Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על וישר אחורי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שתי שאלות בנוגע לוישר (מגב ) אחורי במכוניות האצ'בק.

1)למה יש אותו כמעט תמיד רק במכוניות מסוג 3/5 דלתות ולא במכוניות סדאן ?

2)למה בטסטים כ"כ מקפידים על התקינות של המגב האחורי בשעה שרוב המכוניות בארץ נוסעות בלי ( ביננו מי מפעיל את המגב האחורי)

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם

1. במכוניות 3/5 דלתות השמשה האחורית מאוד קרובה לסוף הרכב ולגלגלים האחוריים שבשעת נסיעה מעיפים יותר לכלוך על השמשה האחורית ולכן יש צורך במגב אחורי לעומת מכוניות 4 דלתות בהם השמשה האחורית הרבה יותר רחוקה מסוף הרכב והלכלוך מהגלגלים פחות או בכלל לא מגיע לשמשה .

2. אני לא יודע אבל משער בגלל הסיבה שרשמתי למעלה . צריכה להיות ראות מקסימלית דרך השמשה האחורית ואם היא מלוכלכת ואין לך מגב זאת בעיה .

לדעתי גם במכוניות של 4 דלתות צריך להיות מגב זה פשוט ממש נוח . באוטו הקודם שלי ( מגאן 2002 האצ'בק 5 דלתות ) היה לי ועכשיו (אימפרזה 2008 4 דלתות ) זה ממש חסר לי בניקיון השמשה האחורית ממשקעי מים של הלילה או סתם לכלוך .

פורסם

2. אם קיים ברכב מגב אחורי, הוא צריך להיות תקין.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
שתי שאלות בנוגע לוישר (מגב ) אחורי במכוניות האצ'בק.

1)למה יש אותו כמעט תמיד רק במכוניות מסוג 3/5 דלתות ולא במכוניות סדאן ?

2)למה בטסטים כ"כ מקפידים על התקינות של המגב האחורי בשעה שרוב המכוניות בארץ נוסעות בלי ( ביננו מי מפעיל את המגב האחורי)

לשאלה הראשונה ענו לך.

ולגבי ה-2,

בטסטים מקפידים על תקינות המגב האחורי ברכב שיצא מהמפעל עם אחד כזה.

ורוב המכוניות בארץ נכון בלי מגב אחורי.

ולגבי הפעלתו, אני גם מפעיל הרבה, זה ממש נוח ומוצרך ברכב כמו שלי שהשמשה האחורית מתמלאת אבק או לכלוך.

MINI COOPER S 2012 - קארטינג ליום יום :arrow:

פורסם

אני לא יודע למה יש - אבל מבסוט מאוד שיש. ומתפלא למה לא דורשים מהיצרנים להתקין מגב אחורי בכל רכב נוסעים.

מי מפעיל אותו? מי שרוצה. גם אנשים משונים כמוני.

המגב שימושי ונוח כשרוצים מבט אחור דרך המראה המרכזית, עוזר הרבה בחניה לאחור ביום גשום.

אם היצרן נחמד - אז הוא מופעל אוטומטית בשילוב הילוך אחורי כאשר המגבים הקדמיים מופעלים.

במשך הרבה שנים וכמה מכוניות - אף פעם לא בדקו אותו בטסט השנתי.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

לא מחכה לטסט, מחליף אותו כשצריך, ומשתמש בו המון.

אם היו מגבים על שמשות הצד גם בהם הייתי משתמש.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
במשך הרבה שנים וכמה מכוניות - אף פעם לא בדקו אותו בטסט השנתי.

יתכן ולא בקשו ממך להפעילו, ברוב המקרים בודקים רק את שלמות הגומיה ותקינותה(לא יבשה).

2. מדוע בודקים? - זו תקנה אשר חובקת הכנסה בצידה.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...