Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אלון גל הוא חרטטן על שלא זאת בלבד שאין לו כל הכשרה בייעוץ זוגי, אלא שהוא עצמו גם התגרש מאשתו.

אף אחד מאיתנו לא יועץ זוגי, אבל מצד שני גם אף אחד מאיתנו לא עושה מזה ביזנס.

:mm_yeah:

התוכנית שלו הפכה להיות תוכנית לייעוץ זוגי בשקל במקום מה שהוא עשה טוב מאוד בעונה או שתיים הראשונות,

אני הפסקתי לראות את העונה הנוכחית אחרי חצי פרק.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
Arilou כתב:

חבר, אם לא מפריע לך לנסוע בתחבורה ציבורית כשהיא צריכה לעשות נסיעה ארוכה ברכב שלך אז עזוב את עניין הדלק.

אתה לא שוגר דדי שלה ולא נעליים אם תוציא נניח 500 ש"ח בחודש על דלק בגללה.

חבר, זה לא העניין של הוצאה של 500 שקל על דלק או-כמו ההצהרה שלה שהיא לא יכולה לקחת אחריות כלכלית במקרה של תאונה או אפילו למלא דלק. תקרא את מה שכתב dimax111, ממש הוציא לי את המילים מהפה.

אם מחר חס וחלילה היא תיכנס להריון - אתה תוכל לממן את הילד? אם לא, אז למה אתה עושה איתה סקס?

מאותה סיבה שכלבים מלקקים את הבי3ים-כי אני יכול.

תשובותיי בכחול.תשובותיי בכחול.

תשמע, אתה יכול לעמוד בהוצאות הדלק האלה במסגרת משק הבית שלכם? אתה יכול לעמוד במקרה של תאונה חס וחלילה?

מה ההבדל בין זה, לבין קניות בסופר שכוללות את מוצרי ההגיינה שלה?

בגלל שזה אוטו והוא עלה מאה אלף ש"ח? הרי זה לא שהיא אמורה לעמוד בזה לבד, וגם אתה לא - אלא שניכם ביחד. ביחד זאת מילת המפתח.

אם למשל תרצו לטוס ביחד ויהיו חסרים לה האלף שקלים האלה לא תכסה לה את זה? אם בעתיד היא תרוויח כפול ממך, אז היא תנהג על מרצדס ואתה תישאר עם הטויוטה שלך (שעד אז תהיה בת 10 למשל)?

נראה לי שאתה מחפש תירוץ לא לתת לה את האוטו. כי הרי זה לא שהיא עושה תאונות על ימין ועל שמאל, וכמו שאתה אמרת זה לא הדלק.

אז מה זה בעצם?

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

לפי התיאורים שלך אתה כנראה לא רוצה לבזבז עליה זמן וכסף, אז הקדם תרופה למכה. אני חושב ששניכם רק תרוויחו מזה.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

אממ תשמע, קראתי את רוב השרשור מתחילתו ועד סופו, אני חושב שאתה צודק חלקית.

החברה כן צריכה להשתתף בהוצאות הדלק, בעניין הביטוח/טסט/טיפולים היא לא. עזוב בצד את הקטע שאם תהיה תאונה האם היא תשלם על ההשתתפות עצמית או לא.

אני חולק את הרכב שלי עם אחי, למרות שהוא רוצה להשתתף בעניין הביטוח/טיפולים וכד' אני לא חושב שהוא צריך (ולכן גם לא לוקח ממנו כסף), אבל כשהוא לוקח את האוטו ונוסע הוא ממלא דלק.

כשאני וחברה שלי (3 שנים יחד) נוסעים לטייל (וגם סתם ככה), היא מצידה מציעה להשתתף בעלויות הדלק.

יש עוד אפשרות שאתה יכול לגרום לכך שהיא תמלא דלק, מתיי שהיא צריכה לנסוע תדאג שהטנק יהיה ריק ואז לא תהיה לה ברירה (אני לא חושב שמערכת יחסים צריכה להתנהל ככה).

