Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפעמים כשאני מכניס לרוורס בפ'גו 205 הרוורס לא נכנס טוב וזה כאילו שהגיר עומד בין הנוטרל לבין הרוורס..

הבעיה הזו מפריעה בעיקר שאני חונה בירידה ויש מלפני מישהו ואני צריך לנסוע רוורס, אם הרוורס לא נכנס טוב אני יכול להדרדר ולהכנס בו...

מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

כמו כמעט בכל אוטו, כשלא נכנס להילוך אחורי:

1) העבר לניוטרל.

2) שחרר קלאץ' לגמרי.

3) שלב קלאץ'.

4) העבר להילוך אחורי.

רגע לפני שלב (4) מומלץ גם לנענע וללטף את ידית ההילוכים ובקול מרגיע להגיד לאוטו "אוטו טוווווב...". טוב, זה לא ממש עוזר אבל זה בטח לא מזיק.

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

פורסם

בעיה ידועה ב205 בפרט ובגיר הזה בכלל. פשוט ככה זה, ואין מה לעשות. משחררים קלאץ', מנסים פעם נוספת וזה אמור ללכת חלק. אם זה עדיין קשה אז יכול להיות שהגיע הזמן להחליף שמן גיר :idea:

פורסם

היה שרשור בנושא לא מזמן. מסתבר שזו בעייה ידועה ברכבי פג'ו. הפתרונות שאנשים מצאו הם:

להכניס להילוך ראשון או שלישי לפני הרוורס. אני מצאתי שהזזת הרכב מס' ס"מ קדימה גם תאפשר כניסת הילוך.

כמו כן, בעיטה בדלת הקדמית+הדלקת אור בתא נוסעים אמורה לפתור את הבעייה לשלוש פעמים רצופות.

פורסם
לפעמים כשאני מכניס לרוורס בפ'גו 205 הרוורס לא נכנס טוב וזה כאילו שהגיר עומד בין הנוטרל לבין הרוורס..

הבעיה הזו מפריעה בעיקר שאני חונה בירידה ויש מלפני מישהו ואני צריך לנסוע רוורס, אם הרוורס לא נכנס טוב אני יכול להדרדר ולהכנס בו...

מה יכולה להיות הבעיה?

הבעיה הייתה גם אצלי ב-306.

הפתרון שלי היה לשלב לראשון, להזיז את הרכב כמה סנטימטרים קדימה, ורק אז לשלב לרוורס, עד ש...

יום אחד שאלתי את מנהל המוסך מה הפתרון לכך והוא הנחה אותי כך:"

לאחר שעצרת את הרכב והוא על ניוטרל, לחץ על הקלאץ', הסט את ידי ההילוכים ימינה בלי לעזוב (מבלי לשלב עדיין לרווס!!), המתן כ-3 שניות שהידית מוחזקת ומוסטת ימינה, ורק אז שלב לרוורס (להסיט אחורה את הידית).

ונחשו מה?? זה עובד יופי! :idea:

כל פעלי הפיז'ואים - אתם מוזמנים לנסות! :D

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

גם לי זה קורה ב-205 הפתרונות כמו שהציעו :

1.להכניס לראשון ואז לרוורס (אפשר גם לראות אם הידית נכנסה לרוורס בלי בעיה).

2.להכניס לניוטרל ולשחרר את הקלא'צ ואז ללחוץ עליו שוב ולהעביר לרוורס.

3.לתת לרכב לזוז כמה סנטימטרים ולהכניס שוב לרוורס.

תנסה כמה פעמים איזה שיטה שבא לך ופשוט תמיד תעשה אותה פעולה לפני הרוורס .

בהצלחה ותהנה מהרכב (205) הוא פשוט מצויין !

אין לי על מה לסמוך רק על המגדש טורבו...

פורסם

זהירות !!! כדאי לך לבדוק שתיבת ההילוכים יש לה שמן כי זה סימן שאין מספיק שמן !!!

אני נסעתי במצב כזה עם ה - 205 שלי לאילת ובסופו של דבר נאלצתי להחליף גיר וקלא'ץ כך שאני ממליץ לך בחום לבדוק את הנושא לפני שתצא בנזק של כ - 4500 ש"ח במוסך מורשה של פז'ו !!!

פז'ו 205 GR שנת 93' ..... זקוקה לתיקון [יש לי בעייה כספית ואשמח לקבל עזרה מאנשים טובים]

• תוכן חדש...