Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אז ככה יש לי רכב מסוג מיציבושי קולט שנת 97 אוטומת ברגע שאני נוסע בערך 120 קמש ואז אני מדביק את הדוושה הרכב ניחנק ויורד הטורים יש לי ברכב פילטר אוויר פטוח ...תודה מראש לכל מי שיעזור וגם למי שינסה

פורסם

האם התופעה קורה רק כשאתה במהירות גבוהה, או גם כשאתה בטורים גבוהים במהירות נמוכה.

ד"א תריץ חיפוש בפורום בקשר לפילטר פתוח, הרבה אנשים מתלוננים על בעיות שהופיעו להם לאחר החלפה לפילטר פתוח,

בנוסף לזה שאין לפילטר פתוח שום תועלת לסחיבה.

או בקיצור ממש מיותר וגם גורם לבעיות.

ועוד משהו שכחת לציין, אם הבעייה הופיעה לאחר ההחלפה לפילטר פתוח.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם
האם התופעה קורה רק כשאתה במהירות גבוהה, או גם כשאתה בטורים גבוהים במהירות נמוכה.

ד"א תריץ חיפוש בפורום בקשר לפילטר פתוח, הרבה אנשים מתלוננים על בעיות שהופיעו להם לאחר החלפה לפילטר פתוח,

אז ככה קובי היקר, הבעיה הייתה גם לפניי אבל בוא נגיד שאני מתחיל נסיעה ומדביק את הדוושה הרכב מגיב מצויין מאוד זה קורה במהירות גבוהה שהרכב כבר עובר להילוך רביעי.

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
אז ככה אחי הבעיה הייתה גם לפניי אבל בוא נגיד שאני מתחיל נסיעה ומדביק את הדוושה הרכב מגיב מצויין מאוד זה קורה במהירות גבוהה שהרכב כבר עובר להילוך רביעי

כן אחי שאני מדביק מהמקום הרכב מגיב מצויין שהרכב מעביר ל רביעי זה קורה

פורסם

הבעיה הייתה גם לפניי הפילטר זה קורה רק שאני במהירות גבוהה שהרכב כבר מעביר לרביעי

• תוכן חדש...