Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני באמת חושב שיש בינכם קצת קצרים..

אבל אם אתה באמת רק חרד לרכב אז פשוט תקנה רכב ידני זה יפתור את הבעיה...:-)

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אותי מעניין אם כל בנות הזוג של כל "הגברים" שרושמים בפורום שאין מצב שהם נותנים לבת הזוג שלהם לגעת ברכב יודעות שאסור להן לגעת בו :-P

אגב, יש לי חבר טוב שגם רשום פה בפורום שהכריז בגאווה שאין מצב שאישה תנהג לו ברכב.

שבועיים אחרי שקנה את הרכב אמא שלו לקחה את הרכב ועשתה תאונה, שוב הגיעה ההכרזה שבחיים אישה לא תשב במושב הנהג.

בחצי שנה שלאחר מכן הוא נלחם כמו פנתר מול אימו ואחותו וגם "ניצח" עד שהוא הכיר מישהי.

מאז כל יום הרכב אצלה מהבוקר ועד הערב והוא נוסע באוטובוסים כמו מניאק :roflmao:

פורסם
שזה מגיע לאוטו, החברה יודעת דבר אחד, קחי את האוטו של ההורים\אח\אחות\סבא\סבתא. :roll:

סוף פסוק, סוף עניין, סוף סיפור.

+1

כזה מגיע לרכב אין חוכמות. 8)

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

באמת שאני לא מבין על מה כול המהומה, מה הבעיה במילה- לא!

ברכב שלי אף אדם לא נוהג חוץ מאבא שלי, וגם הוא רק לעיטים רחוקות כשהוא ממש חייב, הוא יודע כמה אני פדאנט על הרכב שהוא מעדיף כבר לקחת את הפולו מנוע 1000 של אחותי.

אני מודה, בזמן שהרכב אצלי נהגו בו שני נשים בודדות ויחידות.

1. בגלל שהיא הייתה ממש כוסית, וזאת היתה נסיעה של 3 דק' על השעון.

2. הייתי ממש מסטול והיא הייתה היחידה שגרה קרוב אלי, ושוב נסיעה של 3-4 דק' מקסימום שבמהלכה הסברתי לה שבכב ידני צריך גם להעביר הילוכים:shock:.

וחברים שלי כול פעם שהם מבקשים סיבוב ואני מנסה להתחמק באינספור תירוצים הם אומרים אז למה לX ו X נתת והם נשים ולנו לא?

מה אני יגיד להם? כי אין לכם פ!ת? :roll::-D.

בקיצור התשובה שלי לשאלתך היא פשוט- לא!

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

מה גם שיש רכבים שלא מתאימים לנשים באופן טבעי :-D, לדוגמא אתמול ראיתי X5 שחורה חלונות שחורים,גאנטים וכו' וכ', ציפיתי לראות ערס מהשורה יורד ממנה אחרי שעצר אותה באמצע הכביש תוך חסימת נתיב שלם כדי לקנות סיגריות בפיצוציה ליד, אבל לא, תראו זה רק אמא מעקרות בית נואשות עם כפכפים וגופיה ושיער אסוף שאוספת את הילד מהגן.:lol:

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

ליסינג פותר הרבה דברים, זהו אחד מאותם דברים :).

אני מבין את הכוונה בלבקש להתייעץ עם חברי הפורום ולראות לאן התגובות הולכות, אבל עדיין, לפי דעתי, אתה צריך לערוך עם עצמך, חשבון נפש קטן ולהבין לאן הקשר הזה הולך ומה יהיה בעתיד.

לייעץ לך לגבי הנושא הנ"ל, אני לא יכול, לצערי, כיוון שעוד לא היה לי קשר מספיק רציני, ע"מ שארצה להשאיל את המכונית שלי מישהי.

טיפ אחד קטן לסוף: כסף יכול להרוס מערכות יחסים - משפט כ"כ פשוט, אבל הרבה לא שמים לב אליו.

פורסם

איזו תשובה אתה רוצה מאיתנו? מה סוג הייעוץ שאנחנו מסוגלים לתת לך, למעט כל אחד והסיפור האישי שלו?

