Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיוויק 1999

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אולי בדרך לקנות הונדה סיוויק 1999 לפני שאני קונה הייתי רוצה לדעת דברים על האוטו אם הוא אוכל דלק טיפולים יקרים או סבירים ביצועים וכו'

פורסם

שלום לך.

יש לי הונה סיויק 95 אחלה רכב שבעולם.

אם אתה הולך על שנת 99 - אז ככה :

המנוע הוא יהיה d16y8, או d16y9 ,נפח :1600 שאילו מנועים מצויינים וחסכוניים בדלק, ההונדה כמו שאתה מכיר מהנה, ומפנקת,

יש כמה דגמים בשנים האלה הכי מפואר זה דגם sr, שזה עם מנוע כמו שהזכרתי 125 כו"ס , הוא מפואר מפנים עם abs, סאן רופ, חלונות חשמל, מראות חשמל,נעילה מרכזית,כריות אוויר ועוד כמה פיצרים נחמדים.

יש בדגם הזה ידני ואוטומוט.

הטיפולים שלו יחסית זולים, אבל כמו שדואגים לילדה ככה צריך לדאוג לרכב, והכי חשוב זה טיפולים בזמן.

אתה תהנה לנסוע על ההונדה אחלה רכב שבעולם. מפנק כמו שהונדה יודעת לפנק.

ממליץ בחום.

הדגם פחות הוא הs שהוא מנוע:1400

אני בכלל לא אוהב אותו. מנוע זללן ביחסית ל1400, לא כל כך מכיר את הרכב. והוא בכלל לא מאובזר כמו הדגם למעלה.

בצלחה.

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

• תוכן חדש...