Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה שם לב להרבה דברים מאוחר מדי. לנהוג 130 באיילון זה סיכון כל הסביבה כיון שמדובר בכביש עמוס ביותר עם הרבה בעיות מבניות. ולרדת לטבריה ב-117 קמ"ש זה או חוסר תשומת לב לסביבה, או טפשות לשמה בכביש כל כך בעייתי ועמוס. צבר העבירות שלך מצביע על כך שאתה אגואיסט קיצוני שלא שם לב לסביבה ומוכן לסכן את כל משתמשי הכביש כדי לקבל קצת ריגוש. זה בסדר, עד שלא תרגע ועם קצב הלכידות שלך יהיה מי שירחיק אותך מהכביש להרבה זמן. ועם ההתנהגות הזו מוטב שתקפיד על חגירת חגורת הבטיחות, אולי בזכותה תשאר בעולם הזה.

לגבי הכבישים בהם לדעתך אפשר לנהוג ב-160 קמ"ש - אתה חושב שהכבישים בארץ מאפשרים זאת. אתה טועה טעות חמורה מאוד. אולי אילו היה רכב בודד על הכביש זה היה אפשרי, אבל לא כאשר הוא עמוס בנהגים ישראליים שאינם מקפידים על שמירת החוק. טייסים כמוך נידונו לפגוע במתנחלים שמאליים. לכן הרשויות צודקות בהגבלות המהירות שהן מטילות.

האם אתה אחד מה"מתנחלים השמאליים" שלא מוכנים להזיז את התחת שלהם לימני ואחר כך מתבכיינים ששאר הנהגים על הכביש "ערסים"?

למה הוא מסכן את הסביבה? כי הוא לא שם חגורה? (שמסכן רק את עצמו) או בגלל שהוא נסע בנתיב תחבורה ציבורית? (שגם פה כמובן הוא לא סיכן אף אחד)

ומאיפה החלטת שכאשר תפסו אותו על 117 בכביש היורד לטבריה היה עמוס?

לנסוע על 130 באיילון (ואם כבר ניתפס לקטנות, בקטע שבין מחלף קק"ל להרצליה) בלילה שאין כמעט שום רכב על הכביש לא נראה לי סיכון גדול, אבל אתה הרי החלטת שהוא נסע באיילון על 130 ביום חמישי בשעה 17:32 אחר הצהריים נכון?

• תגובות 100
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קיקי כל מילה בסלע!!

אבל גם אתה עבריין שמסכן את הציבור אתה מבין.

ספריאל תדע לך משהו כזה, רק בגלל נהגים כמוך יש עומסים ועצבים בכבישים, אתה בטח תוקע את התנועה, מתלונן ומעיר לכל נהג(כמובן שזה מספק אותך),ובכוונה אתב בטח לא זז מהשמאלי בשביל לעצבן נהגים כמונו,תקופת הקדמון עברה להזכירך.

בעידן המודרני הרכבים והכבישים מה לעשות, מאפשרים לנו ללחוץ קצת יותר על הגז.

פורסם

ואצלי:?

השינויים אצלי עברו מספר פאזות.

בהתחלה, כצעיר עם הרכבים הפרטיים הראשוניים, נסעתי אמנם מהר (מהירות חוקית+) אך דיי בזהירות ובלי שטויות. אחרי הכל הרכב היה שלי ועלות התיקונים הייתה יוצאת מכיסי.

