Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שרובכם לא מכירים אותי.

כבר שנים שאינני מבקר כאן בפורום, אך הרגשתי את הצורך לשתף אתכם בשדרוג החדש של המערכת שלי.

היום הגיעו זוג מגברים חדשים :)

הסט-אפ הנוכחי:

Eclipse 7200 MKII

Morel Elate 6 3Way

DLS A4

DLS A6

סאב יוחלף בקרוב, עדיין לא הוחלט איזה.

טל

Amps.jpg

פורסם

תתחדש, בהחלט שדרוג מהקיקר :)

קנית מהארץ או מחו"ל?

מהי תצורת ההגברה שלך?

קח בחשבון שהמונובלוק שלך הוא A/B, הייתי ממליץ לך לעבוד ב- 4 אוהם או לעבוד בהספקים נמוכים יחסית

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

קניתי בחו"ל.

עם כל הכבוד לשי אהובי, שאינני מכיר אותו או נפגשתי עימו בעבר, המחירים שהוא מבקש לא ריאליים בעליל.

ה - A4 יגביר את האילייט בבי אמפינג דרך הקרוס.

ה - A6 יגביר כמובן את הסאב.

לפי דעתי לעבוד ב - 4 אום זה קצת בזבוז עם מגבר כזה.

אני מתכנן לעבוד תחילה ב - 2 אום, ואם יתאפשר, אולי אפילו באום בודד אחד.

טל

פורסם

תעבוד על הסט הקדמי בביאמפ פסיבי.

הייתי ממליץ על מורל אולטימו SC עם סליל של 4 אום לדעתי יהיה שילוב טוב עם הסטאפ הנ"ל.

עריכה: אני שמח שאתה חושב כמוני בנוגע לסט.

בנוגע לסאב אין צורך להגיע להתנגדויות כאלו ,אם אתה מחפש סאב שמשתלב היטב

וללא בעיות עם מערכת החשמל שלך ותזכור ששניי המגברים האלו הם צרכנים לא קטנים.

אז עבודה ב-4 אום זה מספיק בהחלט ,על אוליטמו SC עם סליל של 4 אום זה יעבוד מצויין.

פורסם

אם כבר סאב של מורל, חשבתי על האולטימו עם סליל של 2 אום.

אני אמנם נוטה באופן משמעותי לכיוון ה SQ, אך אני עדיין רוצה שתהיה לי את האפשרות להגיע לעוצמות גבוהות במידה הצורך.

פורסם

טל, אני לא כותב לך "באוויר".

היה לי את המגבר הזה עם אולטימו 2 אוהם, השילוב לא סיפק את הסחורה, סאב לא נציל ומגבר לא נציל לא יפיקו עוצמה ולא יפיקו את האיכות המקסימלית מהאולטימו.

פורסם

ג'נסיס אודיופיל

סיז לוטוס

DLS נורדיקה החדש גם כן אמור להיות סאב מעולה (על אף שלא שמעתי אותו, קרא את הביקורות על האב טיפוס ברשת).

ויש עוד, מה התקציב שלך לסאב, ככה אוכל להיות יותר ממוקד.

פורסם

ה 12" הוא גם אפשרות, הוא די נציל ולא דורש באמת 1000RMS כדי להישמע טוב.

הכי טוב- נסה לשמוע בעצמך את הסאבים שציינו ותראה מה מתאים לך, אני אישית הייתי מעדיף את ה SEAS LOTUS.

פורסם

ג'נסיס- היבואן זה ניפון, ניתן להשיג כמעט בכל מקום שניתן להשיג מורל

SEAS- היבואן זה דני גואטה, dannyg מהפורום.

ID- היבואן זה אאל"ט ליאור מולטימדיה מהצפון

שמיעה- דבר איתי בפרטי, אוכל לתת לך שמות של אנשים שיש להם את הסאבים ברכב שאני מאמין יהיו מוכנים להשמיע לך.

פורסם

אני רוצה להצטרף להמלצה על האולטימו SC

במקביל אני רוצה להמליץ IDMAX וגם על W6 של JL

אני אסביר למה.

ההמלצות על סיז לוטוס (ראה בחתימה שלי), ג'נסיס אודיופיל\פירלס XXLS הן המלצות טובות גם כן אבל במקרה הזה לדעתי הן קצת פחות טובות.

שוב, אני אסביר למה.

הסט הקדמי של פותח השרשיר הוא אילייט - זה סט נעים ביותר לאוזן, חם מלטף - פשוט כיף. (איזה חרוז...)

אבל האילייט קצת חסרת פאנצ' לעומת רוב הסטים שיצא לי לשמוע מהרמה הזו הלאה, אל תבינו אותי לא נכון - האילייט עשיר בבאס, אבל הבאס של האילייט הוא באס עמוק, רך וקצת פחות אגרסיבי אם משווים אותו לסטים גרמניים, איטלקיים אמריקאיים.

לקחת סאב שיש לו פאנצ' אדיר ולשדך אותו לסט קדמי של מוראל - זה הדבר הכי נכון לעשות.

לסאבוופרים כמו האולטימו והW6 יש פאנצ' פשוט אדיר וזה בדיוק מה שחסר לוופרים של האילייט - השילוב של השניים האלה ביחד הוא פשוט קטלני.

--------

לעומת זאת לסיז לוטוס ולאודיופיל יש באס הרבה יותר רגוע והפאנצ'יות בסאבוופרים האלה הם פחות הדגש, אם להיות מדוייק הדגש בסאבוופרים האלו יהיה הרכות והטונאליות שלהם.

הסיז - זה כאילו שלקחו אינפיניטי קאפא פרפקט ועשו אותו עוד יותר טוב - כמובן אני מדבר מנסיון ארוך טווח עם הקאפא.

הג'נסיס - לא שחסר להם פאנצ' אבל עדיין הW6 והאולטימו זה פשוט ליגה אחת למעלה במובן הזה.

---------------- לסיכום

סט קדמי רך - סאב וופר על סטרואידים בשביל להשלים את התמונה.

אלא אם כן מראש יש רצון לשמור על המערכת רכה לכל אורך הדרך - אבל אפשר לעשות את זה עם האולטימו גם כן וזה נותן וורסטיליות נוספת למערכת.

-> אצלי למשל הוופרים של HAT, הL6 הם מהאגרסיביים שיצא לי לשמוע - יש להם פאנצ' פשוט אכזרי. הסיז לוטוס משתלב איתם בצורה פשוט יוצאת מן הכלל וכל מה שהוא מוסיף להם זה עוד קצת רוך.

עריכה - שלא תטעו - הסיז, למרות שהוא מוצהר על 180 וואט הוא חתיכת בהמה - אבל בהמה רכה :)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...