Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם איש מוסך לא מרויח 300 ש"ח לשעה.

ממחיר זה המוסך משלם שכירות המקום, ארנונה לעיריה, מיים, חשמל, טלפונים, מס שלטים עירוני, ביטוח צד ג' וביטוח המנה והעסק ומשכורות.

כל זאת מבלי להתייחס אם מה שבוצע במכוניתך זול, יקר או סביר.

בברכה - רפי לין

גם ממשכורת של שכיר שמרוויח 21 ש"ח לשעה הוא משלם את כל המוזכר וזה עדיין לא 300 לשעה, אז זה לא "תירוץ".

פורסם
גם ממשכורת של שכיר שמרוויח 21 ש"ח לשעה הוא משלם את כל המוזכר וזה עדיין לא 300 לשעה, אז זה לא "תירוץ".

הוא מדבר על העסק לא על הבית הפרטי של הבן אדם

פורסם

המחירים בהחלט סבירים לרכב גרמני כשמדובר כפי שאמרו לפני בחלקים איכותיים.

עם זאת, אני בטוח שאם היית יודע מה צריך להחליף מראש ועובר בין כמה מוסכים מומלצים לקבל הצעות מחיר - היית יוצא הרבה יותר בזול בוודאות.

זה לגיטימי לחלוטין לעשות השוואת מחירים ואני בטוח שהרבה מוסכים מורשים אחרים ידעו לטפל באאודי שלך בצורה הטובה ביותר.

המחיר ששילמת הוא אמנם לא יקר אך גם לא זול במיוחד ולכן אני משער שאתה לא תחזור שנית למוסך הזה בלב שלם.

לפעם הבאה, תעשה השוואת מחירים ותמצא מוסך טוב וזול יותר בו תוכל לטפל בקביעות.

אני מטפל באותו מוסך בקביעות בשני הרכבים שאנחנו מחזיקים ואין לי בעיה ללחוץ אותו במחיר.

יותר מזה, המכונאי שלי סבבה לגמרי וכשמדובר ברכישת חלקים יקרים יחסית, אין לו בעיה שאחפש ואקנה בעצמי ואביא לו אותם כך שיצא לי יותר זול ולא ייתווסף לי גם המע"מ עליהם - ככה זה לאחר שנים של קשר אישי טוב. מקבלים יחס של חבר/משפחה.

פורסם

קודם כל המוסך ההוא הוא לא מוסך מורשה יבואן אלא מוסך מורשה משרד התחבורה אז ככה שזה כן נשמע לי עדיין יקר!

ואני לא מתמצא במוסכים ולא רוצה שידפקו אותי האם אתם מכירים מוסכניק הוגן? אני נמצא באיזור רחובות.

מה המחירים לדוגמא אצל רון שהגיב לי ?כמה עולה אצלו שעת עבודה?

פורסם

מוסך רון הינו מומחה לרכבי קונצרן VAG והעבודה מבוצעת על-ידי מכונאים מומחים ולא ילדים שמתחלפים כול חודש. המחירים שלו יחסית נוחים ובמעט זולים ממוסך מורשה.

על חלקים שהוא מייבא תמיד תוכל לקבל הנחה או מחיר זול ב-10-20 אחוז מאשר במוסך מורשה הייבואן קרי צ'מפיון.

איזה כייף לי :)

פורסם

אז מה ,

אין אף אחד מחכמי הפורום שמכירים מוסך טוב(ולא מורשה) ומקצועי לאודי באיזור רחובות \ראשון\יבנה?

אני לא נוסע לרון כי אין לי זמן להיות בתל אביב אחרת כבר הייתי הולך אליו.

פורסם

אם לא קבלת המלצות אחרות, נראה שחברי הפורום לא מכירים.

היו מכירים, היו ממליצים. אין כאן סודות.

נראה שהנושא נטחן מספיק.

בברכה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
קודם כל המוסך ההוא הוא לא מוסך מורשה יבואן אלא מוסך מורשה משרד התחבורה אז ככה שזה כן נשמע לי עדיין יקר!

ואני לא מתמצא במוסכים ולא רוצה שידפקו אותי האם אתם מכירים מוסכניק הוגן? אני נמצא באיזור רחובות.

מה המחירים לדוגמא אצל רון שהגיב לי ?כמה עולה אצלו שעת עבודה?

מה עדיף - מוסך טוב ואמין שאינו מחפף בעבודה וגובה מחיר לא זול, או מוסך זול שמיד לאחר שהוצאת ממנו את הרכב אתה מכניס אותו פעם נוספת, לתיקון נוסף של אותו ליקוי? כמה שווים לך הזמן והעצבים שתשרוף בשל כך? וההוצאות על מוניות? והיעדרות מהעבודה? אה, אז פתאום הזול כבר לא כזה זול, נכון?

במילים פשוטות: הרכב תוקן לשביעות רצונך? קיבלת שירות טוב? קיבלת אחריות הוגנת? אז למה אתה מתעקש להסתכל על העניין דרך החור שבגרוש?

הדרך שבה אנשים נכנסו בשרשור הזה לכיס של בעל המוסך והתחילו לעשות מיני חישובים על כמה רווח נשאר לו בסוף פשוט מגעילה אותי. זה המחיר. טוב? ברוך הבא. לא טוב? יש עוד הרבה מוסכים אחרים.

אם אתה לקוח קבוע, אפשר לפנות לבעל המוסך בבקשה להנחה. זה כן לגיטימי, וקיים סיכוי סביר שבקשתך תענה בחיוב.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...