Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יתחדשתי בטוויטרים של בוס עם קרוס קטן על הצמה שלהם.

אצלי ברכב (מזדה 626) כרגע יש קומפוננט של מורל ביצה למי שלא מכיר הם קטנים יותר מ 6X9 ויש עליהם טוויטר.

הם מגיעים עם קרוס קטן יחסית עם שני יציאות - פלוס ומינוס.

השאלה שלי אם הטוויטרים החדשים מיתחברים בפלוס ובמינוס ליפני הקרוס של המורל או אחרי ?

תודה לעוזרים רז...

פורסם

אתה לא באמת רוצה לחבר את הטוויטרים האלה. מה רע בטוויטרים שיש על המורל?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הצליל מגיע מהדלת למטה וחסר לי משהוא ליד האוזן.

יצא לי לישמוע מערכת דומה אצל חבר ושומעים פנטסטיק.

חייב לציין שהטוויטרים מתנה מאותו חבר אחרי שחפרתי לו בראש ששומעים נהדר- הוא קנה לי (אחלה חבר)

חייב לציין גם שאין לי מגבר הכל סטנדרט (רדיו דיסק פיוניר, קומפוננט מורל מיקדימה ורמקולים 6X9 פיוניר 300 וואט מאחורה)

דרך אגב מה רע בטוויטרים אלה שמחירם בחנויות סביבות ה 200 שח.

רז...

פורסם

ניסית לבדוק אם אפשר להפריד את הטויטר של מורל מהמיד? כך תוכל למקם אותו איפה שתרצה.

מתחדשת*

פורסם

דרך אגב מה רע בטוויטרים אלה שמחירם בחנויות סביבות ה 200 שח.

אתה יודע מה אומרים על פראיירים, נכון?

אם כבר, נתק את החיבור של הטוויטר של מורל מהקרוס וחבר אותו לטוויטרים שקנית (בלי ה"קרוס" שלהם), ככה תיצור "סט קומפוננט".

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

א. כי אין צורך ובמידה ותעשה כך נקודת החיתוך תשתנה.

ב. הקרוס של המורל הוא קרוס יותר איכותי.

איתמר.

• תוכן חדש...