Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב ,

אתמול בלילה החניתי את האוטו מתחת לעץ כל הלילה בבוקר היו לי מלא סימנים של צואה ישר שטפתי את האוטו עשיתי לו ווקס כמה פעמים ולא יורד מה אתם מציעים ?

• ספונסר פורום
פורסם

בהחלט יתכן שמה ש"לא יורד" זה בעצם איכול של שכבת הלקה העליונה.

פוליש עדין יכול לעזור, אבל שים לב שאם הרכב שלך בעל צבע מטאלי צריך פוליש מיוחד.

פורסם

לשלשת של ציפורים פוגעת בפח הרכב, לכן במידה ונתקלים במפגע כזה לשטוף במהירות האפשרית ולהסיר את הלשלשת.

כמו שהציעו לך, למרוח ווקס עדין יכל להיות שהכתם שנוצר שם יוסר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הוא ביקש המלצה לפוליש לא לווקס.

עם ווקס הוא כבר טיפל ברכב אך לא היו תוצאות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בטרטל אני יותר לא נוגע באוטו סתם יקר והתוצאות לא מרחיקות לכת .

אני משתמש בפורמולה 1 וממש מרוצה מהתוצאות , לגבי הפוליש מה אתם אומרים ?

• ספונסר פורום
פורסם
יש לי צבע מטאלי מישהו יכול להמליץ על פוליש עדין ?

פנה לאלימלך מחסני צמיגים שמשווק מגוון גדול מאוד של מוצרי דיטיילינג איכותיים במחירים אטרקטיביים. שם יוכלו לעזור לך להתאים את סוג הפוליש המתאים לרכב שלך וישלחו לך את התכשיר עד פתח הבית.

פורסם
פנה לאלימלך מחסני צמיגים שמשווק מגוון גדול מאוד של מוצרי דיטיילינג איכותיים במחירים אטרקטיביים. שם יוכלו לעזור לך להתאים את סוג הפוליש המתאים לרכב שלך וישלחו לך את התכשיר עד פתח הבית.

עברתי על מחצית מהודעותייך ועיקר העזרה שלך היא המלצות על מוסכים, חשמלאים ואנשי מיזוג.

האם אתה מכיר אישית מנסיונך את המוסכים שאתה ממליץ עליהם או שאתה החלטת לקחת את העבודה של רפי לין ?

פגשתי אדם עם דולר, החלפנו דולרים ועדיין לכל אחד מאיתנו יש דולר אחד. פגשתי אדם עם רעיון, החלפנו רעיונות ועכשיו לכל אחד מאיתנו יש 2 רעיונות.

פורסם
יש לי צבע מטאלי מישהו יכול להמליץ על פוליש עדין ?

אני מציע שלא תעשה פוליש לרכב מכיוון שהתוצאות ברכב חדש יאכזבו אותך.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...