לאחר מכן החלה תקופת רכבי הליסיניג:lol: וזה היה ממש מוקצן (לפני כ 10 שנים רכבי הליסיניג העניקו את כל מה שהיה אפשר לחלום עליו עם רכב למעט סוג הרכב:-(. רכב חופשי ללא מגבלות נסועה והתנהגות, דלק ללא הגבלה והכי חשוב, חוסר איכפתיות מלא.) באותה תקופה המהירות שלי הוגבלה רק ע"י החשש מקנסות והמגבלות הפיסיקליות של הרכב. בעוונותי, לא נסעתי בדרכים בין עירוניות במהירות דו סיפרתית ונהגתי "גז-ברקס" בסגנון עדות הצ'חצ'חים וצריכת הדלק התבטאה בהתאם. במגוון המשפחטומטיות ליסינג 1600 סמ"ק שהתעללתי בהן הגעתי לצריכה של 1 ל 7-8 ק"מ/ליטר. למרבה הפליאה באותה תקופה קיבלתי רק דו"ח אחד בלבד (ביצוע פניית פרסה אסורה ב 3 בבוקר:shock:) וזאת אע"פ שמהירות הנסיעה הבין עירונית המומצעת שלי הייתה אמורה לגרום לי לשלילה.

לבסוף, משיקולים כלכלים בעיקר, החלטתי לוותר על הליסיניג ולחזור לרכב פרטי. השיקולים כלכלים גרמו לי לחשוב פעמיים לפני כל לחיצה פראית על הגז ולאחר תקופת הסתגלות לא ארוכה, שנעזרה במערכת אודיו משובחת+8 רמקולים משופרים+ההתנהגות אקוסטית משובחת של מרצדס והסיוע השימושי של מערכת בקרת שיוט, הגעתי לצריכה ממוצעת (שנמדדת כבר יותר משנתיים) של 1 ל 13 ק"מ/ליטר במצב של שני שליש בין עירוני והשאר עירוני עם מעט פקקים. צריכת הדלק היחסית נמוכה נובעת בעיקרה כתוצאה מכך שאני נוסע 90 קמ"ש בבקרת שיוט במסלול הימני, לא מאיץ בפראות (בשבילי, האצה בפראות היא יצאה מהרמזור בסל"ד של יותר מ 2000) ומשייט במקום לבלום לפני הרמזורים.

ד"א, הרכב פרטי המדובר הוא מרצדס C240 בת 13 עם מנוע של 2.4 ליטר בנזין. בפעמים הספורות בהן לקחתי את הרכב הסולידי הזה לנסיעה ממש נמרצת/ספורטיבית הגעתי ל 1 ל 7-8 ק"מ/ליטר.

ובנוגע לנושא הוויכוח. לדעתי אין כל ספק קל שבקלים בהנחות הבאות:

1. כמעט כל רכב מודרני בעל 100+ כ"ס המשווק בארץ יכול לנסוע במהירות של 160 - 140 קמ"ש בבטיחות, בנוחות וללא בעיות מיוחדות על הכבישים המתאימים.

2. כמעט כל הכבישים הקיימים בארץ (למעט הכבישים שנסללו ב 10 שנים האחרונות כגון 6, 431 וכו') אינם מתאימים לנהג הממוצע לנסיעה במהירות העולה על 120 קמ"ש.

3. למדינה ישנו אינטרס כלכלי בהפקת כמות אדירה (ומשתלמת) של דוחות על מהירות מופרזת עקב הקלות האדירה שבהשגתם (עלות שוטר+ממל"ז ליום נמוכה ממחיר דו"ח אחד) וכתוצאה מכך שרובנו מאמינים שחטאנו בעבירה כאשר אנו מקבלים דו"ח.

4. צריכת הדלק עולה בצורה לא לינארית עם עליית המהירות. אאל"ט, העלאת המהירות מ 80 ל 120 קמ"ש (עלייה של 50% במהירות) מעלה את הצריכה ביותר מ 70% ובמהירויות גבוהות יותר הצריכה נהיית אסטרונומית (מישהו זוכר את הקטע שפורסם כאן לפני מספר ימים של בחור עם אודי במהירות של כ 200 קמ"ש שב 5 דקות שבסרטון גמר קרוב לרבע מיכל דלק?).