תדלוק ב 100 שקל לא הופך אותך לשוגר דדי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בהודעתי הקודמת שכחתי לציין שמעולם לא הייתה לי חברה בעלת רישיון.

אז נראה לי, במחשבה שניה, שאולי בעצם הייתי צריך לסתום את הפה? כי ברגע שתיהיה אחת בעלת רישיון היא תוציא לי את המעיים אם אני יגיד לה לא?

או אולי שבלילות גם היא תלמד להגיד לא?

*** מחפש בחורה ללא רישיון\ בעלת רישיון ורכב (עדיף חדש) לקשר רציני ומטרת חתונה!***:oops:

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם
אותי מעניין אם כל בנות הזוג של כל "הגברים" שרושמים בפורום שאין מצב שהם נותנים לבת הזוג שלהם לגעת ברכב יודעות שאסור להן לגעת בו :-P

אגב, יש לי חבר טוב שגם רשום פה בפורום שהכריז בגאווה שאין מצב שאישה תנהג לו ברכב.

שבועיים אחרי שקנה את הרכב אמא שלו לקחה את הרכב ועשתה תאונה, שוב הגיעה ההכרזה שבחיים אישה לא תשב במושב הנהג.

בחצי שנה שלאחר מכן הוא נלחם כמו פנתר מול אימו ואחותו וגם "ניצח" עד שהוא הכיר מישהי.

מאז כל יום הרכב אצלה מהבוקר ועד הערב והוא נוסע באוטובוסים כמו מניאק :roflmao:

תתפלא, לא רק שחברה שלי יודעת שהיא לא נוסעת ברכב אלא גם עשיתי ביטוח על שמי בלבד. אף אחד לא נוהג לי ברכב חוץ ממני. :-)

פורסם
מה גם שיש רכבים שלא מתאימים לנשים באופן טבעי :-D, לדוגמא אתמול ראיתי X5 שחורה חלונות שחורים,גאנטים וכו' וכ', ציפיתי לראות ערס מהשורה יורד ממנה אחרי שעצר אותה באמצע הכביש תוך חסימת נתיב שלם כדי לקנות סיגריות בפיצוציה ליד, אבל לא, תראו זה רק אמא מעקרות בית נואשות עם כפכפים וגופיה ושיער אסוף שאוספת את הילד מהגן.:lol:

ולמי אתה חושב שהיא נשואה?:wink:

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
אז נראה לי, במחשבה שניה, שאולי בעצם הייתי צריך לסתום את הפה? כי ברגע שתיהיה אחת...

היא כבר תסתום לך את הפה, לפי הצורך.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

פותח השרשור, איזה רכב יש לך?

אני היתי חושש לתת לבת הזוג רכב שלא מתאים לנהג ממוצע(כגון S2000 או STI/איבו) רק בגלל שמספיק לחיצה קטנה על הגז ושליטה לא נכונה וזה יכול להגמר באסון.

לא קרה לי שבנות הזוג שלי רצו את האוטו לנסוע לבד אלא תמיד נסענו ביחד ואני זה שנהגתי, היתה לי חברה שנה וחצי ואולי פעמיים במהלך הקשר היא ביקשה לנהוג(בזמנו היתה לי איביזה ספורט 2007) ולא היתה לי בעיה עם זה.

בקשר לא צריך להתחשבן על כלום ובמיוחד לא על דלק.

Got To love It

פורסם
לדעתי זה קצת מוגזם שהיא לוקחת את הרכב לא פעם ולא פעמיים לנסיעות ארוכות ולא משתתפת בהוצאות הדלק...

מע' יחסים אמורה להיות מבוססת על כבוד הדדי והבנה לגבי מצבו של השני. אם היא אטומה לכך שמפריע לך הקטע העקרוני שאתה מממן לה תחבורה נוחה - משהו כאן לא בסדר. .

+1 שתשלם על עצמה ,אתה לא צריך לשלם על הדלק של הנסיעות שלה , ( אבל תחשוב עם עצמך אם אין לכם בעיה יותר גדולה מהדלק )

• תוכן חדש...