Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני לקראת רכישת רכב,

בשל מחירי הדלק אז שיקולי צריכת הרכב מהווים פרמטר מאד חשוב בבחירת סוג הרכב.

שמעתי שהקורולה הרובטית חסכונית במיוחד ומצליחה להשיג צריכה של 1ל15.

רציתי לשאול האם זה נכון?האם יש כאן כאלו שנוהגים על הרכב הזה ויכולים לתת נתונים בדוקים?

תודה מראש

פורסם

חיפוש פשוט בכפתור "חיפוש" בשורת התפריט הכחולה היה עוזר לך יותר מאשר לחכות לתשובה.

בשרשור הזה יש את התשובות לשאלה שלך.http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=302635

בקצרה, בערך 1 ל 12.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני נוסע 5 ימים בשבוע מכ"ס לפתח תקווה. בממוצע 14 לליטר לפי מחשב הדרך וזה נכון מבדיקה שעשיתי. ממלא 300 ש"ח פעם בשבועיים. אוטו מצויין. תקנה תעשה איפוס לגיר שזה חינם, סע תהנה ותחסוך כסף

פורסם

גם אני נוסע עליה כבר כמה חודשים והצריכה לפי המחשב רכב היא 1 ל14 , ועוד אני קצת לוחץ אותה מדי פעם ,אם תיסע איתה ממש ממש רגוע תגיע גם ל1 ל15.

• תוכן חדש...