התוצאה של סיכום סעיפים 1,2 ו 3 מדכאת מאוד. לא נראה כי אי פעם ישונו התקנות בנוגע למהירות מופרזת ומן הסתם נתייחס לקנסות כמס נוסף המגולם בשימוש ברכב. לדעתי, בשינוי התשתית יהיה ניתן בקלות לנסוע במהירות כמעט כפולה מהמוקבל היום ללא שום בעיות של בטיחות ו/או נוחות. ולדוגמה בגרמניה, ברוב האוטובאנים המהירות הממוצעת היא 150+ קמ"ש וניתן לשייט ב 170 קמ"ש ללא בעיות מיוחדות (ואני יודע זאת היטב8)) רכב כשלי ממש מרגיש שם בבית, עם בקרת שיט נעולה על 160 קמ"ש (סל"ד של כ 3200) ניתן להשעין את הכיסא (החשמלי) אחורה ולנמנם רוב הדרך.

פורסם

בלי להכנס לוויכוח שהתלהט כאן, אני רק רוצה להעיר משהו אחד בקשר לגרמניה. הייתי שם בקיץ האחרון, וגם יצא לי לנהוג (לא הרבה) ולנסוע באוטו שבו מישהו אחר נהג (יותר). אני חייב להגיד לכם - אוטובאנים עם מהירות בלתי מוגבלת זה מרשים ואין ספק שהנהגים שם גורמים לזה לעבוד כמו שצריך, אבל אני התרשמתי הרבה יותר ממשהו אחר דווקא. מה שהרשים אותי היו דווקא הכבישים (המהירים, אני לא מדבר על העיר) שבהם פתאום יש הגבלה. בין אם הסיבה להגבלה היא עבודות בכביש, או כביש שהוא באופן מובנה מוגבל בגלל סיבות שונות, דבר אחד נשאר קבוע - תמיד הבנתי למה יש הגבלה ולמה היא דווקא למהירות הרשומה. למה אני מתכוון? תחשבו על עבודות או עיקול חד בכביש מהיר לבחירתכם בארץ. מה עושה מע"ץ? נכון - פתרון קסם של שלט "40". לא היה שם דבר כזה. כל פעם שהיה שלט "70", "80" או משהו אחר, מיד אח"כ יכולתי להבין טוב מאוד למה לא כדאי לנסוע שם הרבה יותר מהר ממה שכתוב. כאן בכל עליה או ירידה מכביש מהיר במחלף (מהסוג שצריך לעשות "סיבוב" על גשר של 270 מעולת) תוקעים "40" ושלום על ישראל. שם הרגשתי שלא מזלזלים באינטיליגנציה שלי, וההגבלות הן בגלל צורך, ולא נקבעו סתם ככה כי לאף אחד לא היה כוח לחשב מה ההגבלה האמיתי וההגיונית עבור המצב הספציפי שנוצר בכביש.

לדעתי האישית, זה הרבה יותר מרשים ונותן הרגשה הרבה יותר טובה מסתם כביש לא מוגבל.

פורסם
קיקי כל מילה בסלע!!

אבל גם אתה עבריין שמסכן את הציבור אתה מבין.

ספריאל תדע לך משהו כזה, רק בגלל נהגים כמוך יש עומסים ועצבים בכבישים, אתה בטח תוקע את התנועה, מתלונן ומעיר לכל נהג(כמובן שזה מספק אותך),ובכוונה אתב בטח לא זז מהשמאלי בשביל לעצבן נהגים כמונו,תקופת הקדמון עברה להזכירך.

בעידן המודרני הרכבים והכבישים מה לעשות, מאפשרים לנו ללחוץ קצת יותר על הגז.

כל הכבוד לך שאתה יודע איך אני נוהג. הרי אין לך מושג מי אני. כיון שאתה צברת בכמה שנים פי כמה דוחות תנועה ממה שאני, אשתי, ההורים של שנינו, האחים של שנינו והילדים שלנו צברו בכל החיים (שזה מצטבר לכ-200 שנות נהיגה לפחות) כך שאין לך מה להטיף לי.

