Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מתכנן לקנות פיאט פונטו ספייס 2001-2003, היום עלה לי בראש אולי לקחת פיג'ו 206 של אותם שנתונים פחות או יותר במקום.

איך כל אחת מהמכוניות בהשוואה אל השניה?

הפיג'ו גם חסכונית בדלק כמו הפיאט?

ממה שהבנתי משתלם מאוד לקחת את הפיאט בגלל שבכל מוסך אפשר למצוא חלקי חילוף בזול, אותו סיפור עם הפיג'ו?

בקיצור, מה אתם הייתם לוקחים :wink:

תודה מראש

02' Renault Megane Coupe

פורסם

לשני הרכבים יש חלקי חילוף זולים וזמינים, מקוריים או תחליפיים. בחלק מהמקרים האחת יקרה מהשנייה, ובחלק אחר של המקרים השנייה יקרה מהראשונה. בסך הכל, עלויות האחזקה די דומות, במיוחד אם אתה מטפל במוסכים מומחים שאינם מורשים.

206 1400 סמ"ק ידנית קצת פחות חסכונית בדלק מפונטו 1300 ידנית. ההפרש לא ענק, אבל קיים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

קח בחשבון, שלספייס ישנה תקלה אופיינית במערכת ההגה החשמלי, עלות של 1500 ש"ח לפחות.

אם מדובר על 206 ידנית, נפח 1400, התקלות הן די רגילות, ולא ידוע על משהו אופייני.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

אז חוץ מההבדל הקטן בדלק אין לי סיבה משמעותית לקחת את הפיאט?

הפיג'ו לא נחשב אוטו בעייתי / בעל חלקי חילוף יקרים במיוחד? או בהשוואה לפונטו?

ד"א אם למישהו יש מושג כמה ק"מ לליטר עושה בערך הפיג'ו זה יהיה מצוין :-D

02' Renault Megane Coupe

פורסם
קח בחשבון, שלספייס ישנה תקלה אופיינית במערכת ההגה החשמלי, עלות של 1500 ש"ח לפחות.

אם מדובר על 206 ידנית, נפח 1400, התקלות הן די רגילות, ולא ידוע על משהו אופייני.

עלות תיקון התקלה היא 600 ש"ח כיום, לא 1500. והיא נפוצה אבל לא אופיינית - בטח לא כמו אלטרנטור וציריות בסובארו ליאונה למשל...שם זה הולך כמו גרעינים :-D .

לגבי הפיג'ו - האוטו יותר איכותי מהספייס בכל הפרמטרים מבחינת גימור. מבחינת אמינות אין לי מושג, לא הייתה לי 206.

קח בחשבון שהיא יותר יקרה ובמחיר של ספייס 2003 קונים פיג'ו 2001, ובכל מקרה אתה נמצא בשנתונים המוקדמים של הדגם שכבר עברו לא מעט שנים על הכביש - הרבה תלוי ברמת האחזקה של הרכב במהלך העשור האחרון.

• תוכן חדש...