Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שבע השנים הטובות באו לקיצן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחחח :(

אני יתגעגע לימים שחשבת שאתה יכול לעשות איתה דריפטים והיינו מנסים כל היום בחצץ של הסופרלנד אחח איזה חיים משוגעים היא הייתה עושה לנו ;)

גם אני נפרדתי משלי לפני חודש באמת מצער וקשה מאוד, מתי תבוא הכלה החדשה? [אם בכלל]

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

תזכיר לי מתי נפגשנו? אנחנו מכירים בכלל? לא ביקרתי מעולם עם ה-146 בסופרלנד, בטח שלא למטרת דריפטים :screwy:

כרגע אין תכנון לרכישת רכב נוסף.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

עוד אחד שעזב אותנו ונפל בליסינג... :)

סתם , אני בטוח שתחזור לזה בעתיד , זה חיידק שאי אפשר להפטר ממנו.

למעט עניין הקראנק, סה"כ מדובר בבלאי סביר לגמרי לרכב שעבר 220K-250K ק"מ.

איציק

לא אמרת כלום... חוץ מהמנוע , הכל סביר.

אם החלפת מנוע קומפלט אז מה כבר נשאר לבלאי הסביר? :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני מניח שצורת הנהיגה ברכב הנ"ל + הק"מ הגבוה - הם האחראיים על כך שהלך המנוע.

יותר היה מעניין לראות מבחן אחזקה של הרכב בין 100-200K, ולא בין 200-250K, שם בעצם כל דבר שהולך הוא לא בגדר הפתעה...

פורסם

מהכרותי עם אלעד ועם המחלה שיש לו הנקראת "אלפא רומיאו" עוד מימי קארטינג נתניה המהוללים (:lol:) אני חותם עכשיו בכל מקום שרק תגידו שלא יקח הרבה זמן ואלעד חוזר בריצת לאלפא עם חיוך של ילד שקיבל רישיון זה עתה 8).

(עם איזה קוריאנית יכולת להוציא מילד 100 יורו :wink:).

אלעד,

איזה אומץץץץץץץ :shock:.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
(עם איזה קוריאנית יכולת להוציא מילד 100 יורו :wink:)

זה בהחלט אחד הסיפורים החזקים שיש לי, אני לא יכול להימנע מלחייך בכל פעם שאני נזכר בו :lol:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הרכב הראשון שלי היה 146. שנת 96', 1.6 אדומה. ממש לפני כמה ימים ראיתי אותה ביד 2 במחיר של 8000 ש"ח... מאוד מאוד מפתה.

אכן קשה להיפרד מרכב כזה. אגב, סתם אנקדוטה שאני לא כל-כך בטוח עד כמה היא נכונה אבל אני זוכר ששמעתי (או קראתי) שכשהציגו לראשונה את ה- 147, בכיר באלפא התבטא לגבי הדגמים הקודמים של החברה וטען שבכל קנה מידה וסטנדרט של אלפא - ה- 146 וה- 145 היו הדגמים שאלפא הכי התביישה בהם אי פעם.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

סתם אנקדוטה שאני לא כל-כך בטוח עד כמה היא נכונה אבל אני זוכר ששמעתי (או קראתי) שכשהציגו לראשונה את ה- 147, בכיר באלפא התבטא לגבי הדגמים הקודמים של החברה וטען שבכל קנה מידה וסטנדרט של אלפא - ה- 146 וה- 145 היו הדגמים שאלפא הכי התביישה בהם אי פעם.

דווקא ה 146 היתה מכונית טובה למדי לזמנה וללא ספק היתה אחת המכוניות המוצלחות ביותר שנשענו על פלטפורמת "2.54" של הפיאט טיפו.

אם אלפא צריכה להיתבייש בדגמיה, אז ה 33, הארנא, האלפא 6 והאלפא 90 עושות את זה הרבה יותר טוב..

ככלל, למעט מספר די מועט של מכוניות (פיאט קופה ומולטיפלה, לדוגמא) אמצע שנות ה 90' עד סופן היו אולי התקופה הגרועה ביותר של תעשיית הרכב האיטלקית, ומבחינת אלפא, ללא ה 156 קשה להאמין שהיא היתה שורדת.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

גם ה155 היתה די נפילה למעט דגמי הקצה הספורטיביים.

לגבי אלעד, הוא ועוד כמה מהמועדון שלנו מהווים הוכחה חיה שלא צריך אלפא בחניה כדי להיות אלפיסט אמיתי (אם כי זה רצוי כמובן).

גם אני מצטרף לבקשה לקרוא את הסיפור על הילד.

פורסם
דווקא ה 146 היתה מכונית טובה למדי לזמנה וללא ספק היתה אחת המכוניות המוצלחות ביותר שנשענו על פלטפורמת "2.54" של הפיאט טיפו.

אם אלפא צריכה להיתבייש בדגמיה, אז ה 33, הארנא, האלפא 6 והאלפא 90 עושות את זה הרבה יותר טוב..

ככלל, למעט מספר די מועט של מכוניות (פיאט קופה ומולטיפלה, לדוגמא) אמצע שנות ה 90' עד סופן היו אולי התקופה הגרועה ביותר של תעשיית הרכב האיטלקית, ומבחינת אלפא, ללא ה 156 קשה להאמין שהיא היתה שורדת.

מספר השגות;

-146 הראשונות עם מנוע בוקסר לא היו מוצלחות בשום אספקט, למעט עיצוב. אם לצטט משפט השגור בפי חברך בני ל', "חXX של אוטו"

-אלפא 6 היתה מכונית מעניינת למדי, שקיבלה ביקורות טובות בשעתה. אלפא 90 החליפה את האלפטא - והיתה מחליפה נאה וראויה ביותר. נהגתי על מספר אקזמפלרים לפני הרבה שנים ואני זוכר אותם לטובה עד היום.

-התקופה שאתה מדבר עליה, כאשר קבוצת פיאט היתה בניהולו של פאולו קנטרלה, היתה תקופה של עיצובים יצירתיים ולא מעט מכוניות מוצלחות;

*אלפא GTV/ספיידר

*פיאט ברקטה

*פיאט בראוו/בראווה

*פיאט צ'ינקווצ'נטו

*לנצ'יה אפסילון

*לנצ'יה קאפה

*מאזרטי 3200GT

ואם תוסיף לרשימה את שלושת המוסקטרים שציינת, קיבלת מבחר נאה של מכוניות מעניינות ומוצלחות. נכון, הפונטו סימן 1 לא היתה משהו, מחליפות הלנצ'יה דלתא/דדרה (דלתא/ליברה) היו חיוורות וה-145/6 עד מתיחת הפנים היו נפילה, אך רוב מכוניות קבוצת פיאט דאז היו, לטעמי, מוצלחות.

קל וחומר אם נחזור לשנות השמונים ונזכר בריתמו, רגאטה, ארג'נטה, כרומה ואונו סימן 2. גרוטאות אחת אחת. הטיפו היתה בבחינת כוכב זוהר בודד לקראת סוף העשור.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...