Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה דברים :

כמו שיכולת להבין מהשרשרור או מחיפושים שונים פה בפורום לגבי הורנים אז יש לי ניסיון יחסית רב איתם. היה לי ברכב הורנים במשך כמה שנים והתעסקתי עם לא אחת ולא שתיים של סטאפים מבוססים הורנים.

באופן כללי האיפיון של הסאונד שלהם הוא טבעי. לא יותר ולא פחות . למי שמחפש חדות ודיוק טוטאלי זה פחות מתאים. מי שמחפש שיצא לו סאונד טבעי וצלול זה מצוין.

מי שמחפש תמונה ברוררה ומדוייקת של הסאונד ההורנים עושים זאת בצורה מרשימה מאוד. כלי נשיפה לדוגמא בהורנים נשמעים טוב יותר לטעמי מכל טוויטר טוב ככל שיהיה (ושמעתי את כל רמות הרכיבים).

החיסרון העיקרי של ההורנים זה ההתקנה שלהם , ההורנים לרכב מהונדסים בכוונה תחילה שיותקנו מתחת לדשבורד כאשר השופר בעצם ממשיך את פרופיל הדש וכך גם ברמת העיקרון גלי הקול "עולים" עם הדשבורד למעלה והבמה נשמעת גבוה ביחס למיקום הדרייבר.

היה לי לא פעם ולא פעמיים שחברי פורום (ואף כאלו מנוסים) שמעו אצלי ברכב והתחילו לחפש בדשבורד איפה אני מחביא להם את הטוויטרים כי הבמה הייתה גבוהה והצליל היה מדויק מאוד.

נושא הרול-אוף שעולה בהקשר לנקודת תורפע של ההורנים - החשש מזה הוא מובן , אבל בפועל אין פה חיסרון שמיע ואף להיפך מכך.

בניגוד למה שמקובל לחשוב הורנים לרכב (בתנאי שהותקנו מקצועית) לא דורשים הרבה התעסקות וקל מאוד לנצל אותם ולקבל מהם ביצועים ללא שמיניות באוויר ושעות של כיוונים. בפולו האדומה שלי שבא היו הורנים , שמעו נהדר (יכולים להעיד המון חברי פורום) ונעשו אפס כיוונים להורנים . זה היה פלאג אנד פליי מה שנקרא.

התקנה של הורנים - לאור היחוד ברכיב הזה אני אדגיש שאני אישית ממליץ להתקין אך ורק אצל מקצוען ורצוי במקרה הזה גם לעשות זאת אצל מתקין שיש לו ניסיון מעשי בהתקנת הורנים לרכב ומכיר ועובד לפי ההמלצות לדרך התקנת הורנים.

הגברה - ההורנים זו חיה מאוד מאוד נצילה לכן קל מאוד להתאים לה מגבר. כמובן שנדרש מגבר איכותי עבור רכיב איכותי שכזה . כמובן שלאור הנצילות כל מגבר גם כאלו של 10-20 וואט RMS יכול להתאים נהדר .

סט 3 חלקים - זה לא טעות , וזה נהדר לבנות מערכת כזו עם הורנים. כמובן שאפשר גם 2 חלקים שישמעו נהדר כמו שהיה אצלי.

ההורנים (תלוי בעיקר בשופר) יכולים להיחתך באיזור 800HZ ולכן אפשר לשלב אותם עם מיד שיורד נמוך או בתור הטוויטר שמתחיל נמוך. הכל תלוי בתקציב שאתה רוצה להשקיע.

אם יש לך שאלות נוספות בעניין ומשהו ספיציפי שאתה רוצה לשאול אתה מוזמן .

בהצלחה .

עופר.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• תוכן חדש...