Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי על משהו לפני כמה ימים.ג'אנט סיני, כמו הרבה דברים סיניים הם נחשבים לנחותים וזולים.

השאלה שלי היא האם במצב כזה ג'אנט סיני פשוט ללא שם שמי ידוע איך יצרו אותו עלול להתפרק מתישהו בנסיעה?למשל אני יודע שג'אנט סיני לא מומלץ לנהוג במהירות מטורפות אחרת....

אבל למשל ככל שעוברים השנים ככה הסיכוי שהג'אנט הזה יתפרק בנסיעה וכאלה דברים נכון?

תקנו אותי אם אני טועה, יכול להיות שכל השרשור הזה הוא חרטה אחת גדולה ואני לא מבין גדול, אבל ככה הבנתי.

ואני מדגיש על ג'אנטים סיניים, אני מאמין שג'אנטים על רמה מחברות ידועות וטובות לא נכנסים לקטוריית סכנה...

בכל אופן אני מדבר בכללי, לא רוכש ג'אנט סיני למרות שהייתי קרוב כי הם יפים וזולים אך לקחתי את הכסף למשהו אחר.

פורסם

שום סכנה, ההונדה שלי בעלת גא'נט סיני יפייפה לדעתי מאז שיצאה מהחברה, עלייה על בורות בעיר מרובת בורות (אשדוד), במפרים גבוהים בשעות חשכה שנכנסתי אליהם קצת מהר, לא קרה כלום לגא'נט אף לא שריטה והאוטו איתם כבר 4 שנים.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

60 אחוז מכלל הדברים בעולם מיוצרים בסין או ביפן (במזרח הרחוק ככלל).

אמנם הם יעלו זול, אבל רק כי הייצור שלהם היה זול, וחסכו בבדיקות מקיפות ותקנים מטורפים ועבודה בטוחה.

להתפרק באמצע הנסיעה הם לא יתפרקו לעולם (לא שמעתי על דבר כזה בשום מקום) אבל ההבדל הוא פשוט באיכות.

לא משהו שאתה כאיש פשוט מן השורה תבחין בו, כמוני וכמו מאות אלפים אחרים.

שיהיה בהצלחה.

• תוכן חדש...