Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעו, אי אפשר להשיג את החלק פלסטיק שנשבר בכל פולו שראיתי עד היום

אני מחפש רעיונות למוד מקורי "עשה זאת בעצמך" שימלא את החסר כשאני אסיר את המסגרת השבורה ומלאת הסופרגלו והברגים שלי.

הנה החלק:

23036982.jpg

Uploaded with ImageShack.us

נמאס לי מלחפש אחריו וגם כשאני אמצא כגם החדש כנראה יעלה 500 שקל וישבר אחרי חודש...

פורסם

על הדרך אני גם רוצה לשאול:

אתה מכירים אולי יבואן של חלקי פלסטיקה לרכבי VAG?

בדקתי אצל שיא יבואנים והם לא מחזיקים ולא מכירים מישהו שמביא.

קובי

פורסם

איילצבי זה כבר נעשה על רוב המסגרת, אבל כל מה שמסביב לכפתורים ( מאחורי הסוויץ של המגבים) הלך לגמרי והכל רופף.

עריכה - אני מדבר על החלק של המסגרת שמונע ממנה להיות מלבן מושלם. זה פשוט לא קיים.

פורסם

לי יש אותה בעיה אצלי המסגרת שבורה בכמה מקומות וגם חסרים לי 2 כפתורים מצד שמאל של המסגרת אם תמתא פתרון אנא עדכן

פורסם

יש כמה שרשורים בנושא הזה בדיוק ואחד שנפתח אפילו לא מזמן, רק לחפש. ניתן להשיג את החלק בחו"ל במחיר לא רע. ניתן להשיגו גם בארץ אבל יקר יותר.

בדף הפרויקטים בראש הפורום הטכני יש מדריך לשיפוץ חופת דשבורד. אם יש לך זמן ורצון לבצע בעצמך התוצאות טובות.

• תוכן חדש...