ולא, אני לא תוקע שום תנועה, כיון שאני נמצא בנתיב הימני בכל מצב שאינו עקיפה או פניה שמאלה. והמהירות שבה אני נוהג סבירה מאוד לתנאי הכביש והתנועה, ובהחלט בהתחשבות במי שסביבי.

לגבי נושא חגורת הבטיחות - האיש מזלזל בעצמו, אז מי אני שאזלזל בו? העניין הוא שהוא מצהיר בראש חוצות על כך שהוא מזלזל בכל אחד אחר, כולל בך, פיש. כך שגם לך כדאי להזהר מהנהיגה שלו (אלא אם אתם עושים תחרויות פתיחה ברמזורים).

לגבי המהירויות הלסא סבירות בהן הוא נוהג, על פי הצהרתו: מצידי שיעשה מה שהוא רוצה, אבל שלא יקח אותי אתו. כמו אותם פרחחים שירדו לפני כנה שנים בדרך פרויד והתחרו ביניהם - והדבר הבא היה שהם עפו מעבר למעקה הבטיחות לנתיב הנגדי והרגו זוג שעלה בתמימות. הירידות לטבריה לא יותר בטוחות (חוץ, אולי, מאיזה קטע קטן בקרבת צומת גולני, אבל יש שם מספיק צמתים שמצדיקים הגבלת מהירות). וכנ"ל לגבי האיילון עם כל ההשתלבויות והיציאות הבעיתיות שלו וכפי שכתבתי - בשעה 03:00 אולי יש מעט נהגים, אבל מי שנמצא על הכביש לא בדיוק מרוכז כך שיש סיכוי גבוה לפגוש שייטים שמזגזגים בין הנתיבים, לא נעים ב-140 קמ"ש כאשר גם התגובות שלך איטיות מעייפות.

לגבי ההשואה בין צורת הנהיגה לבין גניבת רכב - העניין הוא פשוט מאוד - חייב להיות איזה שהוא סדר בחברה, ולא איש הישר בעיניו יעשה. ברגע שמישהו מחליט שחוק מסויים אינו מתאים לו הוא ינהג כך גם לגבי עוד ועוד חוקים, ורק הוא עצמו יקבע את הגבול. אז אולי הנחש לא ישדוד רכב, אבל באיזה שלב הוא "יגנוב" רמזורים, ואח"כ יעבור באדום והגבולות יזחלו ויידחקו עוד ועוד. ואם לא הוא אז יהיה פורע חוק אחר שיקבע לעצמו גבולות שהוא לא רוצה לפרוץ. לכן חייבת להיות הסכמה כללית של שמירה על החוק כפי שנקבע גם אם יש בו סעיפים שאינם מוצאים חן בעיני כל אחד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ספריאל, אמרת משהו נכון, אין לי מושג איך אתה נוהג אז תכלס אין לי זכות לשפוט אותך בדיוק כפי שאתה שופט אותי בכל הוויכוח וממשיך לעשות כך ואני גם אראה לך באיזו צורה אתה שופט אותי וממש מפליא אותי שאתה ממשיך עם זה.

איפה בדיוק הצגתי שאני מזלזל בבני אדם, בפיש,בך או בכל אחד אחר?

אתה משווה אותי ל״פרחחים״ שהתחרו בפרויד, אמרתי שאני מתחרה על הכביש?

אני נראה לך עושה מירוצים בזמני הפנוי?

תתבייש לך על ההשוואה הזאת בכלל ומה שעוד יותר מקומם אותי זה שאתה ממשיך עם אמירות כמו; אולי הנחש לא ישדוד רכב אבל יגנוב רמזורים,יעבור באדום!?

מאיפה אתה מסיק את המסקנות האלה?

על סמך מה אתה מבסס את זה?

אתה מדבר שבשעה 03:00 בלילה אני עייף לא מרוכז וכו׳, ואם אני למשל עובד עם רכב בלילה וישן איזה 4-5 שעות בערב( הבאתי דוגמא) ואז עליתי על הכביש, קצת יותר

עירני מכל נהג אחר שלא ישן כל היום והתעורר בבוקר.

