Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי רנו מגאן 2006 1.6 אוטומטי עם 85000 קילומטר. מכיוון שהיא כבר יותר מ-5 שנים על הכביש כנראה שצריך לה טימינג (והיצרן גם ממליץ על משאבת מים). דברתי עם המוסכניק שלי והוא אמר לי שהוא ממליץ על חלפים מקוריים אבל יש גם חלופי באיכות טובה. אני עוד מחכה להצעות מחיר עם מקורי ועם חלופי. בכל מקרה, רציתי לדעת מהניסיון של אנשים בפורום אם כדאי לחסוך קצת וללכת על החלופי או ללכת על המקורי. כמו כן, האם כדאי לי ללכת למוסך מורשה רנו ששם רוב הסיכויים יקרעו אותי במחיר, או ללכת למוסך מורשה אם מוסכניק שיש לו כבר ניסיון רב בהחלפת טימינג לרנו אבל המוסך לא מורשה רנו.

תודה ויום טוב.

פורסם

אם יש לך מוסכניק שאתה סומך עליו שיודע לעבוד על רנו גש אליו וכך תחסוך לא מעט כסף. המון אנשים נוטים לרוץ למורשה בטענה ששם זה המאסטרים הגדולים שיודעים לעבוד אבל זה לא כזה נכון מנסיוני הרב והאישי בין היתר מול מורשים שכאלה. ולמעשה הייתרון הגדול במורשה והיחיד לטעמי זה שהחלקים ששמים הם מקוריים לחלוטין ללא מישחקים. אז עצתי, פשוט קנה סט טיימינג מקורי ומשאבת מיים עדיפות למקורי וגש למי שאתה סומך עליו בעל מקצוע כמובן שיעשה לך זאת. בכוונה ציינתי מקורי כי לא מספיק צרפתיות הם בעייה בפני עצמה אז לפחות שהטיימינג יהיה מקורי. :)

:)
פורסם

אני לא מציע לשחק משחקים ולהרכיב קיט טיימינג מקורי בלבד, גם אם העבודה תבוצע במוסך לא מורשה יבואן.

אם משאבת מיים מסובבת ע"י רצועת טיימינג (שזה כנראה המצב), גם כן מומלץ להחליפה.

המחיר של המשאבה לא גבוה, והנסיון לחסוך על המשאבה לא שווה את הסיכון (עם סיכויים די גבוהים) שהמשאבה תתחיל לנזול, וצריך שוב לפרק את כל העסק של הטיימינג (וכמובן לשלם שוב על העבודה). מה עוד - לא יזיק גם להחליף נוזל קירור (נלווה להחלפת משאבה).

המחירים במוסך מורשה רנו שצויינו בלינק לא יקרים, וההפרש במחיר בין מורשה יבואן למוסך רגיל לא יהיה גדול (בתנאי שמדובר בחלפים מקוריים). למוסך מורשה יש יותר ניסיון בעבודה כזאת (יום-יומי עם עשרות רכבים), שזה גם שווה משהו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...