Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רמקולים של פיוניר ממש ישנים עוד מהתקופה שפיוניר היו איכותיים (נראה לי) והשבוע נסעתי פתאום היו רעשים כאילו הבאס קרוע או משהו כזה שהוא מוציא אוויר היום היה לי זמן פנוי התכוונתי להדביק את החלק שקרוע והייתה חתיכה ממש קטנה שקצת קרועה אני לא חושב שזה משפיע.

בקיצור עכשיו איכשהו אין רעש כאילו הבאס קרוע פשוט אין באס בכלל ורק הטוויטרים שעל הרמקול עובדים. הצעות למשהו שאפשר לעשות?

ועוד משהו מוזר, כיוונתי מהרדיו דיסק שישמעו רק בצד שלא טוב ועדיין שומעים גם בצד השני. מוזר או שזה רגיל לרדיו דיסקים סיניים?

קניית רמקולים חדשים כרגע לא רלוונטית כי האוטו עומד למכירה אני לא מתכוון להשקיע על רמקולים.

תודה רבה.

פורסם

בבקשה? :)

ד"א הרמקולים הם 20W RMS יש מצב שהזבל הסיני עבר את זה וזה גרם נזק?

שמעתי שירים בערך רבע שעה ואז קרה..

פורסם

יש מיליון ורציות, האחת שנשמעת הכי הגיונית זה פשוט כי הרמקול נשרף.

אתה יכול לבזבז המון זמן על בדיקות, או שאתה יכול לגשת לערבים ולקנות סט או רמקול בודד ב30 שקל.

אודי A4

דימה.

פורסם

יש לי טמפו בבית בקופסא עדיין.. הרכב עומד למכירה אז לא דחוף לי העניין עם הרמקולים.

תודה רבה בכל זאת.

פורסם

אז כמו שאבי הציע לך, תיגש לערבים ותקנה.

או בוא אני אציע לך בתור ערבי, לקנות ממני.

יש לי זוג רמקולים 9*6 של חברה שלא ברור מה השם שלה. 400 וואט, 4 אום.

הצליל שלהם מעולה כשהם מחוברים ישירות לרדיו דיסק. לא ניסיתי לחבר אותם למגבר כלשהו.

יהיו שלך תמורת 100 שקל.

שונא גזענים !.

פורסם

תפסיקו אם הגזענות הזאת,ערבי הוא לא בנאדם?,יש לי חברים ערביים ויש ערבים שהם יותר טובים מהרבה יהודים

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם

אני מעדיף כבר לקנות קווקסאלי נורמלי ב300 שקל שישאר איתי לאוטו הבא אבל כרגע לא צריך מבחינתי. תודה רבה

פורסם

ליאור אין קשר לגזענות, האמרה נאמרה מנסיון שבכמה חניות שאני מבקר בהם יש רמקולים ב30 שקל.

אודי A4

דימה.

פורסם
יש מיליון ורציות, האחת שנשמעת הכי הגיונית זה פשוט כי הרמקול נשרף.

אתה יכול לבזבז המון זמן על בדיקות, או שאתה יכול לגשת לערבים ולקנות סט או רמקול בודד ב30 שקל.

תגובה לא לעניין.

פורסם

אם הוא היה אומר "בני מיעוטים" היה כן לעניין? ממש לא חושב,ערבים זה הדת שלהם ככה קוראים להם במה יש להתבייש אחלה אנשים אני מכיר ערבים תאמין לי.

כמו שערבי יגיד לך לחנות של יהודים,אתה תעלב? לא ממש לא.

ג'ינו

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

• תוכן חדש...