אתה יותר מדי מסיק מסקנות ויותר מדי מתלהם, אתה אומר דברים בלי שום בסיס ובמיוחד אתה לא מכיר את הבן אדם שאתה מדבר עליו.

גם להתגלח ברכב אסור על פי חוק וכמה אנשים עושים את זה, אז אותם פורעי חוק בעקבות הגילוח יתחילו לזלזל בשאר החוקים ולעבור באדום ולגנוב רכבים!?

מסכים איתך שחייב להיות איזשהו סדר אבל צריך גם להיות סדר מכיוון החוק כלפי האזרחים מה שאינו קורה בא״י!

אתה מזכיר לי את שר האוצר שאמר שמחירי הדלק בארץ לא גבוהים ביחס לאירופה, מה שהוא שכח זה שבאירופה מרוויחים פי 2-3 מפה והמיסים שלהם הולכים על שיפור תשתיות במדינה, חינוך, תרבות וכו׳.

תמיד צריך להסתכל על הדברים מכל נקודות המבט, ידוע שהחוקים פה נועדו לפרק את האזרח הקטן והכל על מנת לשלם מיסים וכמה שיותר, לא יודע מה איתך אני לא מוכן לקבל את זה אבל העניין שאני כולה נוסע מהר יותר ולא עובר על חוקים רציניים ואתה

בעצם מציג אותי בתור עבריין שיעבור על הרבה חוקים מסויימים בעתיד.

כנראה שאני ואתה חיים ב2 מדינות ישראל שונות, אם כולם יקיימו השקפת עולם זהה לשלך בעוד 15 שנה אם לא פחות המדינה תלך לאבדון.

או שאתה פשוט מישהו מטעם המשטרה שאמור לרשום פה את הדברים האלה או כל שליח מגוף מסויים שאמור כביכול להצדיק את

כל השטויות והחוקים המטומטמים שהמדינה קובעת, פעם ראשונה שאני שומע אזרח במדינת ישראל מתבטאים כמוך ותאמין לי שהאוכ׳ הסובבת אותי היא אוכ׳ ברמה גבוהה והקולות זהים לשלי, תראה טוקבקים באתרים על תרבות הנהיגה בארץ, על

החוקים על המיסים ותבין אולי שאתה חי בא״י אחרת מזאת

שאני חי בה.

שבת שלום. 

פורסם

אתה כנראה לא מסוגל להבין את המסר שאני מנסה להעביר כבר לפחות 5 פוסטים - לא יתכן שכל אחד יעשה דין לעצמו. וגם אם הצפע יגביל עצמו רק בעניין המהירות הי כל אחד יקבע את הגבולות הפרטיים שלו ולא יהיה סדר במדינה. זה מה שיביא אותה לקיצה.

כתבתי כבר קודם - הגבלות המהירות לא מוצאות חן בעיניך? ארגן את הפגנת המיליון. אולי זה יעזור לאג'נדה שלך. בינתיים, כל עוד המהירות המרבית המותרת בישראל היא 110 קמ"ש - זה מה שיש, אם אתה (ואני) אוהבים זאת ואם לאו.

ולניקולאס - יש לא מעט אמת בדבריך, אבל ההבדל הוא שהנהג הגרמני יראה שלט של 70 קמ"ש וינהג 69. הישראלי יראה 70 קמ"ש וינהג 110. אולי אם יראה 40 הוא ינהג 80. ונתקלתי באירופה גם בלא מעט מגבלות מהירות הזויות לחלוטין באזורי עבודות בכביש, אבל כיון שאיני מקומי ציתתי להן על הקמ"ש והשיירה שהצטברה מאחורי נסעה באותה מהירות ואף אחד לא צפר או הבהב או ניסה לעקוף.

