Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן מוראנו CC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי את הרכב בתערוכה לפני מספר חודשים וחשבתי לעצמי - איזו מכונית תצוגה מעניינת.

והנה עברו כמה חודשים ואני רואה רכב שכזה על הכביש בסנטה מוניקה, מגיע הביתה עושה חיפוש ובדיוק פורסמה כתבה על הרכב ועל זה שהשיווק יחל בקרוב עם מחיר התחלתי של 46K$

מה אתם אומרים?

אהבתם ?

Nissan-Murano-CC-371.jpg

DSC_0095.jpg

haters will hate

פורסם

וואו זה הדבר הכי לא פרקטי שראיתי בזמן האחרון ~ זאת תהייה הצלחה גדולה במאליבו :roll:

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

ללא ספק לרכב יש את אפקט ה"תסתכלו עליי", בכתבה אפילו תבו שהרכב נראה הגיוני מאוד באיזור ההשקה (דרום קליפורניה) כי פה נמכרים יותר AMG מגרסאות בסיס של מרצדס.

השאלה שלי האם פלח השוק הזה יתפוס לדעתכם והאם נראה גרסאות פתוחות של SUV נוספים אולי X3ci ??

הופנתה גם שאלה מעניינת לניסאן , מדוע הרכב לא משווק כאינפיניטי והתשובה הייתה שמיתוג הרכב כניסאן יביא למכירות בווליום גבוה יותר. מעניין .

כשראיתי את הרכב במציאות מאוד התרשמתי.

DSC_0191.jpg

haters will hate

פורסם

רכב מגעיל לאנשים מגעילים לטעמי :\

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

[quote=בנצי;2884710 כי פה נמכרים יותר AMG מגרסאות בסיס של מרצדס.

וואו בטח תענוג לגור שם מעל צומת, כל היום מנגינות של AMG מאיצות :-D

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

כאחד שמאוד מצא חן בעינייו השינוי שהג'וק הביאה לכביש הישראלי, אני חייב לציין שהדגם הנ"ל פשוט מוזר, בצורה שהעין לא מוכנה לקבל זאת :).

שורה תחתונה: אני לא אהבתי, אבל בטוח מחכה לראות אחת כזאת במציאות.

פורסם

מגניב ממש!

רעיון מצוין לדעתי.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

שילוב מוזר ולא שגרתי.

בארץ אין מה לעשות עם זה כי גם כך 90% מרכבי קאבריו נעים בכביש עם גג סגור אפילו עם מזג אוויר מאפשר לקפלו....

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

העיצוב של המוראנו עצמו לא מתאים לרכב קבריולה, קחו למשל ג'יפ עם קווים יותר פופורציונלים כמו גראנד ויטרה, ג'ימני ואולי אפילו פאג'רו ייראו לא רע בכלל בתצורת קבריולה.

הבוז לך.

פורסם

רעיון- מעולה וחדשני.

ביצוע-אההה.....:roll:

לא התלהבתי מהעיצוב של המוראנו החדשה איך שהיא אז לחתוך את הגג ולשים חתיכת בד? לא עובד.

מעניין אולי עוד נראה איזה ML או X5 בלי גג.:lol:

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

רעיון נחמד, יישום לא משהו. זה פשוט לא משתלב כמו שצריך עם המראה הכללי של הרכב. לו הייתה (אולי יש?) גרסת גג קשיח זה היה מתאים יותר.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תוכן חדש...