Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד 8 שנים כל רכב יהיה שווה פחות ממחצית מערכו כיום.

פולו 2003 שווה היום 30 אלף שקל. זה בערך רבע ממחיר של חדש.

זה אולי לא מחיר של תחתונים, אבל ההבדל בעוד 8 שנים בין רכב ששומר על ערכו ואחד שלא - יהיה זניח.

פורסם

אמרתי שאני לא מוכן לפאביה (: לא יפה לדעתי

ובעניין של כמה הרכב יהיה שווה אני יודע שהוא יאבד איזה 70% מהמחיר שלו בערך, העניין הוא שעדיין תהיה לו סחירות טובה.

ממה שאני רואה עכשיו לפולו בשנתונים האלה יש אחלה סחירות ורכב מתוחזק טוב , נמכר בטיל!

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם
אמרתי שאני לא מוכן לפאביה (: לא יפה לדעתי

ובעניין של כמה הרכב יהיה שווה אני יודע שהוא יאבד איזה 70% מהמחיר שלו בערך, העניין הוא שעדיין תהיה לו סחירות טובה.

ממה שאני רואה עכשיו לפולו בשנתונים האלה יש אחלה סחירות ורכב מתוחזק טוב , נמכר בטיל!

אתה משכנע את עצמך לקנות פולו , לא שזה רע.

בעיקרון זה האוטו הטוב ביותר שתמצא בדרישות שלך ובתקציב שלך.

בקשר לסעיף של האמינות לאורך שנים אף אחד לא יכול להבטיח לך שום דבר .

תקנה פולו ותקווה לטוב (לא שאמור להיות רע). ותקנה לבנה.

פורסם

מצטרף לתגובה של זה שמעלי, אתה נעול על הפולו ומחפש חיזוקים למה לא לקנות שום רכב אחר :?

לאור הדרישות שלך בכלל לא הייתי פוסל את הג'אז החדשה, יאריס רגילה או ורסו (שמציעה שמושיות יוצאת דופן) וגם סוזוקי SX4 האצ'בק תענה על דרישותיך באופן מלא.

אבל אם אתה רוצה פולו תקנה פולו. כל רכב אחר יגרום לך לחוש שעשית קנייה שגוייה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

עדיף להסגר על רכב אחד ולפסול את כל השאר מאשר להתלבט בין שלושה או ארבעה ולא לדעת מה לעשות.

עבור התקציב הנ"ל אפשר לקבל בפולו הרבה יותר מאשר באחרות.

הבטיחות של פולקסוואגן.

אבזור מלא.

כח במנוע וצריכת דלק מעולה.

הוא מחפש שיהיה רכב חזק ומהיר ולא איטי וצולע.

היאריס שמשודכת לגיר הרובוטי דיי כשלון. היא עדיין נהנית מזה שהיא נושאת את הסמל טויוטה.

תראה למשל את פיאט איבו שהיא גם רובוטית ובקושי מצליחים להכניס אותה לשוק.

היאריס 100 בדגם הרגיל מגיעה "עירומה" והדבר היחיד שתגיד כל בוקר זה: "לפחות זה טויוטה".

מה שכן עכשיו ההונדה ג'אז הייבריד נכנסה חזק לתמונה.

אמנם גם היא מתומחרת בצורה קיצונית כיאה להונדה ג'אז אבל היא נראית כמו רכב מצויין.

הבעיה היא שעם עוד 10K היית לוקח את האינסייט של הונדה ולא רכב סופר מיני.

פורסם

"הבטיחות של פולקסוואגן" משולה לסטיגמה של "אם זה לא 1,600 זה לא עולה את הקסטל". זמנן עבר בשנות ה 90 העליזות. גם צריכת הדלק של מנועי ה TSI ה"מהפכניים" כבר הוכחה כדי מאכזבת.

התיבה הרובוטית של היאריס היא אכן כשלון מהדהד (לא כי היא תיבה רעה, אבל לנהג הישראלי העצלן היא לא מתאימה) אך ביצועיה מצויינים (בהשוואה לתיבות פלנטריות שגוזלות אחוזים רבים מכוח המנוע). הורסו החדשה מגיעה כבר עם גיר רציף.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אתה יכול לפרט לגבי צריכת הדלק?

קצת נתונים אמיתיים?

לפני יומיים עשיתי נסיעת מבחן על הפאביה TSI והסוכן שהתלווה אליי אמר לי שאפילו מכוניות של מנוע 1800 לא מגיעות ל 80 בפחות מ 200 סל"ד.

ואז חזרתי לסיויק שלי וראיתי שעבור מהירות 90 שילמתי את אותו סל"ד.

פורסם

בצע חיפוש בפורום. נושא צריכת הדלק של מנועי ה TSI (וה 1.2 בפרט) הוזכר לא פעם ולא פעמיים.

איתמר.

פורסם
"הבטיחות של פולקסוואגן" משולה לסטיגמה של "אם זה לא 1,600 זה לא עולה את הקסטל". זמנן עבר בשנות ה 90 העליזות. גם צריכת הדלק של מנועי ה TSI ה"מהפכניים" כבר הוכחה כדי מאכזבת.

התיבה הרובוטית של היאריס היא אכן כשלון מהדהד (לא כי היא תיבה רעה, אבל לנהג הישראלי העצלן היא לא מתאימה) אך ביצועיה מצויינים (בהשוואה לתיבות פלנטריות שגוזלות אחוזים רבים מכוח המנוע). הורסו החדשה מגיעה כבר עם גיר רציף.

איתמר.

אז אין טעם לקחת את הפולו 1.2 כי היא לא תעלה את הקסטל:wink:

שנות ה90 בהחלט היו עליזות.

לגבי הגיר הרובוטי, אני לא מחשיב את עצמי לעצלן (אני מעדיף ידני מאשר אוטומט), אבל עם הרובוטי אתה חייב להיות כל הזמן דרוך מתי לשחרר את הרגל מהגז כדי לקבל העברה חלקה.

אם אתה עסוק יותר מדי בלהתאקלם ברכב במקום בלנהוג בו זה לא טוב.

וזו ההרגשה שהיתה לי כשנסעתי על היאריס.

יותר מדי התעסקות בשביל ההעברה המושלמת. העברתי לאופציה הידנית ונסעתי.

• תוכן חדש...