Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה :-)

טוב, אז אחרי שדי הייתי סגור על מה אני רוצה, איכשהו הגעתי לשעון הזה של סייקו:

sndb73p1.jpg

ממש אהבתי איך שהוא נראה (מודה שזו התרשמות רק מהתמונה, אני יודע כמה חשוב לראות את השעון במציאות וכמובן שאני אעשה את זה), אז אמרתי שאם אני כבר קונה שעון אז למה לא להשקיע עוד קצת ולקנות משהו איכותי שיחזיק (בתקווה) להרבה שנים :-)

הדגם הספציפי הזה עולה 150$~ מebay ומסתכם ב650~ שקל אחרי מע"מ (אגב, יש מצב שבכלל לא משלמים מע"מ או שאני מתבלבל כאן עם משהו אחר?), אז זה בעקרון התקציב (כמובן שאני מדבר על המחיר אחרי הזמנה מחו"ל, בארץ השעון הזה עולה 1500 שקל :roll:)

אשמח אם תחוו דעה או תתנו לי אלטרנטיבות באותו סגנון במגבלת התקציב :wink:

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ה2 זה אכן התאריך, לא היית מצפה ששעון בכזה מחיר יגיע בלי תאריכון :wink:

את הסיטיזן נייטהוק פחות אהבתי (מה גם שהמחיר שלו הוא 200$ וצפונה), לסייקו יש דגם דומה (FlightMaster), אבל גם הוא לדעתי יותר מדי "מקושקש" -

SND253P1-2.jpg

כרגע נראה לי שאני אלך על הסייקו שהבאתי בתגובה הראשונה, אלא אם כן אני ממש אתאכזב מאיך שהוא נראה במציאות...תרגישו חופשי לתת עוד הצעות :wink:

פורסם

ניתן לבדוק את הדילר באתר סייקו העולמי.

בכל מקרה, אני קניתי סייקו באינטרנט בכמעט חצי מחיר מהארץ ועוד דגם טיפה יותר מתקדם.

חששות מקנייה באינטרנט תמיד יהיו, אבל שווה לקחת סיכונים.

פורסם

בתור בחור עם שעון סייקו, תבדוק שהשעון לא כמו איזה משקולת על היד שלך. בסוף זה לא כזה נוח. השעון אולי נראה מצוין, אבל נוחות השימוש בו גם חשובה.

(היום אני עם שעון ממותג אחר, חצי מחיר, וקליל על היד הרבה יותר).

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
ניתן לבדוק את הדילר באתר סייקו העולמי.

איפה?

בתור בחור עם שעון סייקו, תבדוק שהשעון לא כמו איזה משקולת על היד שלך. בסוף זה לא כזה נוח. השעון אולי נראה מצוין, אבל נוחות השימוש בו גם חשובה.

(היום אני עם שעון ממותג אחר, חצי מחיר, וקליל על היד הרבה יותר).

הG SHOCK הנוכחי שלי שוקל 60 גרם והסייקו הזה שוקל 155 גרם, אז לא נראה לי שההבדל יהיה כזה מהותי, אבל כמובן שאני אמדוד אותו לפני :-)

פורסם

60 ו-155 גרם זה הבדל של שמיים וארץ על היד. לי יש כרגע שעון של לונג'ין מפלדה ולאחר שנים עם שעון מטיטניום ההבדל במשקל מורגש מאד. אני דווקא אוהב את זה, אבל אני מודע לזה שאני בהחלט במיעוט וכל מי שאני נותן לו לשים את השעון על היד מייד שם לב למשקל, כך שההמלצה למדוד חשובה ביותר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

טוב, אחרי סיבוב בחנות שעונים נראה לי שמצאתי את הכלה :-)

1.jpg

Tissot PRC200, נראה פשוט מדהים (התמונות עושות לו עוול) ויושב בול על היד :-) עכשיו אני צריך להחליט אם ללכת על הדגם שלמעלה או על דגם עם רקע כחול...אני נוטה ללכת על הרקע השחור בגלל המחוגים הצהובים שנראים מצויין על הרקע (בדגם עם הרקע הכחול המחוגים בצבע לבן), מה אתם אומרים?

אה, ואני רוצה להזמין את השעון מהמוכר הזה, יש לי ממה לחשוש? הוא אמנם מהונג קונג, אבל יש לו 134 פידבקים של 100% והוא מציין שהשעון מקורי ב100% ומגיע עם האריזה והניירת המקורית ושהוא מבטיח החזר כספי של 100% אם לא. מספיק אמין, לא?

פורסם

לא.

134 זה כלום.

והוא מהונג קונג.

תראה כמה עולה RETAIL ותראה את ההפרש, אם הוא גבוה מדי מדובר בזיוף.

עריכה: שים לב שיש לו משהו כמו 10 פידבקים בלבד על שעונים, כל השאר זה על חרוזים במחירים של עד 2-5$ בלבד.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...