Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת מנוע מאפסת ק"מ? אודי 80 1986

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

אני בתהליכים למכור את הרכב הזה שאיתי כבר 15 שנה..כואב הלב...בקיצור פרסמתי אותו ולרכב כעת יש 90,000 ק"מ,התקשר אליי בחור ושאל אותי למה הק"מ נמוך כ"כ,הסברתי לו שלפני כמה שנים,עוד לפני שהיה לי רישיון בכלל,אבא שלי החליף מנוע. והוא אמר שזה לא קשור ושסופרים גם את הק"מ של המנוע הקודם (משהו כמו 280 אלף ק"מ) ככה שזה יוצא 370 אלף קילומטר.

מי מבין שנינו צודק?

אני חייב לדעת בכדי שאני ידע מה לענות כששואלים אותי,תודה רבה מראש

המשך יום טוב

פורסם

למה לאפס את הק"מ?

לגיר אין בלאי? אין לו אורך חיים מסויים?

מה עם מערכות ההיגוי ושאר חלקי מערכת העברת הכח?

מה עם בולמים, קפיצים, מזגן וכולי?

אני לא רואה כל הצדקה לאיפוס הק"מ, למעט אולי מקרה בו החלפת יחד עם המנוע גם את כל שאר המכלולים בחדשים.

פורסם

מוכר הגון יציין ברובריקת הקילומטרז' את הקילומטרז' שעבר הרכב מעלייתו על הכביש ועד הלום, ויציין בטקסט המודעה שהמנוע הוחלף לפני כך וכך ק"מ.

נכון, אולי הקמ"ז' ה"רשמי" ירתיע חלק מהפונים, אבל זה מדוייק יותר והגון יותר (זה שהחלפת מנוע לא חידש גם את הגיר, מערכות הבולמים, החשמל והדלק, למשל).

בהצלחה

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...