Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

I20 ואלטרנטיבות מהתחום


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם I20 בגרסתה הבסיסת 1.4 אוטומטית היא רכב סביר מבחינת נוחות וצתרוכת דלק בתנאים עירוניים?

האלטרנטיבות הן סיריון וסוזוקי ספלאש. הן עדיפות מבחינה זאת לאישה מבוגרת שאין לה יומרות מוטוריות?

הבנתי שI20 מיוצרת בהודו. האומנם? איך איכות ההרכבה שלה לאורך זמן?

סוויפט ומאזדה 2 נפסלו עקב תצרוכת דלק ברמה של משפחתיות.

פורסם

היי Ahbarony

 

 

הסיריון נוחה ביותר לאישה מבוגרת ,הן בגלל תנוחת הישיבה הגבוה ויציאה וכניסה נוחות לכיסא, הן מצריכת הדלק הטובה, 1 ל 14 לערך (תלוי כמובן באופי הנהיגה)

הi20 מיוצרת בהודו , והאמת שזה פחות רלוונטי, מה שחשוב זה החומרים (שמגיעים מקוריאה) , והיונדאי ידועה באיכות הגימור ובבקרת האיכות שלה.

 

 

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות

 

 

מיטל מאלדן

פורסם
האם I20 בגרסתה הבסיסת 1.4 אוטומטית היא רכב סביר מבחינת נוחות וצתרוכת דלק בתנאים עירוניים?

האלטרנטיבות הן סיריון וסוזוקי ספלאש. הן עדיפות מבחינה זאת לאישה מבוגרת שאין לה יומרות מוטוריות?

הבנתי שI20 מיוצרת בהודו. האומנם? איך איכות ההרכבה שלה לאורך זמן?

סוויפט ומאזדה 2 נפסלו עקב תצרוכת דלק ברמה של משפחתיות.

 

היי

סיריון והסוזוקי ספלאש קטנות יותר מ I20

לגבי היצור בהודו לא צריך להטריד אותך דווקא המפעל של יונדאי בהודו הוא המבוקר ביותר מכול הקונצרן

 

יוסי

פורסם

דווקא בתצרוכת הדלק מבין שלושתן הסיריון הכי זוללנית.

ספלאש גם יותר גבוהה ומודרנית מסיריון.

האם יש למישהו נסיון עם הרכב ומעניין למה היא לא נמכרה כאן כמו איגניס?

פורסם

הספלאש קצת נופלת בין הכיסאות. היא לא מיני ולא סופר מיני, היא משהו באמצע וגם המחיר באמצע אך קרוב יותר לרכבי סופר מיני של ממש והציבור לא ממש יודע איך "לאכול" את הרכב החביב הזה.

הסיריון מאוד מאוד ותיקה ולמעשה מחליפתה כבר הוצגה ביפן ואמורה להגיע ארצה ברגע שכל סוגיית השיווק של דייהטסו באירופה תסתיים.

בכל מקרה היונדאי עדיפה על שתיהן ברוב התחומים. תא הנוסעים מורכב ומגומר ברמה מאוד גבוהה וגם האיבזור בדגמים המצויידים יותר חביב וכולל גג שמש חשמלי ומראות מתקפלות, פריטים לא מקובלים בקטגוריה. הנוחות טובה וגם צריכת הדלק בסדר גמור.

אני חושב שכחבילה, ביחד עם שירות מעולה במוסכים ומחירי טיפולים זולים יחסית היא בחירה מעולה ובניגוד לגטס שהציעה רק חבילת שירות טובה, פה גם מוצע רכב טוב מאוד שלא נופל מהמתחרות בשום סעיף, בטח לא מול אלה שהצגת.

 

בהצלחה.

פורסם

הi20 רכב חביב, לקרובי משפחה שלי יש אותו. צריכת דלק של 1:12 בעיר לפי מה שנאמר לי, מאובזר היטב מבחינה בטיחותית ומבחינת אבזור אלקטרוני למיניהו (רדיו דיסק MP3 + AUX מקורי עם שליטה מההגה, 4 חלונות חשמל, מראות מתקפלות חשמלית ומתכווננות חשמלית כמובן), הוא די נוח ומרווח בפנים. זה לא i30 ובטח שלא הונדה אקורד או משהו, אבל זה בהחלט עדיף על סיריון.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יש גם את הניסן מיקרה בדגם המחודש מנוע 1.2 80 כ"ס חסכונית וזולה יותר מ-i20

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מיקרה החדשה גם כן מיובאת מהודו, אבל הבעיה היא שהיא בתצורת 3 בוכנות וזה לא נראה לי רעיון טוב לאורך זמן.

הרכב ישמש את הגברת לאורך 10+ שנים.

פורסם

אתייחס רק לצריכת דלק ממנה התחלת.

 

אני נוהג על סויפט ולהוריי יש I20. הסויפט זללנית פחות מהI20. לא יודע מהיכן הנתונים שקיבלת.

אמנם ההפרש זניח, אך הI20 דוקא זוללת יותר.

פורסם

אחרי נסיעת מבחן בI20 הבנתי שהיא לא חסכונית במיוחד וגם המנוע שלה, למרות נתונים הכי טובים, גם הכי עצל שבחבורה.

בסוף הוזמנה דווקא ספלאש, למרות שחמותי אהבה את הסיריון. כי סיריון זה דגם ישן ולמעשה כרגע נמכרים סטוקים של שנת ייצור 2010, וגם עקב העובדה שדייטסו הולכים להיעלם מהשוק, עקב חוסר רצון להתאים את עצמם לתקנות זיהום אוויר יורו5 שיהיו תקפות גם בארץ.

×
×
  • תוכן חדש...