Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב דעתי היא פשוטה,מי שרוצה להוציא 25K על מערכת

צריך להגיע למפגש פורום ולקבל אינדיקציה ברורה לאיזה כיוון הוא רוצה ללכת.

גם שרשור של 20 עמודים יגיע בסופו של דבר למסקנה הזו.

אם הפרוייקט לא מתוכנן בזמן הקרוב אתה יכול להגיע גם למספר מפגשי פורום ולשמוע עשרות מערכות

עד שהפרוייקט יהיה רלוונטי יהיה לך את כול המידע הדרוש.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מסכים איתך. ורומק אתה צודק.

עדיין רציתי לשמוע קצת חוות דעת, מכיוון שחיפושי במרשתת האלו חרס.

ת'רד אחד שמצאתי הייה של שרלוק, ושם לא פורט יותר מדי על אופי הסט.

COMP: ARC AUDIO Black 6.2

AMP: GENESIS Series III Four Channel

SUB: ARC AUDIO Black 12V2 D2

פורסם

אייל שנפר היבואן של סינפוני שהיה גם תקופה קצרה ספונסר פורום מכר בזמנו את הסט 3WAY כאן בפורום ב -5.5K

אקטיבי ,צביקה \שורלאק היה הראשון שרכש את הסט ,לאחר שהיה לו סט 3 חלקים של HAT

ממה שהבנתי דאז היה לו בעיה של הרמוניה בין החלקים והוא נאלץ לעבוד חצי אקטיבי עם קרוס 2WAY של סינפוני

בסופו של דבר הוא לא היה מרוצה מהסט וחזר בחזרה לרכיבי ה-HAT.

פורסם

לפי מה שהבנתי צביקה הגיע עם הקרוס הפסיבי לתוצאה שהוא מאוד אהב אבל הסיבה שהוא חזר לHAT היתה פשוט כי הוא התחבר אליו יותר.

זה קורה וזה תקין.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אודיו קינג תודה. גורם לי לחשוב שוב.

אדי, השאלה האם שווה להיכנס לזה (לעבוד אקטיבי עם סינפוני) או "ללכת על בטוח" עם אפילו HAT.

פורסם
טוב דעתי היא פשוטה,מי שרוצה להוציא 25K על מערכת

צריך להגיע למפגש פורום ולקבל אינדיקציה ברורה לאיזה כיוון הוא רוצה ללכת.

מסכים עם סייג אחד:

אם בכל המפגשים וכל המערכות שייצא לו לשמוע, לא יהיו הרמקולים שהוא שואל עליהם (הורנים וריבונים), גם 200 מפגשים לא יתנו אינדיקציה רלונטית.

אבל מצד שני גם קריאה עליהם בפורום שלנו לא תיתן יותר מדי, לכן ניתן להסתמך בעיקר על חוות דעת של אנשים שהתקינו כאלו רכיבים, ואלו נמצאים כמעט לחלוטין בחו"ל.

נ.ב.

אם אתה לא מוצא חומר על הרמקולים הללו באתרים בחו"ל (ולא בנאדם אחד או שניים), הייתי מטיל בספק את כל הכוונה לרכוש כאלו. מילא היו רמקולים ב 200 ש"ח, אבל בסכומים שהם עולים כדאי לבדוק טוב טוב מה הם יודעים לעשות.

מתחדשת*

פורסם
הם כותבים שזה סופר טויטר עם הורן, Fostex HORN SUPER TWEETER

אני לא חושב שהוא מתאים לרכב.

הצורה הקלאסית של הורנים היא כזו:

http://www.imagedynamicsusa.com/products.php?Family_Id=5

וברכב לא משתמשים בסופר טויטר אלא סוג של compression driver.

אולי הצורה הקלאסית היא לא מתאימה אבל הסוג שלהם לא בהכרח.

ברור שהורנים של ID יותר נוחים להתקנה וגם מיועדים לרכב.

פורסם
אודיו קינג תודה. גורם לי לחשוב שוב.

אדי, השאלה האם שווה להיכנס לזה (לעבוד אקטיבי עם סינפוני) או "ללכת על בטוח" עם אפילו HAT.