לפני שאני רץ לעשות צעדי קיצון, בגלל שאתם מנהלים משק בית משותף, תבדוק שאין באמת חשבונות שהיא משלמת עליהם לבד וככה בעצם ישנו קיזוז.

בהצלחה.

פורסם
תשמע, אתה יכול לעמוד בהוצאות הדלק האלה במסגרת משק הבית שלכם? אתה יכול לעמוד במקרה של תאונה חס וחלילה?

מה ההבדל בין זה, לבין קניות בסופר שכוללות את מוצרי ההגיינה שלה?

בגלל שזה אוטו והוא עלה מאה אלף ש"ח? הרי זה לא שהיא אמורה לעמוד בזה לבד, וגם אתה לא - אלא שניכם ביחד. ביחד זאת מילת המפתח.

אם למשל תרצו לטוס ביחד ויהיו חסרים לה האלף שקלים האלה לא תכסה לה את זה? אם בעתיד היא תרוויח כפול ממך, אז היא תנהג על מרצדס ואתה תישאר עם הטויוטה שלך (שעד אז תהיה בת 10 למשל)?

נראה לי שאתה מחפש תירוץ לא לתת לה את האוטו. כי הרי זה לא שהיא עושה תאונות על ימין ועל שמאל, וכמו שאתה אמרת זה לא הדלק.

אז מה זה בעצם?

כפי שרשמתי בפעמים קודמות-חוסר היכולת הכלכלית שלה לקחת אחריות על מעשיה.

לפי התיאורים שלך אתה כנראה לא רוצה לבזבז עליה זמן וכסף, אז הקדם תרופה למכה. אני חושב ששניכם רק תרוויחו מזה.

שלילי בזנ"ט. מדוע לקחת את זה לקיצוניות השנייה? אם לא הייתי רוצה לבזבז עליה/להשקיע, לא הייתי יוצא עמה. פשוט מאוד.

אממ תשמע, קראתי את רוב השרשור מתחילתו ועד סופו, אני חושב שאתה צודק חלקית.

החברה כן צריכה להשתתף בהוצאות הדלק, בעניין הביטוח/טסט/טיפולים היא לא. עזוב בצד את הקטע שאם תהיה תאונה האם היא תשלם על ההשתתפות עצמית או לא.

אין שום סיבה שתתשתף בכל הוצאה על הרכב חוץ מהדלק- ואני הדגשתי את זה בהתחלה, חוץ מההשתתפות העצמית במקרה של תאונה באשמתה.

אני חולק את הרכב שלי עם אחי, למרות שהוא רוצה להשתתף בעניין הביטוח/טיפולים וכד' אני לא חושב שהוא צריך (ולכן גם לא לוקח ממנו כסף), אבל כשהוא לוקח את האוטו ונוסע הוא ממלא דלק.

כשאני וחברה שלי (3 שנים יחד) נוסעים לטייל (וגם סתם ככה), היא מצידה מציעה להשתתף בעלויות הדלק.

יפה, אשריך. אף פעם היא לא העתה את ההצעה הזו, ותמיד זה הגיע ממני. הנימוק שלה היה "אין לי כרגע כסף, נתקזז כבר".

יש עוד אפשרות שאתה יכול לגרום לכך שהיא תמלא דלק, מתיי שהיא צריכה לנסוע תדאג שהטנק יהיה ריק ואז לא תהיה לה ברירה (אני לא חושב שמערכת יחסים צריכה להתנהל ככה).

לפני שאני רץ לעשות צעדי קיצון, בגלל שאתם מנהלים משק בית משותף, תבדוק שאין באמת חשבונות שהיא משלמת עליהם לבד וככה בעצם ישנו קיזוז.

אין, הכל חצי-חצי, קניות, חשבונות, ממש הכל.

בהצלחה.

תודה רבה, תשובותיי בכחול.

פורסם

אתה תבין יום אחד שאין דבר סימטרי בחיים. על אחת כמה וכמה יחסים.

