Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרכש החדש - לגונה 2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש C6 שנת 2008 עם אפס ק"מ שמחפש נואשות בית.....

קבר ! אין מילה אחרת לרכבים הללו, אתה שם כסף ונשאר עם קבר .... :-(

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם
מכוניות גדולות של רנו אף פעם לא הצליחו לא כאן ולא שם.

רנו, כחברה ממשלתית בעברה, ייצרה מכוניות סאלון על מנת שישמשו את הפקידות הצרפתית הגבוהה, ולכן יוצרו הרנו 20\30, הרנו 25, הסאפרן ולאחר מכן הוול סאטיס שהיתה כשלון צורב, למרות התפיסה המקורית והרעננה.

האמת שגם מכוניות הסאלון של פיג'ו וסיטרואן לא נחלו הצלחה מסחררת, ודי אם נזכר בנתוני המכירות של הפיג'ו 607 או הסיטרואן XM ולאחר מכן ה C6.

תקן אותי אם אני טועה אבל הלגונה היא לא מכונית סלון (בשביל זה יש את הולסטיס) אלא משפחתית גדולה (הידועה בכינוייה הישראלי "מכונית מנהלים"), והמכוניות האלו של פג'ו-סיטרואן (C5,407,406 ואחרות) אולי לא היו להיט היסטרי אבל הצליחו לא רע. בטח ביחס ללגונה.

פורסם
יש C6 שנת 2008 עם אפס ק"מ שמחפש נואשות בית.....

קבר ! אין מילה אחרת לרכבים הללו, אתה שם כסף ונשאר עם קבר .... :-(

עם אפס ק"מ?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
תקן אותי אם אני טועה אבל הלגונה היא לא מכונית סלון (בשביל זה יש את הולסטיס) אלא משפחתית גדולה (הידועה בכינוייה הישראלי "מכונית מנהלים"), והמכוניות האלו של פג'ו-סיטרואן (C5,407,406 ואחרות) אולי לא היו להיט היסטרי אבל הצליחו לא רע. בטח ביחס ללגונה.

אין מה לתקן.

הרנו לגונה היא מתחרתה הישירה של הפיג'ו 407 והסיטרואן C5, ודווקא בפלח שוק זה זוכות המשפחתיות הצרפתיות להצלחה נאה בהחלט, ובצדק.

בפלח השוק הגבוה יותר, מכוניות הסאלון, נוכחותן של הצרפתיות (והאיטלקיות גם) איזוטורית למדי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לא יודע למה אבל אני מתחבר יותר לרנויים מאשר לפזויים והסיטרואנים, נהגתי גם בC5 החדשה גם ב407 ולא התחברתי

כמו שהתחברתי עם הלגונה, במיוחד עם גלגל הגה שמן וקטנטן :-P ורמת הגימור של הלגונה שמצויידת פשוט בהכל, אין מה להוסיף בה.

170 כ"ס עם מנוע טורבו דוחפים את 1.6 טון יפה מאוד אפילו עם התיבת הילוכים אוטומתית, בכבישים מפותלים וביציאה מסיבובים עם דוושה לחוצה חזק כלפי מטה , הלגונה מגיבה יפה ואפילו גורמת לחייך כמו ילד קטן (באותם סיבובים היתי צריך להוריד הילוך בשביל לשמור על קצב טוב עם הטווינגו).

המערכת שמע ממש טובה, מגיעה עם 8 רמקולים של בוש, הכיסאות מאחורה מתקפלים בלחיצה על כפתור, בלי להפעיל כוח בלי להתחיל להזיז את המושבים, התאורה בלילה מרשימה, ורמת בידוד הרעשים מעולה, המושבים תומכים מעולה את הגוף, ואין הרגשה שהגוף מחליק או מתעייף, הדבר היחיד שמפריע לי הוא שיש אפשרות להגביהה את ההגה אבל עדין לפעמים אני מרגיש שזה לא מספיק לי.

אני עדין בתהליכי למידה, אבל זה הולך להיות האוטו שלי לפחות ב3 שנים הקרובות.

ככה נראה הפנים אצלי וגם המושבים : http://de.wikipedia.org/w/index.php?title=Datei:Renault_Laguna_2008_Dashboard_20080122.jpg&filetimestamp=20080123134627

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תתחדש!

גם אני תמיד העדפתי את רנו על היצרניות הצרפתיות האחרות. אולי בגלל שזה היה הרכב הראשון שלי:-)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תמיד מצאתי את הרנו מושכות, יש בהן משהו שפשוט אי אפשר להשאר עדיש כלפיו (אפילו שהן תקועות בצד הדרך תודו שאתם פשוט מסתכלים עליהן :-D )

לרוב העיצובים שלהם נועזים, תחושת פנים מרגישה חמימה וביתית ועם כי לא תמיד הכי איכותית כמו מתחרותיה מיפן או גרמניה, אבל עדין יש בהן קסם שפשוט גורם לך לאוהב אותן, זה או שאתה אוהב או שלא, הרבה (כולל המשפחה שלי שהיה לי יותר מ9 שנים רנויים כאלו ואחרים) אמור לי שאני מאזוכיסט, אבל אחרי שהם התיישבו בטווינגו ואפילו אויי ואייבוי נהגו בה, גם להם לא ירד החייוך מהפנים, ואפילו הם ההורים שלי שלאחרונה בוגדים בתעשיה הצרפתית, ועוברים מיפני לקוריאנית ומי יודע מה עוד, הסכימו שפשוט ברכבים הנ"ל

יש איזשהו קסם, לא משנה כמה "תסבול" (יש כאלו שכן יש כאלו שלא) עדין תאהב אותן (לפחות אני), ואני יכול להגיד שהרכב הבא שלי יהיה גם רנו (התכנון הלגונה GT אבל זה רק אחרי שאתבגר קצת יותר).

פורסם

תשמע, אני אוהב את האוטו הזה ובאמת הוא מצדיק את הכינוי שלך, אבל בישראל מסחינת סחירות לדעתי לגונה (במיוחד V6 3 ליטר) זה הרכב הכי פחות סחיר שיש, קנית ונסעת עד יום מותך.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
אכן תמונה שונה אבל אותו כיתוב :

חבל שאי אפשר למצוא מדבקות כאלה בארץ...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...