תגדיר "ללכת על בטוח"

אם אני אוהב מרק עגבניות (וזה דווקא אחד השנואים עליי...) זה אומר שמבחינתך זה ללכת על בטוח להכנס למסעדה ולהזמין לך אחד כזה כמנת פתיחה?

אם לא שמעת סט של HAT מנגן על הגברה ראוייה ועל מקור ראוי - איך אתה יודע שזה בטוח מבחינתך? יתרה מכך - מה עם מכוון המערכת כיוון את הסט לתוצאה שאתה לא מתרשם ממנה?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אולי הצורה הקלאסית היא לא מתאימה אבל הסוג שלהם לא בהכרח.

מה כוונתך "סוג שלהם"?

הפוסטקס הוא סופר טויטר, המלצה לחיתוך של 7Khz בסלופ 12db.

-

פורסם

אם אתה לא מוצא חומר על הרמקולים הללו באתרים בחו"ל (ולא בנאדם אחד או שניים), הייתי מטיל בספק את כל הכוונה לרכוש כאלו. מילא היו רמקולים ב 200 ש"ח, אבל בסכומים שהם עולים כדאי לבדוק טוב טוב מה הם יודעים לעשות.

זה בדיוק מה שאני מנסה לאמת.

עם כול הסטים 3 חלקים שיש בעולם,איך הגעתה דווקא לסינפוני.?

למען האמת קרוב משפחה ששמע אותם בחו"ל ברכב הדגמה, זרק לי מילה עליהם.

אבל הוא גם לעומת זאת אוהב סאבים פיוניר...

תגדיר "ללכת על בטוח"

אם אני אוהב מרק עגבניות (וזה דווקא אחד השנואים עליי...) זה אומר שמבחינתך זה ללכת על בטוח להכנס למסעדה ולהזמין לך אחד כזה כמנת פתיחה?

אם לא שמעת סט של HAT מנגן על הגברה ראוייה ועל מקור ראוי - איך אתה יודע שזה בטוח מבחינתך? יתרה מכך - מה עם מכוון המערכת כיוון את הסט לתוצאה שאתה לא מתרשם ממנה?

לא היתבטאתי בצורה נכונה, אין מנוס מלשמוע סט אפים שונים, אך מזה אני גם מפחד בדיוק במשפט האחרון שלך ,

איך אוכל לדעת אם נאמר הצליל לא לשביעות רצוני, היכן מקור הבעיה? האם זהו אופי הסט? או שמדובר בכיוונים?

או בהגברה? או בכלל חוסר איטום? יש יותר מדי משתנים כאן.

פורסם

לרוב לפחות 90% מהאנשים שהתקינו סטים יקרים מאוד הם עם איטום ורובם המוחלט עם בניות לגבי כיוונים זה כבר סיפור אחר אבל בשמיעה של סטאפים שונים אתה יכול לקבל איזושהי אינדיקצייה וכיוון לציויון סאונד של האלמנטים אותם רכיבים יכולים להישמע שונה מרכב לרכב אבל הציויון סאונד ישאר פחות או יותר אותו דבר

אתה הולך לשפוך סכום כסף לא קטן ורצוי לשמוע או לנסות לשמוע כמה שיותר סטים שונים ומשונים

::FEEL THE {XS} power::

פורסם
מה כוונתך "סוג שלהם"?

הפוסטקס הוא סופר טויטר, המלצה לחיתוך של 7Khz בסלופ 12db.

"סוג" זה סוג :-D

למערכת 3-WAY חיתוך של טוויטרים באיזור 7KHZ לא קריטי בכלל.

הריי התכוונתי לבדוק אופצית של HORN SUPER TWEETER

אמרתי שלא חייב בצורת הקלאסית שלהם כי הם לא תואמים להתקנה ברכב, אבל זה לא אומר שאין טוויטרים אחרים.

למשל: https://www.madisound.com/store/product_info.php?cPath=45_229_435&products_id=286

יש גם טוויטרים אחרים מסוג זה, כמו MOREL_CAT378, VIFA_BC25SC06, GOLDWOOD_GT-1005 וכו.

אני גם אחד מאלו שאהבתי את מערכת של עופר, ולא פעם חשבתי על שילוב של הורנים בסט אפ.

• תוכן חדש...