Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פזומט/דלקן לרכב פרטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין להתקין פזומט/דלקן לרכב פרטי. האם זה אפשרי? אם כן, האם ידוע לכם מה גודל ההנחה לאוקטן 95?

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא עדיף לך כרטיס ספידומט?

מעין כ.אשראי המשמש לתדלוק (לרכב ספציפי בלבד) ומקנה הנחה של כ28 אג' לליטר 95 וכ90 אג' לליטר 98 (עפ"י דברי של נציגה טלפונית שלהם).

דמי המנוי אגב שהיו בכרטיס בוטלו.

פורסם

נשמע טוב. אני לא צריך התקן - רק רוצה הנחה.

איך משיגים כזה? כמה עולה? 28 אגורות הנחה? זה בטח ממחיר מלא, כלומר הנחה די קטנה לעומת תדלוק עצמי, לא?

פורסם

אם אתה סטודנט אז חברת דלק מעניקה 33 אג' הנחה ע"י כרטיס- אני מתשמשת בזה (וגם מקבלת שטיפה חינם מעל 150 בתחנה שלהם באזור התעשיה הישן בראשון לציון)

פורסם

שלח אותה למשרדי אגודת הסטודנטים לברר לגבי זה, בתחילת השנה בדר"כ יש נציג שמחלק את הכרטיס, ואפשר במועד מאוחר יותר להרשם באגודה.

פורסם

+1

יש לי גם את הכרטיס של הנחת הסטודנטים.

קח בחשבון שאין כפל הנחות (תדלוק עצמי + כרטיס יביא להנחה של 33 אג' בלבד).

פורסם

תודה רבה. רק כדי להבין - הכרטיס מקנה הנחה של 33 אגורות ממחיר תדלוק עצמי או ממחיר מלא? יש גם הנחות כלשהן (לא בהכרח לסטודנטים) בתחנות פז?

פורסם

ההנחה היא 33 אג' מהמחיר המלא.

לא בטוח שההנחה של דלק היא לכל הרשת, אך הרבה מאוד תחנות בכל חלקי הארץ מקבלות את הכרטיס.

כשלקחתי אותו זכור לי שהייתה רשימה של תחנות שמכבדות את הכרטיס ולא היה רשום כי כל התחנות מכבות.

פורסם

קיימת הנחה של 35 אגורות לליטר בנזין 95 בתחנות "סונול", לבעלי כרטיס אשראי Multi Azrieli (מאסטרקארד). כשאני הנפקתי אותו לפני מספר חודשים, הוא היה בחינם למשך שנה וללא התחייבות נוספת.

פורסם

הכרטיס של דלק עדיף על פני המתחרים וזאת מהעובדה הפשוטה שהוא נקנה בעלות חד פעמית של 20שקלים ותקף לנצח ואינו מקושר לכ. אשראי.

הוא פשוט נותן את ההנחה, וזהו.

ההנחה היא ברוב תחנות דלק, פירוט יש באתר אגודת הסטודנטים בקובץ אקסל מפורט.

פורסם

הכרטיס של דלק נשמע בדיוק מה שאני מחפש.

שאלה לא פשוטה:

אין קרוב לביתי תחנת דלק של "דלק" אבל, יש תחנת דלק של דור-אלון עם משאבה אחת בודדת של חברת דלק.

השאלה היא אם ארכוש את הכרטיס הנחה של דלק, הוא יתפוס במשאבה הזאת?

נ.ב.

הכרטיס רק לסטודנטים או משהו דומה? או לכולם?

Bimmer

• תוכן חדש...