Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אור קטן קדמי לטסט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

שמעתי שלאחרונה מקפידים על אור קטן קדמי בטסט. מישהו אמר לי שהכשילו אותו על דבר כזה.

גם שבוע שעבר, כשעשיתי טסט לרכב היומיומי שלי, ביקשו ממני להדליק קודם בנפרד את האור הקטן - דבר שמעולם לא ביקשו ממני קודם לכן.

השאלה האם אמנם החליטו להקפיד על זה?...אני שואל מכיוון שבחודש הבר יש לי טסט לפרינץ, ושמתי לב שהאורות הקטנים לא עובדים...

כרמל טוכמן

NSU CLUB ISRAEL

פורסם

זה לא נראה לי דבר חדש. לדעתי לאור החניה הקדמי יש גם משמעות בטיחותית - אם נורת החזית נשרפת (ויתכן שהנהג עדיין לא מודע לכך, עדיין) - הצד הרלוונטי נשאר מואר, ואינך נראה כמו אופנוע :roll:.

ולעצם העניין - נורת החנייה נמצאת בתוך הרפלקטור הראשי של ה"פרינץ", לא נראית בעיה גדולה להשמיש אותה.

עודד

פורסם

לצערי אתה צודק, בטסט האחרון נכשלתי על "אורות חניית לילה" שלא ידעתי שקיימים אצלי בכלל (וריאנט 1975).

גם לסדר אותם היה סיפור כי הבית שלהם קיצר.

בכל אופן, אם רק הנורה שרופה, זה תיקון מהיר.

יום אחד גם לי תהיה אוסטין אלגרו 1.3 שנת 78,

עם תא נוסעים אפוף עשן ומאורר שחותך אצבעות... :roflmao:

ורדה הוריאנט *כבר לא* מחכה לחלקים מברזיל... (הגיעו בשלום)

פורסם
זה לא נראה לי דבר חדש. לדעתי לאור החניה הקדמי יש גם משמעות בטיחותית - אם נורת החזית נשרפת (ויתכן שהנהג עדיין לא מודע לכך, עדיין) - הצד הרלוונטי נשאר מואר, ואינך נראה כמו אופנוע :roll:.

ולעצם העניין - נורת החנייה נמצאת בתוך הרפלקטור הראשי של ה"פרינץ", לא נראית בעיה גדולה להשמיש אותה.

היי עודד

שכנעת אותי....היום סופסוף התפניתי לפרינץ שלי.

פתיחת מכסה הבאגז' (מקדימה) לימדה במהירות כי אחד החוטים ברח מתיבת הפיוזים...עוד ניקוי קצר של המגעים והאורות הקטנים עובדים....יאללה לטסט...

כרמל טוכמן

NSU CLUB ISRAEL

פורסם

לא חדש כלל וכלל.

יתכן ואותו אדם נפסל בפעם הראשונה ע"כ, ולכן נראה לו שזו בדיקה חדשה.

פנסי חניית לילה - תקנה 339.

(א) ברכב מנועי, למעט אופנוע בלי רכב צידי ולמעט רכב מנועי שרוחבו אינו עולה על מטר אחד – יותקנו שני פנסי חניית לילה (להלן – פנסי חנייה) שאורם יהיה לבן או צהוב ואשר בזמן תאורה ובמזג אוויר נאה ייראו במרחק של 150 מטר לפני הרכב.

(ב) פנסי חניה יותקנו בחזית הרכב, פנס חניה מכל צד, בגובה שווה מפני הקרקע ובלבד –

1) שהמרחק בין כל פנס לבין משטח מקביל לציר המרכזי העובר דרך הנקודה הצדדית הקיצונית של הרכב בצד בו מותקן הפנס, לא יעלה על 40 ס"מ.

2) שהמרחק מעל פני הקרקע לקצה התחתון של השטח המאיר בזכוכית הפנס יהיה לפחות 40 ס"מ והמרחק מפני הקרקע לקצה העליון לא יעלה על 150 ס"מ.

(ג) פנסי חנייה מותר להתקין בתוך פנסי חזית ובלבד –

1) שהפעלתם תהיה נפרדת מהפעלת אור הדרך ואור מעבר.

2) שנתמלאו בהם הוראות תקנה זו.

(ד) באופנוע בלי רכב צידי וברכב מנועי שאינו עולה על מטר אחד מותר להתקין פנס חניה שנתמלאו בו הוראות תקנה זו.

(ה) מערכת ההפעלה של פנסי החנייה תהיה כזו שפנסי החנייה והפנס האחורי יודלקו בעת ובעונה אחת.

(ו) באוטובוס ששנת ייצורו 1980 או לאחריה ושאורכו הכולל ששה מטרים או יותר יותקנו ששה פנסי חניה בצבע צהוב – שניים בצדי הרכב שניים מלפנים ושניים מאחורי הרכב ובלבד –

1) שהמרחק בין כל פנס חנייה בצד הרכב לדופן הרכב שלידו לא יעלה על 40 ס"מ.

2) שהמרחק מפני הקרקע למרכז הפנס יהיה לא פחות מ-40 ס"מ ולא יעלה על 150 ס"מ.

3) שפנסי החנייה הצדדים יופעלו בעת ובעונה אחת יחד עם אורות החנייה ואורות הדרך.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...