ולסיום - גם לא כל הגרמנים הם שיות תמימות, ביער השחור איזה BMW זיכה אותי בעקיפה על קו לבן בסגנון יווני, אבל הוא היה חריג כל כך שאני זוכר אותו לאחר קרוב ל-3 שנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
ס

גם להתגלח ברכב אסור על פי חוק וכמה אנשים עושים את זה, אז אותם פורעי חוק בעקבות הגילוח יתחילו לזלזל בשאר החוקים ולעבור באדום ולגנוב רכבים!?

חד משמעית כן.

אותו אחד שמתגלח בנהיגה מחר ידרוס הולך רגל או ירמוס אמא יחידה בפיאט כי הוא לא ראה אור אדום (בין אם בטעות או בין אם בכוונה).

הקפדה בגדולות מתחיל מהקפדה בקטנות (יש בטח איזה ציטוט מהכתובים שאומרת את זה יותר טוב ממני), ומבחינתי העבריינים ההכי גדולים הם אלה שמזלזלים בחיים שלי ושלך בגלל שהם מרשים לעצמם להתגלח בזמן נהיגה.

לצערנו אין נתונים כמה תאונות נגרמו בגלל אנשים שעסקו במשהו אחר בזמן נהיגה, כי בחינת המשטרה הסיבה לתאונה היא תמיד "סטייה מנתיב" או "אי שמירת מרחק" וכו' וכו', מבלי שאי פעם מנסים להבין מה הסיבה האמיתי שגרמה לנהג לסטות וכו'.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

עקרונית, צודקים הפרסומות והכל שאומרים על החסכון בדלק וזיהום אוויר

לודגמא:

מנוע 1.4 אטמוספרי

יונדאי I20 נסיעה רגועה - אחד ל 13

יונדאי I20 נסיעה לא רגועה - אחד ל 10

מנוע 1.4 T-JET

פיאט בראבו טורבו:

נסיעה רגועה - אחד ל 14

נסיעה לא רגועה - אחד ל 8.

הנתונים הם מנסיעה משולבת חלק עירוני וחלק לא עירוני

אבל מאוד קשה לנסוע רגוע עם הפיאט, ב I20 דווקא התרגלתי לעניין ולקחתי את זה די בכיף, מוזיקה, שיוט רגוע..

בפיאט כמה שאני מנסה לשמור, אי אפשר. אתה מוצא את עצמך רוצה להקשיב לאגזוז, ולהחלפת הילוכים במנתק.. ולשמוע את הצליל של הטורבו, שזה גורר לחיצה.. ועמה עוד כמה ליטרים טובים של דלק.

אני לא רואה ברירה בכבישים בינעורנים- רק להפעיל את בקרת השיוט ולהוריד רגל מהגז. זה הדרך היחידה גם לחסוך, וגם לשמור על הרישיון.

בכביש עירוני - יש ילדים, מעברי חציה, קשישים .. מצריך מידת אחריות. גם לזה מצאתי פטנט נוח , יש כפתור E לוחצים עליו והרכב מעביר הילוך ב 2K סלד וכך ניהיה "עצל".

פורסם

כוסומו , תנו להנות. מבחינתי הנאה שווה כסף.

מבחינתי גם זמן שווה כסף.

אני עושה בין 1:9 ל1:10 אבל לא עושה חשבון לכלום. בכמה כל הסיפור הזה כבר יתבטא? 100 שקל חסכון בחודש ?

כמו שעמית אמר ואני אוסיף כמה דברים: תשמרו על הרכב מתוחזק טיפ טופ , בלי משקל עודף ברכב, לחץ אוויר צמיגים תקין, החלפת הילוכים נכונה (אם כי אגרסיבית במקרה שלי) ותגיעו לצריכת דלק נורמלית אפילו ברכב 2.0T שעובד קשה .

בשביל לשמור על הרשיון צריך להשקיע השקעה חד פעמית באמצעי מודיעין ומיגון או לחילופין להיות ער לסביבה.

כל זאת לא סותר את העובדה שתמיד חייבים להתאים את המהירות לתנאי הדרך, הראות, העומס ,איכות הכביש ,מזג האוויר וכו'.