עריכה: אם כמו שאמרת אתה כן רואה בה בת זוג. ואם כמו שאמרת היכולת הכלכלית שלה פחותה באופן מהותי משלך עליכם להתחלק בהוצאות חפי יחס היכולות ביניכם לדעתי.

לפני מספר שנים החברה שלי הייתה סטודנטית ועבדה בעבודת סטודנטים ואני הרווחתי יותר מכפול השכר הממוצע במשק ולכן אני נשאתי ברוב ההוצאות, כיום המצב בדיוק הפוך.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

תשמע,

אתה חוזר על המנטרה "כפי שרשמתי בפעמים קודמות-חוסר היכולת הכלכלית שלה לקחת אחריות על מעשיה." ללא הפסקה.

ונראה לי שאתה מפספס משהו גדול מאוד. אתם זוג. אתם אמורים לתמוך אחד בשני, לא רק כלכלית אלא גם. גם אם תתחתנו סביר להניח שלא תרוויחו אותו הדבר. אז זה אומר שהיא נדונה לנצח לנסיעה באוטובוסים? קח 1000 ש"ח (או כמה שלא עולה ההשתתפות העצמית שלכם) ושים אותם בצד למקרה שהיא תעשה תאונה.

או שאתה חושש שבעתיד היא תיקח על עצמה התחייבויות שיסבכו אתכם מבחינה כספית?

אם זאת הבעיה, תשב ותסביר לה את הנקודה הזאת. בדיוק כמו שאתה עושה איתה סקס ולא חושב על הריון (כי לי זה לא יקרה) למרות שלגדל ילד יפיל אותך לקרשים מבחינת כסף, ככה גם היא לא חושבת שהיא תעשה תאונה - ואני בטוח שהיא סומכת על זה שאתה תעזור לה. כי אתם זוג ואתם צריכים להתנהל כיחידה אחת.

תסלח לי, אבל אם אתה לא מוכן להעניק לה את הגב כשהיא זקוקה לו - אז כנראה שיש בעיה אחרת ביניכם.

בכל מקרה, בהצלחה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
תשמע,

אתה חוזר על המנטרה "כפי שרשמתי בפעמים קודמות-חוסר היכולת הכלכלית שלה לקחת אחריות על מעשיה." ללא הפסקה.

ונראה לי שאתה מפספס משהו גדול מאוד. אתם זוג. אתם אמורים לתמוך אחד בשני, לא רק כלכלית אלא גם. גם אם תתחתנו סביר להניח שלא תרוויחו אותו הדבר. אז זה אומר שהיא נדונה לנצח לנסיעה באוטובוסים? קח 1000 ש"ח (או כמה שלא עולה ההשתתפות העצמית שלכם) ושים אותם בצד למקרה שהיא תעשה תאונה.

ממש לא-אני תומך בה ועוזר לה אם היא צריכה למרות המשאבים המוגבלים שלי כסטודנט, ויש לי כבר 1000 שקל בצד בנוגע לתאונה 8), זו לא הנקודה.

או שאתה חושש שבעתיד היא תיקח על עצמה התחייבויות שיסבכו אתכם מבחינה כספית?

לא.

אם זאת הבעיה, תשב ותסביר לה את הנקודה הזאת. בדיוק כמו שאתה עושה איתה סקס ולא חושב על הריון (כי לי זה לא יקרה) למרות שלגדל ילד יפיל אותך לקרשים מבחינת כסף, ככה גם היא לא חושבת שהיא תעשה תאונה - ואני בטוח שהיא סומכת על זה שאתה תעזור לה. כי אתם זוג ואתם צריכים להתנהל כיחידה אחת.

תסלח לי, אבל אם אתה לא מוכן להעניק לה את הגב כשהיא זקוקה לו - אז כנראה שיש בעיה אחרת ביניכם.

כפי שרשמתי, אין לי בעיה להעניק לה את הגב שהיא זקוקה לו-עשיתי זאת ואמשיך לעשות זאת. יש לי מחוייבות כלפיה וכלפי הקשר, ולא אוסיף יותר מזאת.

בכל מקרה, בהצלחה.

תודה. הערותיי בכחול.

• תוכן חדש...