Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פזומט/דלקן לרכב פרטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא אכן מחולק באונ' לסטודנטים בלבד, אבל לרוב הנציג שמחלק אותו נותן לכולם ללא דין וחשבון...העיקר שיקבל את ה 20שקל...

לגבי התחנה - כנס לאתר אגודת סטודנטים ותבדוק ברשימה.

במעמד התידלוק פשוט מעבירים את הכרטיס לפני האשראי, אין צורך בזיהוי נוסף ואין שום פרט מזהה על הכרטיס.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מתדלק בסדש 6.82שח לליטר דלק.

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם
מתדלק בסדש 6.82שח לליטר דלק.

אני גונב מהשכן בחינם וחבר שלי שמביא לשכנה מהצד עוד מקבל ממנה כסף על דלק.

מה היציאה הזאת קשורה לנושא השרשור?

פורסם
הוא אכן מחולק באונ' לסטודנטים בלבד, אבל לרוב הנציג שמחלק אותו נותן לכולם ללא דין וחשבון...העיקר שיקבל את ה 20שקל...

לגבי התחנה - כנס לאתר אגודת סטודנטים ותבדוק ברשימה.

במעמד התידלוק פשוט מעבירים את הכרטיס לפני האשראי, אין צורך בזיהוי נוסף ואין שום פרט מזהה על הכרטיס.

הכרטיס של הסטודנטים תופס גם בתחנות דלק של פז?

פורסם
שלום,

אני מעוניין להתקין פזומט/דלקן לרכב פרטי. האם זה אפשרי? אם כן, האם ידוע לכם מה גודל ההנחה לאוקטן 95?

בכל רכב ניתן להתקין פזומט/דלקן.

כדאי לבדוק בכל חברה מה גובה ההנחה שמוענקת לך בכל תדלוק והאם ישנו דמי שימוש ואחזקת כרטיס, כמו כן האם הפזומט/דלקן נותן לך הנחה אחידה בכל התחנות בארץ או מגביל אותך לתחנה אחת.

רצוי לבחור בחברה שיש לה תחנות בפריסה ארצית ובקרבת הבית.

והמלצה אישית לבחור בכרטיס תדלוק ולא בהתקן שמותקן ברכב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אם יש לך מישהו מקרבה ראשונה שהוא איש קבע - הוא זכאי ל-35 אג' הנחה לליטר בתחנות הדלק של פז.

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

פורסם

יש לי דלקן על הרכב הפרטי שלי והוא ממש מומלץ. יוצא לי הנחה של כ 67 ש"ח בחודש. (5 תדלוקים כל חודש, 1450 ש"ח~)

מה שכן אם אתה תתקין/או התקנתה תדאג שלא ישימו לך מדבקה על המכסה תדלוק חיצונית, בגלל המדבקה הזאת גנבו לי את הדלקן פעמיים.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

מבקשים מנציג השירות להצטרף לכרטיס פזומט ולא להתקן פזומט.

בהתקן אתה צריך ללכת למרכז שירות ולהתקין את הפזומט על הרכב, ולהיות מוגבל לתדלק בעזרתו את הרכב שעליו הותקן.

בכרטיס אתה יכל לתדלק מספר רכבים שברשותך, כמו כן אתה נמנע מכל ההתקנה המיותרת על רכבך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
מבקשים מנציג השירות להצטרף לכרטיס פזומט ולא להתקן פזומט.

בהתקן אתה צריך ללכת למרכז שירות ולהתקין את הפזומט על הרכב, ולהיות מוגבל לתדלק בעזרתו את הרכב שעליו הותקן.

בכרטיס אתה יכל לתדלק מספר רכבים שברשותך, כמו כן אתה נמנע מכל ההתקנה המיותרת על רכבך.

אצלי מותקן השבב של הדלקן ויורד לי מהחשבון הבנק התשלום . כל חודש אני מקבל תדפיס,טבלה של מספר הליטרים שתודלקו, סכום הכסף ברוטו (לפני ההנחה של הדלקן) והסכום הנטו (אחרי ההנחה של הדלקן).

זה מאוד נוח ואני מאוד מרוצה מזה כבר שנה וחצי

אצלי הדלקן של חברת דלק.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

נשמע ממש נוח אבל אני לא הייתי נותן למתקין בארץ לגעת לי ברכב. אלה אם כן יש עליו המלצות מפה ועד הודעה חדשה.

אני עם נהגת שודים - כמה שפחות לדעת ברכב ככה יותר טוב.

Bimmer

• תוכן חדש...