Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שהשאלה קצת מוזרה אבל אם לחשוב על זה, אם מדובר ברכב 5 דלתות אין שום דבר שימנע מהסאב להגיע לתוך תא הנוסעים במקרה של התהפכות. לדעתי אצל רוב האנשים הסאב (כמובן התיבה שלו) לא תפוס לרצפת הרכב כמו שהיצרן ממליץ.

בכל מקרה מה אתם אומרים?

פורסם

ברוב הרכבים יש מגש שלפחות הצד האחורי שלו נלחץ כנגד החיפוי הפלסטי של השמשה אז לפי דעתי אין מה לדאוג במקרה הזה,

אבל בכל זאת אם הגעת למצב של התהפכות עם הרכב הסאב זה הדבר האחרון שצריך להדאיג אותך.

בד"כ תאונות שבהם רכבים מתהפכים הן קטלניות יותר מתאונות "רגילות".

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם
לדעתי דווקא תאונות עם התהפכות לא תמיד קטלניות, ואנשים אפילו יוצאים מזה בלי פציעות לפעמים ,או עם פציעות קלות בלבד.

מה הקשר ל"לדעתי"? הדעה שלך לא ממש תשנה את העובדות בשטח.

בזמן תאונת התהפכות התקרה וחלל הפנים פשוט קורסים על הנוסעים ולא מותיר להם כמעט סיכוי לשרוד תאונה שכזאת. לא עלינו.

כל עצם שאתה מוסיף לרכב שלא תוכנן במקור ע"י היצרן הופך לכלי פוטנציאלי לפגיעות קשות במקרה של תאונה.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

תראה מדפדוף באת הזה, תוכל לראות שרוב התאונות שמוצגות שם עם התהפכות הן עם פצועים קל. כמובן יש יוצאי דופן. בכל אופן התקרה של הרכב לא קורסת בזמן התהפכות , משום שהיא בנויה להגן על הנוסעים.

הסיבה לשאלה שלי היא, שהרי כל מקום בו עושים בניות,או כל מני שינויים כן לוקחים בחשבון את העניין הבטיחות, ועושים אותן כך שלא יפריעו לכריות אוויר למשל.

פורסם

אתה לא מחזיק שום דבר בתא המטען?

ואם בנסיעה היית עם עגלת התינוק בתא?

או חזרת מקניות (שלא יעוף עלייך החומוס)

פתרון: פשוט תאבטח את הסאב לגב המושב האחורי עם כבל או הגומיות של פעם של הסבל של האופניים .

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם
לא תפוס לרצפת הרכב כמו שהיצרן ממליץ.

בכל מקרה מה אתם אומרים?

אם היצרן ממליץ ,למה לא לקבע אותו , עזוב תאונה שיש לך תיבה + אלמנט במשקל כללי של כמה קג' , בזמן תאונה הדבר הזה עף ומקבל תאוצה לך תדע מה זה יכול להביא.

אנחנו קושרים את עצמנו למושב כדי שלא נעוף בזמן תאונה , גם במושב האחורי .

מעבר לעובדה שסתם קופסא כזאת שמשייטת לה בתא המטען הפתרון פשוט מאוד. ריצפת תא המטען היא בדכ' סוג של דיקט מצופה בד או מעין שטיח סינטטי. לקחת שני מתכות בצורת האות ר מהסוג שקונים בהום סנטר בדכ' למדפים , להבריג אחד בכל צד בתיבה , ולקבע עם עוד בורג קצר לריצפת תא המטען . כך הוא לא יזוז על בטוח .

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

בכל מקרה זה לא נראה לי הגיוני כל העניין של "סאבוופר קטלני יותר מהפגיעה עצמה"

וגם אם קרה משהו כזה זה בטח אחד ל...

אני ברכב שלי לדוגמה חתכתי את הדיקט הזה לרוחב שמתי שני צירים קטנים כאלה שקונים בהום סנטר בגרושים,

ועכשיו עם הדלת הזו אני לא צריך להזיז את הסאב מילימטר בשביל להוציא את הגלגל הרזרבי,

ויש לי בום בוקס לא כל כך צנוע מאחורה =)

פיתרון טוב למקרה שלי לפחות, ככה אפשר באמת לעגון את הסאב למשהו שימנע ממנו להתעופף כמו מטוס נייר,

בלי לפגוע בנוחות של הוצאת הגלגל הרזרבי (פעם ב40 שנה)

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

• תוכן חדש...