרכב יהיה בגובה אחיד כמו האחורה כרגע .

בימים הקרובים אני אקפוץ ל E&A שיבדקו וניראה מה עושים .

פורסם

אז אתה בויליי:-P

היית צריך לבדוק את ההבדל לפני ואז משווה לאחריי, אגב אין חובה שהרכב יהיה בגובה זהה ב4 הצדדים.

אצלי למשל מאחורה הוא 50 מ''מ ומקדימה 60.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

חחחח משהו כזה .

מאחורה יש שינוי משמעותי הרכב ירד ב 5 או 6 ס"מ וקצה הגלגל נושק לקנף שככה צריך להיות .

אבל מיקדימה נישאר בהרך 5 ס"מ מהקנף אחרי ירידה של 3 ס"מ בהרך .

(כניראה אני צריך קיט של 45 מ"מ :wink:)

פורסם

אני חושב אתה פחות או יותר פתרת את התקלה בעצמך עם השאלות והתשובות שלך:-)

אמרת שרכשת קיט של 35 מ''מ, עכשיו אתה אומר שמקדימה ירד לך 3 ס''מ בערך שזה 30מ''מ.

לפי התיאור שלך הכל תקין

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

כרגע ביררתי. הוא לא הלך לבדוק.

אי לכך, השרשור ננעל.

לא ייתכן שיהיה כאן שרשור על בעיה בהנמכה או משהו כזה, שיכול להוציא רפש על המוכרים למרות שלא ניתנה להם האופציה לבדוק את מוצרם, במיוחד לאחר שהראו רצון טוב ואף נתנו את מילתם כאן בפורום, קהל עם ועדה. לא אתן לזה לקרות.

חג שמח לכולם.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...