Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רמות הגימור סיאט לאון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסיתי לקבל תשובות בנושא זה אבל לא קיבלתי.

לפי התגובות בפורום הרכב סופק ב5 חודשים האחרונים בכמה רמות איבזור .( לא משהו רישמי אלה שכל אחד קיבל דברים אחרים ).

האם מישהו יכול לעשות סדר בבלאגן ?

חישנים רוורס , תאורה , גשם , XDS , מערכת מולטימדיה , ועוד ..

האם יכול להיות שיש הבדלי איבזור בן הדגמים , 1.2 ,1.4 ,1.8 . 1.8 DSG ? כך לפחות נראה לי.

פורסם

אני יודע שאני וחבר קנינו אותו רכב, לאון רמת גימור אקסלנס ידנית 1.8 TSI,

הוא בצבע שחור, אצלי בצבע לבן. נאמר לי בפירוש שלי לא יהיה חישן גשם ואצלו יהיה כי הוא לקח שחור.

אין לי מושג מה הקשר בין מה שנאמר, אבל לא רואה תוספת זו כמשמעותית.

פורסם

דווקא שלי לאון לבנה ויש לי חיישן גשם וזה מאוד נוח לדעתי, אני לא נוגע בווישרים בכלל.

זה כל הזמן מורם גם בקיץ[זה יהיה מורם קליק אחד למעלה], ברגע שהוא מרגיש מים הוא מעביר לבד.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

זה פשוט מאוד.

כיאה לכל מכירת חיסול היבואן מקבל "קצוות" על הזמנות שנשארו במלאי היצרן (ומשלם עליהם פחות - זו הסיבה למבצעים שלהם)

כך שלכאורה אם היית רוצה להוסיף את חיישן הגשם המדובר היית עשוי להתבקש לשם סכום נכבד כיאה לחוסר הפרופורציות של תוספות במחיר.

זאת בלבד אם אכן מדובר באותה מכונית מאותה רמת גימור.

יום אחד שאהיה גדול גם לי תהיה מזארטי גראנד טוריסמו ....

פורסם
זה פשוט מאוד.

כיאה לכל מכירת חיסול היבואן מקבל "קצוות" על הזמנות שנשארו במלאי היצרן (ומשלם עליהם פחות - זו הסיבה למבצעים שלהם)

כך שלכאורה אם היית רוצה להוסיף את חיישן הגשם המדובר היית עשוי להתבקש לשם סכום נכבד כיאה לחוסר הפרופורציות של תוספות במחיר.

זאת בלבד אם אכן מדובר באותה מכונית מאותה רמת גימור.

ותוספות גימור של מערכת אקלים כמה תעלה לשפר?

בעל סיאט איביזה גאה !

פורסם
ותוספות גימור של מערכת אקלים כמה תעלה לשפר?

אין לי מושג,

אני לא נציג מכירות של סיאט.

מצד שני, אם אנשים רכשו את אותו דגם של מכונית ואחד קיבל מזגן מכני הייתי אומר שיש פה מקום להרים את הגבות גבוהה מאוד.

יום אחד שאהיה גדול גם לי תהיה מזארטי גראנד טוריסמו ....

פורסם

אף אחד לא קיבל מכאני באיבזור בסיסי בקרת אקלים נמצאת ו באה ברכב ללא תוספת תשלום .

יש איבזור בסיסי ברכב שכולם קיבלו לפי רמות אבזור EXCELLENCE ו STYLENCE

auto emocion

• תוכן חדש...