Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

ברצוני לקנות (כמובן שבצורה הדרגתית) מערכת קומפלט לרכב שלי, אני מעוניין רק במוצרים של Kicker (מניסיון קודם עם כמה מהם).

נכון לעכשיו יש לי 6X9 אחוריים של פיוניר שקיבלתי עם הרכב, הם די עושים את העבודה, חשבתי להשאיר אותם ולהוסיף לקדימה קומפוננט של kicker, על איזה דגם הייתם ממליצים שיהיה מספיק חזק ואיכותי? חשבתי על מגבר 650.4 kicker kx האם הוא יעשה את העבודה טוב עבור הקומפוננטים והרמקולים האחוריים?

זה השלב הראשון שחשבתי להשקיע, מגבר וקומפוננט.

שכחתי לציין שאני רוצה לעשות את ההפרדה בין ההגברה של הרמקולים להגברה של הסאב שיבוא בעתיד, חשבתי לקנות בעתיד מונובלוק של kicker שישב על L7/L5 , על איזה דגם הייתם ממליצים מניסיון?

נכון לעכשיו זה מספיק.

בתודה מראש,

פורסם

לגבי הקומפוננטים של קיקר למיטב ידיעתי אין סדרות גבוהות בארץ שלהם כמו זה.

http://www.kicker.com/qs_components

לגבי מגבר 4 ערוצים KX 650.4 מגבר חיה ואיכותי יש לי אחד כזה ולא מחליף אותו בשום מגבר, אבל גם זללן לא קטן של חשמל ומאוד גדול ולוקח הרבה מקום שזה חיסרון.

לגבי מונו הייתי הולך על ZX 1000.1 או 750.1 גם מספיק אלה מגברים אנרייטד מוציאים מעל המוצהר ה-750 מוציא 940 RMS.

פורסם

במגברים אני איתך אחלה ציוד אבל בקומפוננט לא הייתי מתלהב מהציוד של קיקר. יש כל הרבה אופציות טובות במחירים ממש טובות.:idea:

פורסם

כמו שאמרו פה הקומפוננטים של קיקר שיצא לי לשמוע הרושם הוא פשוט שהם צעקנים מידיי וממש הצליל מרוח יש לך המון אפוציות שהרבה יותר טובות מהקומפוננטים שלהם

• תוכן חדש...