נ.ב.אני גם כואב את עליית מחירי הדלק, שלא תבין אותי לא נכון אבל בינינו - קורולה RUNX2005 זה רכב ששווה בערך 70-75 אלף ש"ח, אם 100 שקל בחודש זה מה ששובר אותך, תעבור לסובארו ג'סטי ותשקיע את הכסף במשהו אחר.

מצד שני הברקסים בקורולה לא מן המשובחים מה שלא גורם לנהג השפוי לרצות להגיע למצב של עצירה מ130 קמ"ש למשל (מנסיון). תמיד טענתי, וכשאני רואה שמכוניות כמו יונדאי אלנטרה ואחרות מספרים פה על מהירויות ולחיצות אני נזכר בטענה זו שוב : אל תגיע למהירות אם אין לך ברקסים מספיק טובים שיוכלו לקזז אותה בשעת הצורך.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ג׳רמי שמע אתה צודק בטענה שלך אבל אתה כבר מדבר על הסחת דעת או משהו בסגנון, ספריאל אמר חד וחלק שמי שעןשה את הדברים האלה יהפוך לעבריין רציני יותר במתכוון, ברור לכולנו שאם בזמן נהיגה אנחנו שותים, אוכלים, מתגלחים, קוראים, שולחים סמס וכל דבר שצסיח לנו את הדעת בהחלט יכול להסתיים בהרוגים אבל בין זה לבין להיות עבריין שגונב רכבים סליחה חביבי יש דרך ארוכה.

תגזימו ותגידו שגם זה יהפוך את אותם אנשים לרוצחי ראשי ממשלה ואנסים של ילדות

קטנות.

יש הבדל בין עבריין כביש לבין עבריין פלילי, ועוד פעם כן, יש עברייני כביש כבדים ואת זה כולנו יודעים, ״העבריינים״ שהצגתי פה, כוונו לאלה שמתגלחים, שולחים סמס, מדברים בטלפון, שותים משהו וכו׳ ובינינו 90 אחוז מהנהגים עושים את זה וכן אני אודה כולל אותי לפעמים, אם לא הספקתי לאכול את

הארוחת בוקר שלי בזמן.

מתטער אם יש משהו לא ברור אני רושם מהפלאפון

פורסם
תמיד הבנתי למה יש הגבלה ולמה היא דווקא למהירות הרשומה. למה אני מתכוון? תחשבו על עבודות או עיקול חד בכביש מהיר לבחירתכם בארץ. מה עושה מע"ץ? נכון - פתרון קסם של שלט "40". לא היה שם דבר כזה. כל פעם שהיה שלט "70", "80" או משהו אחר, מיד אח"כ יכולתי להבין טוב מאוד למה לא כדאי לנסוע שם הרבה יותר מהר ממה שכתוב. כאן בכל עליה או ירידה מכביש מהיר במחלף (מהסוג שצריך לעשות "סיבוב" על גשר של 270 מעולת) תוקעים "40" ושלום על ישראל. שם הרגשתי שלא מזלזלים באינטיליגנציה שלי, וההגבלות הן בגלל צורך, ולא נקבעו סתם ככה כי לאף אחד לא היה כוח לחשב מה ההגבלה האמיתי וההגיונית עבור המצב הספציפי שנוצר בכביש.

לדעתי האישית, זה הרבה יותר מרשים ונותן הרגשה הרבה יותר טובה מסתם כביש לא מוגבל.

:mm_yeah:

כל כך נכון, בכביש 4 טיפה לפני מחלף גהה היו עבודות בכביש ובשלב מסוים הכביש הפך להיות 2 נתיבים במקום 3 כי היה שם עבודות בניה תקעו שלט של 40 קמש, עכשיו ביננו מי האידיו שיאט באמצע כביש מהיר שמתנהל ב100~110 ל40 רק כי היה איזה שלט הזוי?

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

• תוכן חדש...