Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן וסהלן,

אני מאוד רוצה לשדרג את הרמקולים ברכב (6.5 אינצ', פיג'ו 307, 2003).

האם קניה של קומפוננט ללא קניה של מגבר תהיה נכונה ללא שימוש במגבר?

איש מקצוע הסביר לי שללא הגברה אני לא אצליח להנות ושכבר עדיף זוג קוקסיאלים טובים.

האם אכן כך הדבר?

מה עדיף?

פורסם

??

קומפוננט לא ישפר אך קואקסיאלי טוב כן ישפר ?

בקומפוננט הטוויטר נפרד מהוופר ולכן אתה יכול למקם אותו באזור הדשבורד וכך להעלות את גובה הבמה שלך וליצור סאונד הרבה יותר טוב, אם היתה אפשרות למקם גם וופר באזור הדשבורד זה היה אידיאללי, אבל בד"כ אין מקום :)

יש קומפוננטים שעובדים יפה מאוד על ר"ד מקורי, כמו מורל טמפו, או קומפוננטים נצילים כמו הרץ דיצ'י או אנרג'י, וגם פוקאל A יישמעו לא רע. והאמת היא שכמעט כל קומפוננט בסיסי יישמע בסדר גמור על ר"ד.

תמיד רצוי וטוב להוסיף מגבר, אך אין בעיה להתחיל רק מקומפוננט ולהנות, ואת המגבר להוסיף מתישהו כשיש את האפשרות/רצון.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

מבחינת הגברה קואקסיאלי = קומפוננט. בשתי התצורות מדובר בשני אלמנטים שמוגברים ע"י אותו ערוץ הגברה. המחשבה שקל יותר להגביר סט קואקסיאלי מקומפוננט שגוייה ביסודה.

ולגבי סט קומפוננט, כל רדיו דיסק יצליח להחזיק כל סט רמקולים, אבל לאיכות ולעוצמה יש כאן תפקיד חשוב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
מבחינת הגברה קואקסיאלי = קומפוננט. בשתי התצורות מדובר בשני אלמנטים שמוגברים ע"י אותו ערוץ הגברה. המחשבה שקל יותר להגביר סט קואקסיאלי מקומפוננט שגוייה ביסודה.

ולגבי סט קומפוננט, כל רדיו דיסק יצליח להחזיק כל סט רמקולים, אבל לאיכות ולעוצמה יש כאן תפקיד חשוב.

איתמר.

תודה על התגובות.

לא כ"כ הבנתי מה עדיף ולמה.. בואו נדבר תכל'ס.

מגבר כרגע, לא יהיה. אם עכשיו אני צריך לבחור בין:

1. קומפוננט שנותן יחס תמורה/עלות הטוב ביותר בקבוצת הקומפוננטים (לדוגמא, מורל כלשהו) מול

2. קואקסיאלי עם יחס תמורה/עלות הטוב ביותר בקבוצת הקואקסיאלים (לדוגמא הרץ אנרג'י),

מה לבחור?

התקציב הוא אזור ה-400 ש"ח ואם לשבור חסכון קטן יתן הרבה אז עוד 100 ש"ח.

תודה חבר'ה.

פורסם

תתחיל מזה שהרץ אנרג'י לא עולה 400 וגם לא 500. הקומפוננט של הרץ במחיר שאתה מחפש זה "דיצ'י" שהוא סט הפתיחה שלהם, הוא אכן נציל ויישמע יותר חזק מהמורל, אך לא יישמע איכותי כמוהו.

לדעתי, קומפוננט מדגם מורל טמפו תהיה הבחירה האיכותית ביותר, ומניסיון- אין שום בעיה להרכיב את זה על ר"ד ללא מגבר.

פורסם

כנראה שאתה צודק..

אני זכרתי שזה היה מודל שנקרא אנרג'י והמחיר היה בין 450 ל-500.

אוודא את זה.

אני אוהב לשמוע רוק, הופעות חיות ומוזיקה אינסטרומנטלית ואלקטרונית עדינה.

אני אוהב צליל חזק אבל אני אעריך יותר צליל חזק ומדויק מצליל בומבסטי "מעורבב-תדרים"..

האם במקרה הזה המורל זו בחירה טובה?

ואם כבר מורל, האם זו גם בחירה חכמה אם בעתיד אבחר לקנות מגבר?

תודה איש.

פורסם

בגדול, יש קומפוננטים שיותר יתאימו לרוק מאשר מורל, כמו פוקאל לדוגמא. אך הפוקאל שמשתווה לדגם טמפו של מורל, ויכול להיות שייתן ביצועים טובים ממנו במוזיקה ספציפית, יעלה לפחות 200 שקל יותר ממנו. אתה יכול להשוות את זה ליאריס שנמכרת במחיר של אלטו.

וכן, מורל זו גם בחירה נהדרת עם מגבר.

• תוכן חדש...