Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שבע השנים הטובות באו לקיצן

אלעד
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

10 בספטמבר 03' - נחתם זכרון דברים ביני לבין שי, הבחור שמכר לי את ה-33.

12 בינואר 11' - נחתם טופס העברת בעלות ביני לבין המאושר שרכש ממני את ה-146.

7 שנים ועוד כמה חודשים - זוהי התקופה שלכל אורכה הייתי בעליה הגאים של מכונית מתוצרת אלפא רומיאו. היום, לצערי, התקופה הזאת הסתיימה.

אין לי מילים להביע עד כמה זה מצער אותי, למרות שאני מבין שבטווח הארוך עשיתי את המעשה הנכון, גם עבורי, ובעיקר עבור ה-146, שנאלצה למצוא את עצמה בחודשים האחרונים יותר ויותר מעלה אבק בחניה.

אז מכאן, אשלח ברכות חמות לרוכש המאושר, שאם ירצה יחשוף את עצמו. אני מאחל לו שיהנה ממנה לא פחות ממה שאני נהניתי, ובעיקר שישמור עליה טוב טוב. באמת שכבר לא עושים עוד כאלה.

בינתיים אני מתנייד לי בריקשה העונה לשם פיאט גרנדה פונטו בנפח מבהיל של 1.2 ל', ובקרוב גם האוטוביאנקי תשוב לרעום בכבישים על כל 903 הסמ"קים המפלצתיים שלה. נכון, אף אחת מהן לא ממש אלפא, אבל היי - לפחות לא ערקתי לכיוון האסייתיות icon_puke_l.gif

מקווה שתוך תקופה אחזור להשתעשע עם אלפא כמו בימים הטובים.

מצורפות שתי תמונות מהרגעים האחרונים שלה אצלי בחניה, דקות ספורות לפני שהמאושר הניע ונסע לו אל האושר.

Picture 684.jpg

Picture 685.jpg

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

אין לי מה להגיד לך חוץ מזה כשכתראה אלפא ברחוב תרגיש צביטה בלב וכשתראה את אחת האקסיות תרצה לפרוץ אותן ולנהוג מהר, חזק ורחוק. מניסיון...

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה יכול לתת סיכום (אובייקטיבי) של האמינות של האלפא אצלך?

תמיד עניין אותי מהן עלויות האחזקה של אחת כזו, כאשר היא מתוחזקת היטב.

עוד שאלה - עד כמה חלשה הפיאט 1.2?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה לכם.

הביאנקי תוך שנים ספורות מאוד תהפוך לאספנות, ובהתחשב בנסועה הנמוכה מאוד שהרכב השני אצלנו מבצע ובעלויות האחזקה הגבוהות של האלפא ביחס לביאנקי (טסט, דלק, טיפולים וביטוח), הפור נפל על האלפא.

אני מתנחם בעובדה שהסכום שקיבלתי תמורתה ימתין לו בפקדון ארוך מאוד, שביום מן הימים יהיה המקדמה עבור האלפא הבאה שלי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

משתתף בצערך :|

אפשר עוד פרטים על ה-33 שנמכרה?

אולי איזה סיכומון של השנים שלך איתה (יתרונות/חסרונות/בעיות וכו')?

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתה לי אלפא 147 במשך 5 שנים ונהניתי איתה מכל רגע (טוב אולי לא ברגעים שהפקידה במוסך המרכזי הגישה לי את החשבונות של הטיפולים)

החלפתי אותה בהונדה סיוויק ידנית וסבלתי מכל רגע.

מייד כשיכולתי כלכלית התחלתי לחשוב על חזרה לאירופאית, רצה הגורל ומצאתי את עצמי עם פיג'ו 406 (ידנית) ואם זה תלוי בי אשאר איתה 5 שנים גם כן.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה יכול לתת סיכום (אובייקטיבי) של האמינות של האלפא אצלך?

תמיד עניין אותי מהן עלויות האחזקה של אחת כזו, כאשר היא מתוחזקת היטב.

עוד שאלה - עד כמה חלשה הפיאט 1.2?

רק עכשיו שמתי לב לתגובה הזאת.

בשנה הראשונה לא היה כמעט מה להתעסק חוץ מטיפולים שוטפים. הבעיות התחילו בשנה השניה: הקראנק שביום בהיר התחיל לדפוק והכניס אותי להוצאה יקרה מאוד של החלפת מנוע (ועל הדרך כמובן גם טיימינג וקלאץ'), אלטרנטור ששבק זמן קצר לאחר מכן והוסיף לחשבון הכולל עוד אלפיה, שתי משאבות קלאץ' שקרסו בהפרשים קצרים זו אחר זו וחישן קראנק שגם החליט להחזיר ציוד (היה זול באופן מפתיע). למעט כמה רג'קטים קטנים שיצאו בבדיקה ואפילו אני לא הייתי מודע לקיומם (אטם מכסה שסתומים שדורש החלפה וצינור בלם אחורי יבש), הרכב יצא מעולה ועם קומפרסיה מצויינת במנוע (180 בשלושה צילינדרים, 200 ברביעי). אחרי השקעה כזאת, חסר לו שלא...

לגבי הפיאט... לא אומרים איכס על דלק חינם, בטח שלא בתקופה כמו זאת. באמת שאין לי על מה להתלונן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עצוב להיפרד מאהבה יפה...

אתה יודע מה יקרה? עוד 10 שנים תחשב לעצמך: איזה פסיכי הייתי למכור אותה ולא לשים את הרכב אצל מישהו במושב או באיזה מחסן, כדי לשמור אוטו טוב ויפה כזה לאספנות, ואולי פעם לעשות רושם טוב על מישהי או סיבוב לילדים. הרי הסכום שהתקבל לא הכי גבוה בעולם, לא יותר מ-10-20% ממחיר רכב חדש.

אבל, מה לעשות, רובנו ככה.

הייתי בסרט הזה כשמכרתי אלפא לקניית ZX חדשה. ואני כל פעם צופה בו בדמיון.

ילה גבר בא נראה! מר +1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בשנה הראשונה לא היה כמעט מה להתעסק חוץ מטיפולים שוטפים. הבעיות התחילו בשנה השניה: הקראנק שביום בהיר התחיל לדפוק והכניס אותי להוצאה יקרה מאוד של החלפת מנוע (ועל הדרך כמובן גם טיימינג וקלאץ'), אלטרנטור ששבק זמן קצר לאחר מכן והוסיף לחשבון הכולל עוד אלפיה, שתי משאבות קלאץ' שקרסו בהפרשים קצרים זו אחר זו וחישן קראנק שגם החליט להחזיר ציוד (היה זול באופן מפתיע). למעט כמה רג'קטים קטנים שיצאו בבדיקה ואפילו אני לא הייתי מודע לקיומם (אטם מכסה שסתומים שדורש החלפה וצינור בלם אחורי יבש), הרכב יצא מעולה ועם קומפרסיה מצויינת במנוע (180 בשלושה צילינדרים, 200 ברביעי). אחרי השקעה כזאת, חסר לו שלא...

לגבי הפיאט... לא אומרים איכס על דלק חינם, בטח שלא בתקופה כמו זאת. באמת שאין לי על מה להתלונן.

עם כמה ק"מ קנית את הרכב?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

WAOO

אלו הוצאות מאוד גדולות יחסית לרכב אירופאי משוכלל כזה .

חשבתי שקוריאניות נחותות ,מסתבר שטעיתי אחרי שאני קורא את תלאותיך .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...